Модни консултации (Ноември, 2021) - 61

• 70 764
  • 913
  •   1
Отговори
# 585
Според мен второто.

# 586
Въпрос на вкус и цвЕт е кое палто ще избереш за маратонките.
Всеки ден, всяка сутрин и всяка вечер, искрено благодаря на звездите и блогърките, които наложиха този тренд. Това май е единствената модна вълна, от която се възползвам максимално.
Нося маратонки с розово теди, през черно Icon на Макс Мара до класическо, кашмирено, бежаво палто и хич не ми пука, удобството ми е с предимство. Май снимка съм пускала.

Все още срещам критични погледи, но са от хора, които според мен изкуствено се състаряват, претендирайки за стил, ама отпреди 20-тина години.

# 587
Маратонките и второто палто ми харесват, но не съм сигурна, че бих ги съчетала в комбинация. Поотделно ще ги нося с удоволствие.
Черното палто си личи, че е с качествен плат и хубава кройка даже на снимка, но коланът , острата яка и копчетата там за мен го правят демоде. Бих пробвала с кожен колан и голям шал , за да прикрия яката.

# 588
Черното палто е много хубаво.Аз не си падам по двуредни, смятам, че на мен не ми отиват. Такива колани ги нося на шивач и ми маха катарамата, просто го връзвам. Аз бих си го носила, щом е качествено, заслужава си.
От палтата за маратонките ми допада второто. Аз още не съм в тренда, просто този тип сникърси не са моите. Но ми харесват в комбинация с палта на мацки по улиците. И тези пухкавите палта не ми харесват за мен.
Анцузи имам за вкъщи, навън просто няма къде да ги нося, но за парк, разходка, излет- защо не 🙂

# 589
  • Пловдив
VassiLea, коментирах себе си, а не как да се носят другите. Споменах, че след раждането ежедневието не ми се е променило, защото има жени, които "заради" детето ноктите на ръцете ни са изразяна, ни са оформени Wink
Да стана, да мина през банята, да пия кафе и да отделя време за грим за мен е личното ми отношение към мен си. Носи ми удовалствие, обичам червила и т.н., гримът ми е ритуал от ученическите години.
Обичам и токчета, до преди няколко години нямах обувка без ток, затова и казах, че таткото като е с нас излизайки си слагам обувка с ток.
За мен е важно да изглеждам добре в собствените си очи на среща в огледалото и да се чувствам добре в кожата си. Нямам ли време за мен си, не се ли облека както искам и т.н., губя синхорона със себе си.

# 590
  • София
Ей ме днес - с черен комплект, елек и малко грим. Глас за второто палто.

# 591
Модата не е това, което беше. Кой би носил рокля с маратонки преди? Кой би носил анцуг с токчета (или без) навън? Да, беше преди.
Сега е друго.
Има разлика между това да сме модни и да сме стилни.

# 592
Моля за съвет вие кое палто бихте взели за показаните по-горе от мен маратонки. Ще пусна пак снимка и на тяхбза по-лесна съпоставка.

1.

2.

3.

5
4.

5.
Може ли линк за маратонките? Иначе съм за първото палто.

# 593
Топлят ли тези "мечешки" материи? Изкушават ме, но ако ще зъзна...
И още, с какво отдолу носите така актуалните елеци-пухенки? Може ли да се излезе в студа, ако не си с кола?

# 594
  • Street of Dreams
Тези маратонки задължително с едноцветно палто. Аз бих заложила на теди (защото нямам), но и светлото е много красиво и съчетаемо.

Лилавият екип от преди няколко страници много ми хареса, напомня ми на детството ми, когато ходехме с екипи - аз имах точно комбинацията зелено и лилаво. Много е свеж - едноцветни, черни, плетени и тн взеха да омръзват. И не пречи, че изглежда сякаш тъкмо си излязла от залата. Повечето модни неща са имали друго практическо предназначение преди. Бих го носила на пролет обаче, без нищо отгоре. С едни бели маратонки.

Черното палто действително е демоде. Като се замисля, няма такова нещо като класическа дреха. Даже и към Бърбърито си в последните години въобще не посягам, язък за парите. Всичко писва до две години. Обаче идеята черното палто да се носи с друг колан и с различни шалове е много добра, така че няма нужда да излиза в пенсия.

По мое лично мнение, едно палто трябва да е дълго поне до коляното.

# 595
  • София
Теди палтата топлят, но тежат.
Аз съм показала аутфит с елек - в квартала го нося със суичър. Миналата седмица излизах на кафе в центъра с пуловер, дънки и елек. Зависи от времето. Вчера, на слънцето, беше ок. После ми стана студено.

# 596
Топлят ли тези "мечешки" материи? Изкушават ме, но ако ще зъзна...
И още, с какво отдолу носите така актуалните елеци-пухенки? Може ли да се излезе в студа, ако не си с кола?
топлят ако са от естествена материя с хубав хастар.

пухен елек нося с пуловер или полар като не е много студено

# 597
  • Street of Dreams
Как естествена материя - естествен косъм ли? Бррр

# 598
Как естествена материя - естествен косъм ли? Бррр
Не кожа с косъм, а вълна/кашмир - ето примерно на https://bg.maxmara.com/p-1016151306004-tedgirl-turtledove

# 599
  • София
Да, 4 бона за нещо, на което вече му отминава модата.

Общи условия

Активация на акаунт