Островна приказка (Ada Masalı) - Алп Навруз и Айча Туран. Тема 5

• 57 772
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
И нова стара снимка от жена му Simple Smile

Жената публикува ,а мъжът и да не остане по назад и той... Joy

Разгледах се из инста и за кой ли път попаднах на познатото ни вече видео...когато папараците сгащиха Айча  на входа на онзи ресторант и я питаха за Алпчи...Незнайно защо се сетих за Ханде...и Керем, а и напоследък се изписаха цели фермани за раздялата им...дали е факт или не...не зная, но никога не съм видяла  и чула Ханде да говори за Керем така ,както Айчица за Алпчи....Айча просто грееше,а прекрасните и сини очички така блестяха....Така видях нещата...и сори ако засегна някой....М/у другото така и не повярвах на  любовта на Х и К извън снимачната площадка...

https://www.instagram.com/tv/CaIYqpNgjoE/

Последна редакция: чт, 24 фев 2022, 18:09 от Svet_sz

# 631
Светче🤗, аз съм фенка на Керем и покрай това бях захаресвала Ханде, а и покрай сериала с двамата. Гледах, обаче едно нейно интервю в Шоуто на Ибрахим - е оттогава ми направи много лошо впечатление, като поведение, като маниер. После извади някакви снимки с прословуто червено боди, а след това ги изтри: това на мен ми включи една лампичка - човек, който винаги иска да е перфектен в очите на другите и е готов на всичко за това. Като се започне от външния вид(корекциите, които си е правила) и стигнем до поведението ѝ с журналисти и хора, които
гледат имиджа на една звезда. Освен това много инфлуенсърски действа Ханде, което за мен не е ок. Тя си има право, каквото иска да си прави, естествено, но не е моето момиче. И не ме интересува, че имала незнам колко милиона последователи, щом мен не ми влиза под кожата. Опитах се да гледам и други сериали с нея, е не се получи. В темата на Керем има много хард фенки на Ханде, които ме отблъснаха от това да си споделям свободно мнението и вече не ме кефи да си изливам душата там, защото ако се изкажеш така, както не им харесва, го приемат като лична обида и едва ли не хейт на любимката им. Там има и много готини момичета, но сега предпочитам да си стоя на балкона, като вляза в темата. 🤪 Та думата ми беше, че някои от Ханде фенките много хулиха нашите сладури, че ги копирали, че и те "решили" да се влюбят на снимачната площадка, че и те правили лайфове, тоест копи-пейст на Х и К, най-много ги огорчи наградата на Айка. 😁
Та, сега като погледна от разстоянието на нлко месеца, пак да си кажа, колко много ме радват зеленоочко и синеочка и тяхното тихо щастие, без шум и навиране в очите на когото и да било. Освен това как хубаво си го каза Алпчи: влюбени са и всичко е хубаво, не прави хиляди "гимнастики", да се крият и спотайват. Въобще големи са ми сладури!
Оф, сори за чаршафа, ама явно е трябвало да си го кажа!
🥰
🥰

Последна редакция: чт, 24 фев 2022, 22:42 от Ели-mama

# 632
Светле ,Ели , на същото мнение съм.  Радвам се как изживяват любовта си Алп и Айча.
Без излишна показност.
Алп излезе мъжката и заяви че са заедно.
За тези които сте споменали... На Керем не му върви в любовта.
Бившата Серенай го нарани много.
С колежката от сериала от начало не вярвам във връзката им. Може да имало привличане.
Ако кажеш нещо накриво стой та гледай.
Сега се гадае дали са разделени едно и също се пише. Главните лица мълчат.

Последна редакция: чт, 24 фев 2022, 23:30 от femmi2

# 633
Ели-мама, много ми беше интересен коментарът ти. И аз ги виждам като вас нещата, а и пък съм си мислила, че точно щото не щяха да повтарят Ханде и Керем, Айча и Алп ги забиха така. Те си спряха лайфовете много в началото, точно след като се появиха кадрите, дето се държат за ръце и си бъркат по чантите и оттогава се сещам, че беше голямо чакане да видим как ще се държат на следващ лайф и такъв така и не дойде. Толкова тихо и искрено си изживяха влюбването. Да, всички го усетихме, ама нямаше никакво излишно парадиране. Не съм ги следила кой знае колко, обаче останах с впечатлението, че така беше и при другата двойка, дето се залюби в летен сериал това лято - Джемре Байсел и Айтач Шашмаз. Казаха си: ми заедно сме, щастливи сме и туй то.
Съгласна съм и със Свет, че Айча направо сияе от щастие. И сякаш сами не искат твърде много да се говори за това, за да се предпазят от недоброжелатели и да не се печели на гърба на нещо специално, което си имат между тях.  Пък аз вярвам, че там нещата са наистина сериозни, защото иначе щяха да си изживеят тайничко някое флиртче, за което само щяхме да гадаем и мечтаем в коментарите си. При Ханде и Керем работата ми е като при Демет и Джан и др. - от зор да стане нещо, става, ама после не издържа теста на реалния живот.  И все пак си признавам, че ще се зарадвам да ме опровергаят, щото винаги е хубаво да виждаш, че и извън сериалите любовта побеждава всичко Wink Ама нека са по-популярни и обсъждани, и следвани и т.н. Нашите да са си щастливи тихичко и кротичко някъде (в колата, в планинската вила, на работата на жената, нямам претенции.. 😁 😉
И за лека пак едно яко клипче Simple Smile
https://twitter.com/sereneieee/status/1496563576944873478?s=20&a … w5r7cZJM1nD-AqiCA

Последна редакция: пт, 25 фев 2022, 00:44 от JessyG23

# 634
Светле, много хубава тема си поддела.  Много ми станаха интересни коментарите ви,  Джеси, Ели , Феми.  Не знам за Демет и Джан, ама за Керем и Ханде баш ми се струва че си е както Джеси се е изказала "от зор да стане работата".    Аз даже да е крайно,  си мисля, че може в някои случаи да ги нагласят ръководителите на проектите -  като тръгна да поспада рейтинга и нали там има класации за най-коментирана двойка, най-коментиран сериал, най-коментиран актьор, актриса, и т.н.. 
То, разбира се, няма на мен да кажат, ама колко му е да ги подбутнат с някой стимул да го играят по-така да кажа заинтересовани от другия, това все пак са актьори, те па ептен Керем колко добър актьор, да ги запрашат на някоя екскурзия, някоя фотосесия.  И не мисля, че са злонамерени - това, че ще търсят актьорите да са по-коментирани, да се държи интереса на проекта им, пък, в крайна сметка,  ако стане, лошо няма.   
За Демет и Джан не знам какво да кажа, защото не знам достатъчно - то, май беше от първите сериали който по-така загледах, но и доколкото четох, този сериал се води нещо като феномен, или поставя някакви трендове в ромкомите, не знам обаче, явно по времето на излъчването си е бил голям фурор в Турция, имал е голям отзвук и в други държави и е имал толкова силно въздействие върху феновете, че испанска фенка благодарила на Джан, че сериалът я извадил от тежка депресия.  Фандома разбира се, ще иска да види връзка в реала, както в сериала, ама то феновете затова са фенове,  защото са fanatics, е, в някои случаи им се размива сериала и реала. 
Та и там, - то пак "от зор", ама зора по-скоро напън от фенове, смесен от еуфорията на толкова голямо обществено внимание.  И там официално не е обявавано, че са имали връзка, нали?  Аз само на някакви обвинения попадам - от феновете на единия към другия и обратно.   Е, ходили някъде на почивка заедно, ама някой казва ли ти, пратени ли са там да трупат рейтинг или - т.е. работа ли е тая почивка или да?

# 635
За Кирето и Ханде не знам, защото не ги следя въпреки, че него го харесвам. Но... Джан и Демет съм ги виждала с очите си как се отнасяха един с друг. Била съм 10 часа на сет на Птичката. Срещала съм се с Демет и с част от каста. Там имаше любов, но проблемът беше, че Джано не успя да си държи ципът затворен, а и славата го позамая и си повярва повече. Благодарна съм, че тогава Демет е проявила разум и не обявиха публично връзката си. След това щяха да я разкъсат и да я потмятат из жълтите вестници и предавания.

# 636

Smile

Sunglasses

Последна редакция: сб, 26 фев 2022, 18:58 от femmi2

# 637
Привет ! Hug
Честно да си призная аз не харесвам нито Керем ,нито Ханде....гледала съм само моменти от един сериал с Керем...не си спомням името..и нормално ,защото не е от моите "чиляци"... Joy,със Лейла Лидия...но не останах много впечатлена...както и да е ...не харесвам бозавите момчета ,но пък интересно, Thinking Киво го гледам с кеф....особено ми харесаха с Туба в ДИК...А...Хандето не бях я гледала до Вратичката...значи и тя не е от любимите ми...
За Деметка и Джанчо...Аз и у фейсо го писах...че Джан прекалено много си повярва и литна в небесата...а случая с "либидото" беше черешката на тортата.Много ги харесвах като двойка и им се радвах....личеше им ,че м/у тях ври и кипи ,ама....Джанчо се оля...Между другото това беше другата двойка...впрочем първата двойка ,която изгаряше и имаше страхотно привличане на екрана...после дойдоха и нашите сладури...Други така да се "изгарят"  не съм гледала...
Деметка си я харесах още от Ягодите....с Юско бяха страхотна двойка ,ама и той се оля...да не кажа о..а... Blush
Чета ,че много фенки не харесват Огюсхан ..незнам защо...аз не ги следя много,затова не съдя никого,но на мен ми харесват като двойка и дано бъдат щастливи. Heart
Е...тва беше...изказах се....де по въпроса за лИбов и привличане,де избЕгах на моменти от него...сори... за което .Hands Pray Hug

Ако желаете ,можем отвреме навреме ,докато чакаме наште убавци да се покажат ,да поодумваме някои от любимците ни...аз имам още двама трима звезди...любими... Joy

# 638
Някой да му каже на този господин, че е на работа... 😁😊

Каквото и да си говорим, времето най-добре показва кое колко истинско е било. Има прекрасни примери с двойки, които са открили истинската си любов на снимачните площадки. Аз преди Алп и Айча не съм я разбирала тази мания да се събират двойки от феновете. Даже някакси не се кефих, точно щото се обърква сериалната история с реалната. И тука така ми стана де, ама какво да се прави 😁
Иначе винаги съм за "одумването" на който ни падне 😁 и без това нещо не ми се следят други теми, а и всичко, което споделяте тук, ми е много интересно.
Аз покрай Айча и "Мерием" се бях зарибила и по Фуркан Андъч, та го чаках него от бая време да снима нещо. Сега ще играе в нов сериал с Мирай Данер - "Черна дъска" и очаквам с интерес да видя какви ще ги свърши Simple Smile

Последна редакция: сб, 26 фев 2022, 22:02 от JessyG23

# 639
+ 1 Jessy 👍

Каквото и да си говорим, времето най-добре показва кое колко истинско е било. Има прекарани примери с двойки, които са открили истинската си любов на снимачните площадки. Аз преди Алп и Айча не съм я разбирала тази мания да се събират двойки от феновете. Даже някакси не се кефих, точно щото се обърква сериалната история с реалната. И тука така ми стана де, ама какво да се прави 😁

☺️ Ох, аз като им гледам и на двамата погледите се отнасям в пухкави бели облачета със серафимчета със златни крилца и руси къдрички! И музика звучи в безоблачно небе! 🤪❤️🥰
🌹Свет, аз пък оттогава си го харесах Керем. Сериалът е "Сърцето на града"/"Този град ще дойде след теб". Преди това само го фиксирах и отбелязах, че си го бива като гадже на Серенай и макар да ми беше гадно заради Чаатай, все пак отбелязах, че новия си го бива. Какви реклами правиха на Мави, много яки бяха. Работите бяха се наредили до годеж, ама котка им мина път.
А Керем в Града много ме лепна за екрана: и като игра, и като визия. 🙂 Много, много не ги одобряват с партньорката му, ама на мен си ми бяха ок двамата. Лидия я харесвам като визия, като актриса ми е неутрална.
🙃 Аз, нали не съм от тез как Сийке, ама пак си казах. 🤪 Да не ни е скучно, де. 🙂
Пак се връщам, че забравих да си кажа за "Дръзки и красиви" Къванч и Туба и на мен са ми много, ама много любими в този сериал.

Последна редакция: сб, 26 фев 2022, 22:33 от Ели-mama

# 640
Ама много изразителни на тая снимка убавците.   Светче, снимката е топ, май не я бях мяркала, макар че ги следя, ама то като не си преглеждаш редовно нюз-фиида, кога какво минало.

На мен тази тема ми харесва, защото Алп и Айча са много позитивни, съфорумките тук в темата са много позитивни, темата е стегната и интелигентна и научаваш хубави неща, като годежа на Демет.

А за някои двойки, за които пишете, представа нямам кои са.

Но за  Керем - да ви кажа обективно, доста ме впечатли - много добър актьор - за пръв път го гледах във Вратата, не съм имала кога да ровя другите му роли.  Ама вижте, хубаво е да има такива актьори в турските дизита, да не пишат разни негативизми разни фенове. Та като се включих да гледам Вратата,  аджиба какви са тия актьори и ето  Ханде с 20 млн последователи, реших, че това трябва да е звездата.  Вместо това, Керем със скромните си 3 млн бая добро актьорско майсторство представи.  Цитирам брой последователи към оня момент.  Обаче Керем като цяло оставя едно впечатление на професионализъм, и тия лайфове, ми изглеждаха като инструмент да се държи фандома в състояние на заинтересованост,  макар от друга страна да звучи много искрено и така, с респект към феновете, но аз и турски не знам, но това, че е искрен и уважителен, не пречи да си гони професионалните интереси.  Та от тая гледна точка и за Ханде - ама давай тука, с колежката, ще правим лайфове, да се качва рейтинг, да се правят приходи.  Много професионално целеустремен актьор, може би дори агресивно професионално устремен, а и добре играе, и то отработено, точно професионалист.  Та на фона на това, се зачудих като се заговори за връзка в реала.   Сега, разбира се, феновете на Ханде ще кажат, че успехът на сериала се дължи на нея именно на нея.  И може и да са прави - защото тя явно носи със себе си огромна фенска маса, а това в тая професия е голям актив.  Честно казано, Ханде не я разбрах.  Не разбрах как точно го прави, че има толкова фенове, от друга страна - има хора, които просто лесно постигат нещата в живота.

# 641
🥰 Малко погледи от нашите! 🥰

☺️😍

# 642
Привет, любителки на 💙 и 💚
Благодарение на чичко Гугъл всичко, което разбрах е, че си търсели къща, а можело и да си купят земя върху която да си построят дом.
Айде, дано да има нещо вярно. 🙏

И след година-две може и това...

# 643
Добър ден! Hug
Деменце и аз го прочетох сутринта ,но от тела не мога да поствам.Наште сладури си търсели къща в планината Каз  или в Урла...сега го прочетох и у фейса...

❥ Двойката Айча Айшин Туран и Алп Навруз предприеха стъпки за закупуване на къща.
Съобщава се, че двойката е тръгнала да търси дом в планината Каз или Урла.
Според новините от Мехмет Устундаг от Hürriyet, те търсят дом, в който да прекарат ваканцията си заедно. В желанието си за уединено любовно гнездо, дуото решава да си купи земя и да си построи дом самостоятелно, ако не може да намери дома, който иска.

И що да не е вярно....аз съм за.... JoyJoyJoy

А ..за второто...еха...дай боже Hands Pray...още догодина...и след това, едно малко синееоко и къдрокосо слънчице....Амин!

Ето малко информацийка за планините Каз...на 500км.от Истанбул...или Планината Ида...

https://bg.uatrainings.com/posts/24003-where-are-kaz-mountains-w … -mountains-how-to

https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%98%D0%B4%D0%B0_%D0%BF%D0%BB%D0 … D1%86%D0%B8%D1%8F)

И...Урла...ха ха ха област Измир....милите те...явно искат да се върнат там,където се влюбиха....

Последна редакция: пн, 28 фев 2022, 21:40 от Svet_sz

# 644
Много хубави вести съобщават комшиите, дано наистина са верни ❤️ Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт