Модни консултации (Ноември, 2021) - 61

• 70 780
  • 913
  •   1
Отговори
# 495
Лелее, че яка тема! Имам супер много въпроси, но ще започна с най-пресния.
Купих си този екип от aboutyou:

Скрит текст:

Забелязах, че доста майки ходят със спортни екипи и аз да не остана назад.. Grinning
Обаче нямам идея с каква връхна дреха да го съчетая. Как се носи зимата такова нещо?
Ами,със спортно яке,независимо дали по-дълго или късо. Аз все си търся дълго яке,но все си харесвам къси..
Винаги съм спортувала и винаги съм смятала,че спортните екипи и маратонки са само и единствено за спорт.
Но в последните 2 години нещата много се размиха.. Ако някой преди време ми беше казал,че ще излизам със спортния екип, нямаше да му повярвам,че и щях да му се разсърдя. Но сега все по-често го правя.,а хубавите дрехи си висят в гардероба.... И още по-учудващо,че много се харесва от околните този "дрес код"

# 496
Да, ето едно клипче, което обяснява тази тенденция със спортните екипи по всякакъв повод:

Последна редакция: вт, 07 дек 2021, 07:47 от HappyRSmile

# 497
  • Mediterraneo
Ако изобщо някога през живота си купя подобно спортно екипЧЕ, ще си го нося само вкъщи и няма да мисля с каква връхна дреха да го съчетая...
Един виц по темата- Ако видиш човек по анцуг, не е задължително да е спортист. Може да е просто българин.

# 498
Тарти не си права, екипчетата навлязоха от пандемията масово навсякъде. С палта се носят памучни или тип плетени, не като показаното по-назад.

# 499
Това показаното наистина си е спортно, но какви съчетания ми попадат из Инстаграм или Тик- ток- с боти с тънък ток, стилето, елегантни палта и т.н , и т.н .
И даже ми харесва как им стоят на момичетата.

# 500
  • Mediterraneo
Ма да се носят екипчетата, бе. Аз говоря за себе си. На тези екипчета им викам официални анцузи. Че даже и за вкъщи не стават да се носят толкова лъскави. Ама на вкус и цвет...

# 501
Тарталета, преди години мислех и действах като теб. Но сега си имам екипи, с които излизам с удоволствие.
То като не ходя в офиса, а само по квартала да търча подир малкия, си ми е супер така.

Отделно съм виждала секси мацки с въпросните плетени - стояха им прекрасно…

Последна редакция: вт, 07 дек 2021, 12:26 от HappyRSmile

# 502
  • Бургас
Истината е ,че е много удобно, бързо и лесно да се спретнеш така, особено когато беше локдаун и бяха всички по разходки.Миналата година много исках да си намеря такъв плетен екип, но нямаше толкова голям избор.Сега като ги има масово вече не са ми интересни и така и не си взех, дори и за вкъщи.

По повод предния пост съм забелязала, че на млад човек, със стройно тяло всичко стои добре, и чувал да сложи.

# 503
Тарталета, Е така де, носят си ги и мисля идеята на темата е да даваме идеи с какво да се комбинира, а не дали ще се облечем в тях Simple Smile
И още - не всеки работи в офис; днес съм с термо панталон на адидас, планинарски обувки, полар, яке и изглеждам като аха да хвана гората

Момичета, някой с мнение за обувките на Ingliz?

# 504
Такава рокля търся и аз, но до около 100 лв, ако има.
Видях една мацка с подобен модел, но зелена. Очите ми останаха в нея.

Също, ако някъде мернете светло сиво палтенце, ама евтино, моля, кажете. Искам го за няколко обличания, и не за студ, а за фръц.

# 505
  • София
Светло сиво палто, евтино имаше в Зара, Синсей и НМ.

# 506
В Нико също гледах сиво палто , но беше преди 20- тина дни.

# 507
  • София
Светло палто в Reserved мернах онзи ден.

https://www.reserved.com/bg/bg/7765l-09m/plaszcz-k-re

Последна редакция: вт, 07 дек 2021, 10:33 от I.R.

# 508
  • Бургас
На това сивото се чудя, трябва ли ми или не
https://answear.bg/p/only-palto-393376

# 509
  • София
Ако не си зиморничава ти трябва. Изглежда ми доста късо и с тия 100% полиестер ми изглежда и тънко.

Общи условия

Активация на акаунт