Зверско парене в аналната област - ПОМОЩ !

• 11 007
  • 20
  •   1
Отговори
# 15
От тази вечер започвам седящи бани с лайка за по 10-15 минути . Гледам , че доста хора ги правят и са много доволни . Другата седмица ще посетя кожен лекар и по-другата седмица проктолог Матев в Стара Загора или Тодоров в Пловдив .

# 16
  • Варна
За хемороиди пробвайте отвара от орехови листа.Баща ми само така се оправя и се налага много рядко,през няколко години.Само незнам дали са вътрешни или външни.

# 17
Вземи си калиев перманганат от аптеката. Той е асептик и дезифектант, но си прави много блед разтвор в един леген, с едно-две кристалчета, да не изгориш, че е силен. Сядаш за 5-10 минутки в разтвора, после изплакваш, подсушаваш хубаво и мажеш с Родопско чудо. И така всяка вечер..

За вътрешно - малка спринцовка, режеш я отпред, пълниш със силна отвара от лайка и във фризера. Става като ледена свещичка - хем свива хемороидите, хем дезинфектира.

# 18
Днес бях на преглед в Света Анна в София и хирурга каза , че имам 2 хемороида 2-ра степен и един 3-та . Предложи да се направи операция по THD метода . За 3-те броя хемороиди ще струва 1100 лева . Направо умирам от страх и не знам какво да правя . Трябва да се подложа на тази операция . Той предложи тхд поради причината , че метода не е толкова болезнен като банд лигирането , нямало усложнения и вероятността за рецивидив е много малко . Мене не ме е страх от операцията а от следоперативното възстановяване . Искам живота ми да продължи нормално , без проблеми и да се оттърва от тези гадини . Почвам да се филмирам и изпадам в някаква депресия . Ама буквално ! Доверявам се на доктора поради причината , че само той от 4 доктора намери проблема . А пък и ми е препоръчан от познати на които е правил операции .

# 19
Човече не се хвърля директно на операция. Лекаря може да ти е препоръчан, но твърдението му, че операцията е по-щадяща от легирането веднага ме навява на мисълта, че нещо те послъгва.

# 20
Човече не се хвърля директно на операция. Лекаря може да ти е препоръчан, но твърдението му, че операцията е по-щадяща от легирането веднага ме навява на мисълта, че нещо те послъгва.
Не е казал , че е по-щадяща а я предлага пред банд лигирането поради причината , че моите хемороиди отиват към 3-та степен и това не е добре . Даже имам един който е вътрешен ама излиза навън . Каза , че на мястото където са тези хемороиди е по-добре да е по THD отколкото банд лигиране поради причината , че при THD-то вероятността за рецивидив е по-малко отколкото банд лигирането .

Общи условия

Активация на акаунт