Модни консултации (Ноември, 2021) - 61

• 71 081
  • 913
  •   1
Отговори
# 780
Nona M aз съм висока колкото дъщеря ти и L 34 ми е добре на дължина ,купувам на Vero moda- разбира се поне два -три номера над нея😄 .

# 781
Nona,в раздел "дънки" има ръководство за избор,избираш висока фигура и ти излизат модели само за високи.Може да въведеш в профила си в сайта или приложението ръст и тегло и така да търсиш по размер .Ето няколко снимки

# 782
zigizagi, още утре ще го облека, че го дават студ голям и ще споделя впечатленията си.

Доволна съм от пухенката. Топли!
Вчера беше около нулата, но без вятър, като бях с пуловер под якето. Днес си духа яко, около 2- 3 градуса е, а аз съм с тънка блуза и якето

# 783
Супер! Благодаря!

# 784
  • Варна
zigizagi, още утре ще го облека, че го дават студ голям и ще споделя впечатленията си.

Доволна съм от пухенката. Топли!
Вчера беше около нулата, но без вятър, като бях с пуловер под якето. Днес си духа яко, около 2- 3 градуса е, а аз съм с тънка блуза и якето
Пинк, и аз съм на такава вълна от известно време, детски колекции.
След няколко месечна неуспешна куриерска гимнастика се отказах.
Търсех си дълго яке, последното което получих беше ширина в раменете 41 за размер XS, а не харесвам широки дрехи.
На теб якето ти стои съвсем различно от колкото на детето модел, много добре като че ли за теб е шито.

# 785
Първият часовник.

# 786
Много ми харесва как се е получило при тази госпожа:

Пробвах със ски екипа и много хубаво стои, сега издирвам такъв клин.

# 787
  • София
Пълно е с такива клинове навсякъде... като бях много, ама мнооого малка майка ми носеше такива, ето 25-30 години и  отново са тук.

# 788
  • Пловдив
Във Фешън дейс има такива клинове.

# 789
Малко отклонение, но издирвам подобен панталон, тип букле, имате ли идея къде мога да намеря, първо да намеря панталон, цвета после ще го мисля. Идеи?
https://www.zara.com/bg/bg/текстуриран-панталон-–-limited-edition-p09100816.html?v1=130971708
https://www.zara.com/bg/bg/широк-структуриран-панталон-p07149252.html?v1=128129485
Аз пак с моята драма около панталона.
Благодаря за този пост, защото Zara все я забравям. Първия линк ми харесва панталона, но 140лв за панталон на Зара няма да дам, защото не знам колко пъти ще го облека.
Изрушках я и се спрях на няколко варианта, дайте по един глас.

При този ме притеснява десена, че ще уголемява ханша:

За този много ме е яд, че е с ниска талия, иначе да бях го поръчала вече:

# 790
goddess, колко е тоя ханш, че се притесняваш от оптично уголемяване?
Този най ми допада, нося пола и панталон с такъв десен (90 см ханш) и не ми трепва дали ме уголемява Simple Smile

# 791
goddess, колко е тоя ханш, че се притесняваш от оптично уголемяване?
Този най ми допада, нося пола и панталон с такъв десен (90 см ханш) и не ми трепва дали ме уголемява Simple Smile
ханш 90см, талия 70-72см и аз не знам, ръст 170см, 50-51кг

# 792
goddess, не че нещо, но аз съм 60 кила при същия ръст и нося такива шарки 🙃
Аз съм за номер 3 Simple Smile
Успех в покупката!

# 793
За панталона,аз съм за номр 1 и последния. Номер 4 го видях в магазин и е ужасно,като материя.

# 794
Първият ми е фаворит,  и последния ми харесва, но нещо материята ме притеснява.

Общи условия

Активация на акаунт