Модни консултации (Ноември, 2021) - 61

• 70 835
  • 913
  •   1
Отговори
# 390
Цитат
Скрит текст:
Здравейте момичета, търся съвет за подходящо зимно палто/яке за тези боти и чанта

Бях поръчала това, но ми е огромно ... и търся нещо подобно или съвети с какво бих могла да ги комбинирам тъй като не си отиват с всяко бежаво палто, поне по мой вкус Grinning

На живо е още по-красиво, но мен не ми стоеше добре.
https://www.cropp.com/bg/bg/8377g-80x/plaszcz-k-cr

Да и аз го гледах в магазина, но няма размери за съжаление Sad

Благодаря за предложенията, това на Кристин Фешън ми хвана окото Simple Smile

Последна редакция: вт, 30 ное 2021, 16:00 от MaRin4et0

# 391
Момичета, моля ви, помагайте.
От прокетта съм влюбена в едно яке С размер, а аз нося М. Никой не го купува вече толйова време, явно е за мен. 😁
Стиска ми обаче много леко в гърдите и в ръцете. Какво да измисля - да се разшири с нещо? Дантела или и аз не знам? Много, ама много го искам.

# 392
Носи го откопчано? Крайна сметка това не е зимно яке, няма да ти е студено.
Аз рядко си закопчавам якетата. Палта и по-елегантни дрехи - да.

# 393
medissa, за да го носите с удоволствие трябва да се прекрои - примерно странично и на подмишници да се вкарат две ленти плат отгоре с бяла дантела и да стане М размер, че като Ви стиска ще откачате и на 5-тата минута ще имате желание да го раздерете Grinning

Днес съм с бели велурени кубинки, хубаво че имат висок борд и много-много не се цапат

# 394
medissa, мисли с глава  си, а не с "исакалото си". Simple Smile Термин на ММ за покупка по време на умопомрачение. Grinning
Ако можеш да го върнеш, връщай. От опит знам, че нещо купено с идеята, че нещо "може да се направи", нещото, което му се случва е - в контейнера или дарено на друг. Не ти ли е по мярка да ти "заспи", няма шанс според мен. Това е дреха, която не се разтяга и не подлежи на колекция.

Al Georgieva, на тези къдрички, копченца и джобчета само дантелка липсва.... Simple Smile

# 395
medissa, ако не си на 18-20г, по добре не го взимай това яке.
С тези къдрички е много инфантилно, да не говорим че такива бяха напускали масово преди 3-4г.

# 396
И аз съм със съвет да не се взима...не ти ли е по мярка преправянето не си струва...

# 397
Sysly, точно заради къдричките бих вкарала дантела върху плат, но и двете в цвета на якето

Аз такова не бих облякла, само давам идея

# 398
Ако се чудите какво да правите с дрехи, които не може да препродадете, тук бях пуснала тема за една съвестна госпожа, която събира и раздава дарения в гр. Димово.

Много е готина, а първото палто е уау! Иначе в нашия офис не може със спортни обувки, едва-едва дават на практикантката да идва така, но винаги с коментар. Всички колеги освен една единствена са над 50, както се досетихте сигурно.

# 399
Аз също мислех да си преправям ръкавите на палтото, но шивачката ме отказа. Като се захабят, ще вземем от колана за тях, а него ще заместя с друг цвят вълна. И една рокля имам, която още не е видяла шивач, който да я оправи, при нея е сложно, защото има силиконова нишка в шевовете. В Пловдив една позната се е навила да се пробва, но без гаранции. Януари ще ходя натам и ще и я занеса. Проблемът е, че деколтето е много широко и не възможно навеждане без пълна гледка към бельото.

# 400
Защо се занимавате с поправки, особено на връхни дрехи! Все си остава кърпена работа.
Дрехите трябва да ни стоят като изляти, не ние да се прекрояваме към тях Wink

# 401
Да купувам нещо ново с идеята да прекроявам или поправям - абсурд при избора , който сега има на пазара. Отделен е въпроса , че понякога по стечение на обстоятелствата ми се налагат корекции на дрехи от гардероба( напр. детето беше съдрало някъде качулката на ново яке), но там проблемът ми е времето и ако нещо си е изживяло живота го пенсионирам да освобождава място в гардероба.

# 402
Така е, прави сте. Обаче, като я видях тази рокля, само исках да е моя Blush От неопрен е.

Скрит текст:
Не ходя с патерици обикновено, само когато се поизтърся на някое спускане Grinning

# 403
Ли Лу,
А подобно не би ли ти свършило работа с роклята?

И аз имам една с дълбоко, нося я с подобно, показва се дантелата му, но пасва като стил.

# 404
Ли Лу, роклята е страхотна Simple Smile
не знам ще се получи ли с нещо с тънки презрамки в черно, но така ще има на раменете.....
аз бих я носила с корсаж в ярко цикламено

А каква е идеята за корекция? Не мога да го измисля нещо.....

Общи условия

Активация на акаунт