Любители на котки - Тема 166

• 24 635
  • 750
  •   1
Отговори
# 390
Благодаря ви! Джаки, вярно е! Толкова е любвеобилен. Не ме изпуска. Изгуби ли ме и почва да плаче. Взех си днес и утре отпуск. Хем да си свикнем, хем да не се стресира още той като остава сам. Днес го водих на доктор - преглед и обезпаразитяване.
Абе в къщи вече нищо не е същото..Стана много по-уютно и топло Simple Smile

# 391
Вземи му играчки за като е сам Simple Smile топчета и т.н

# 392
Взех му, но ги заобикаля. Страх го е! 5 играчки и не ги доближава. Оставила съм ги, дано им свикне.
По интересни са му възглавниците на дивана..Скача и ги прескача. Кабелите на компютър и ТВ. Не знам как ще ги опазя. Надявам се да е период, докато смени зъбите.
А да..Открадна си няколко пръчки от една декорация и тях размята и гризе...

# 393
Докато се наканя да купя котешки играчки, спретнах едно фолио от бисквити на топка и го овързах с лико, оставих по-дълга "дръжка", пакетче от нес кафе 3 в 1 пристегнах през средата и отново - на "верижка", а няколкото етикета от яке, привързах към връв и стана нещо като въдица с наловени рибки. Няма такава игра. Малчовците превръщат всичко в игра и са непретенциозни към играчките. Важно е да ги има, за да не превърнат нещо полезно в играчка. Невероятна енергия внасят мъркащите мустачковци. Не съм очаквала колко е хубаво да се отглежда бебе коте!

# 394
Така така Simple Smile сладур.
Въженце му разиграй

А топчета от фолио имаме всякакви. Шошо знае къде си стоят, ходи и си ги вади Simple Smile

# 395
  • София
mariqivanova799, извинявай, че чак сега ти отговарям, но не бях влизала в темата няколко дена.
Моите котУраци винаги са се отнасяли много нежно с Бейбо, когато го пуснах да играе с тях, се побираше в двете ми шепи. Много ме беше страх да не го наранят, не умишлено, а понеже котешките игри са грубички. Но те бяха просто невероятни, пипаха го както се пипа яйце, много нежно. Те и досега си му останаха батковци, когато се борят, основно те пищят, очевидно той ги хапе злобно. А те него - не. Него го ближат, като че ли е сладолед на клечка. И винаги някой от тях спи с него. Гушкат го, обичат го, много са добри към него. Но не мога да гарантирам, че всеки млад котарак би се държал с малко коте по същия начин. Мацовете са индивиди, и всеки има различен характер.

# 396
Нашия татко на все котки е така Simple Smile

# 397
  • Бургас
Рози, коте е друго.
Прибирам се с мисълта,че Харо ще ме гушка,сега ме гушка и мърка.
Много е хубаво.
Честит мъник,да ти е здравичък!

Детелистна,котки не целувам,но за Бейбо може и да забравя това и да го нацелувам.Харо се гушка,спи при мен, нямам против да сме гушнати,даже ми е хубаво да ми се гушка в лицето,но целувки някак не знам защо не ми идва отвътре да раздавам.

Точно защото мацовете и маците си имат характер и си отстояват своето,ги харесвам толкова

# 398
Моят котан от вчера е на инжекции с антибиотик. Много кашляше и забелязах, че не може да диша и стои с отворена уста и вчера го заведох на доктор. Има хрипове.
Обаче от тези инжекции живна. Не знам дали няма някакви стимуланти в тях Grinning
Не спира да ме дебне, да се закача, да играе. Сутринта в 5 ч. се събуди и почна да напада чаршафите и възглавниците Grinning
Дано се оправи бързо. Пет дена ще е на инжекции миличкия.
Спи на рамото ми, уморен от игри.

ПП Видях, че някои бяха качвали клипчета. Може ли някой да ме светне как става? Мислех, че не може.

# 399
Благодаря за информацията относно лекар и клиника в Пловдив 🌷
MarietaYo,за тази клиника име на някой конкретен лекар,може ли?

# 400
Като се прибера и се почва е това

Горкия, изглежда толкова объркан. Хем разбира, че не съм котка, ама хормоните напират неудържимо..

Последна редакция: пн, 15 ное 2021, 21:07 от pandorina

# 401
  • Бургас
pandorina,обича те

Това е един изключително доволен,че ме е гушнал,Хари.
Той е гушлив,Франки хаплив...Все изразяват любов.
Не ми се става да хвърля хартийките от бонбони,толкова ми е хубаво,че ме гушка.

# 402
Ама аз не искам да ме обича по този начин! Направо се чувствам извратено като ми се заклати на ръката. И не знам какво да правя. Предишният котарак не го е правил това. Маркиране, но никога не ме е яхвал да ми се клати!

# 403
  • София
Пандорина, не му давай! Ще му стане навик и дори да го кастрираш, може пак да продължи. Отвличай вниманието му с нещо друго.

Не си спомням, но беше ли пробвала да сложиш 2 тоалетни? Това по повод на ползването на мивката за тоалетна. Някои котки обичат да правят двете работи на различни места. Simple Smile Но пък дали не е и някакъв вид маркиране? Както е неосъзнат тинейджър с бушуващи хормони, може всичко да се очаква ... Simple Smile

Добре дошли на новите пухчета! Heart

Последна редакция: вт, 16 ное 2021, 21:31 от Тaня67

# 404
Кастрирай! Аз не бих го търпяла така.

Общи условия

Активация на акаунт