Островна приказка (Ada Masalı) - Алп Навруз и Айча Туран. Тема 5

• 58 335
  • 736
  •   1
Отговори
# 210
Вече се чудя дали пък нямат някакви проблеми с финансирането. Много са странни нещата от към сценарий и режисура. Айча и Алп имат супер синхрон, много ми харесва как играят с очи и мимики, обаче се прекалено цензурирани напоследък. Гледала съм такива сериали, ама тук до едно време нещата бяха различни. Да не говорим, че едва се появяват за разреждане на сцените със Садък и Нехир и тн. А Садък толкова превзе шоуто, че даже сряза тортата на Пойраз. 🤦 Едва ли ще се разбере, ама много ми е интересно какво се счупи в тоя сериал, та така през пръсти го подкараха.
Свет, Хази го заблуди с помощта на Гьоркем, за да го подразни и да го изненада после за рождения ден.

Последна редакция: чт, 25 ное 2021, 10:19 от JessyG23

# 211
Мерси ,Жес....Абе ,някой беше писал или съм го чела в групите у фейса ,че май наистина е имало финансов проблем...но какъв точно...незная...може и тук някой да го е споменал....но ,наистина голямо падение...не съм очаквала таквоз чудо....и после да се чудим защо Ада масали не е получила една награда...

Следващата серия ще ходим във фабрика за грънчарство....оф...поредния пълнеж....

Последна редакция: чт, 25 ное 2021, 00:24 от Svet_sz

# 212
Пфффф, ще им дам едни грънци...
Наистина не се сещам да съм гледала сериал с толкова скучни последни серии Disappointed

англ. - https://www.youtube.com/watch?v=I8zXKj2dKrc
А междудругото дали са се отказали момичетата да превеждат последните епизоди на български? Нещо доста изостанаха.

Доколкото разбрах Пойзи си е пожелал нещо, което всъщност го иска Хази. Може би да ходят да си живеят в измирската къща.Тая бърза целувка накрая да бяха я снимали от Истанбул за по-сигурно. Wink

Свет, ако имаше награда за най-търпеливи фенове, със сигурност щеше да е за нашия сериал.. Grinning

Последна редакция: чт, 25 ное 2021, 14:00 от JessyG23

# 213
Привет,момичета.... Kissing Heart
ЕЕЕЕ...почти познах...в едната група е нуличка....Frowning

Иначе в социала нямаме равни...Blush

И  една красотка...макари и по челото.Heart Eyes Joy

Жес ,права си...за най търпеливите фенове....и то ,не сме само ние....англичанки,мароканки,американки...и още бая народ гледаме в захлас и търпеливо си чакаме края ...дано поне той да си заслужава.
Честно казано и аз досега не съм доглеждала сериал с толкоз тъп сценарий...ама нали е с Алпчи и Айча...заслужава си търпението...заради тях....защото са прекрасни ...
Сега ще видя у пресата какво пишат.... Thinking

Ада Тале не напусна лидерството два епизода преди финала!
преди 29 минути
категории Социални медии
Ада Тале не напусна лидерството два епизода преди финала!

TVGazetesi.com / Detay – Сериалът Ada Masalı, който се приближава към финала стъпка по стъпка, отново спечели първото място в социалните медии. Сериалът, на който остават само два епизода за финал, се проваля в рейтинга, но не се отказва да бъде лидер на социалните мрежи.

Adba TV, която редовно излъчва чрез измерване на дяловете на сериала в социалните мрежи, беше обявена в сряда, 24 ноември, в резултат на споделянето между сериалите. Според репортажа, изготвен от Adba TV, победител в сряда е сериалът на Star TV Ada Tale.

Рейтингите на Ada Masalı, с участието на Ayça Ayşin Turan и Alp Navruz, се влошават от дълго време. Въпреки това, благодарение на интереса към сериала, каналът дълго се съпротивляваше да не вземе окончателното решение. Но сега е време за финала на Островната приказка. Звездният телевизионен сериал Ada Masalı, който се провали в рейтингите, но не загуби първото място в социалните медии в продължение на месеци, надмина своите съперници с 496 100 споделяния вчера.

Ада Тале не напусна лидерството два епизода преди финала! един

https://televizyongazetesi.com/ada-masali-finale-iki-bolum-kala- … birakmadi/1302960

Емоционална среща преди финала със сериала Island Tale!
преди 8 часа
категории Серия Списание Новини
Емоционална среща преди финала със сериала Island Tale!

23-ият епизод на "Островна приказка" от Ай Япъм, излъчен снощи, спечели оценката на публиката. Изненадващият рожден ден на юни (Ayça Ayşin Turan), подготвен за Poyraz (Alp Navruz), остави своя отпечатък в епизода.

23-ият епизод на "Островна приказка", който се срещна с публиката от екраните на Star TV в сряда вечер със своята забавна история, постигна много ниски рейтинги и намери своето място в средните класации. Решено е да се направи финал в 25-ия епизод на сериала. Остават само 2 епизода.

В предварителната сцена, излъчена от новия епизод на „Приказка Ада“, пожеланието за рождения ден на Пойраз буди любопитство, а романтичният диалог на Джун и Пойраз впечатлява всички.

Преди финала следващата седмица ще станете свидетели на романтични моменти в сериала Ada Tale. Феновете на сериала са тъжни, че историята е приключила, но също така се радват, че Star TV подкрепи продукцията до момента въпреки ниските рейтинги.

https://televizyongazetesi.com/ada-masali-dizisiyle-finalden-onc … l-bulusma/1302945

И...тук сме първи....

Последна редакция: чт, 25 ное 2021, 19:34 от Svet_sz

# 214
Хорааа, познайте кой се завърна... 🙃 ♥️
aycalp 😉

# 215
Бебчетата са тук 💙💚
Дали не ни подготвя за разкрития?!
Размечтах се 😍

# 216
Бебчетата са тук 💙💚
Дали не ни подготвя за разкрития?!
Размечтах се 😍
Разкрития.... Thinking за реала ли ,Демо? Ухаа...голям кеф.... Stuck Out Tongue Winking Eye Joy Joy Joy

# 217
Гледайте к'во правят хората. Не като нашите, 'дето се целуват по челото и бузата 🙄
https://www.instagram.com/tv/CWwJL7EgCZ2/?utm_medium=copy_link

# 218
Гледайте к'во правят хората. Не като нашите, 'дето се целуват по челото и бузата 🙄
https://www.instagram.com/tv/CWwJL7EgCZ2/?utm_medium=copy_link

Демооооо,скъпа и аз преди малко го гледах....и ...без думи съм...но,в интерес на истината не видях никаква страст...

# 219
Светле, не съм съвсем съгласна с теб. Те изиграха чудесно страстта. Понеже ги наблюдавам отвреме навреме зад кадър си мисля, че от негова страна има интерес.

# 220
Светле, не съм съвсем съгласна с теб. Те изиграха чудесно страстта. Понеже ги наблюдавам отвреме навреме зад кадър си мисля, че от негова страна има интерес.

Може...аз не съм ги гледала...просто не са моя тип двойка....

# 221
Доброоооооооооо утрооооо,момичета! Hug
Много тихо...ни вас ви има ,ни трей...цъ цъ цъ...
Иначе феновете творят...много красива снимка... Heart Eyes

ПОСЛЕДНОТО МИ ФЕН ИЗКУСТВО ЗА #PoyHaz 💖
До следващия път! #adamasal ı😌✨
Благодаря ви, че направихте 6-те ми месеца запомнящи се!
Наздраве за най-щастливите 6 месеца в живота ми🥂💖
Винаги ще имате специално място в сърцето ми, моите бебета @aycaaysinturan @AlpNavruz 😊
Обичам ви и двамата mavinyo💚💙

Myka Vanessa Ayque Vargas

# 222
Здравейте, така и не разшифровахме сложната им схема за пускане на фрагове. Simple Smile Мисля си, че или готвят нещо интересно като за финал или са го ударили съвсем през просото вече. Ама по-скоро второто. Важното е, че Айчи се завърна, Алпчи е край нея. Сериалът освен да го завършат с хепиенд няма какво друго да го правят вече. Каквото можаха, объркаха. А не вярвам при толкова много и без друго недоволни фенове да посмеят да направят някоя глупост накрая.
Хубава неделя ви желая! 🙃

https://www.instagram.com/tv/CWy3j8noVxx/?utm_medium=copy_link
https://www.instagram.com/tv/CWvbPxuoWRy/?utm_medium=copy_link

# 223
Значи, ако някой не почука на вратата и не ги прекъсне ще реша, че съм объркала сериала...

Фотографката не е тагната, но аз си знам коя е

# 224
Ааа, ще почука някой досаден островитянин или ще звънне по телефона. Wink Това ни е запазената марка все пак. 😎 Толкова пъти са ме лъгали с такива фрагмани, че вече не се връзвам. 😁

Общи условия

Активация на акаунт