Паническо разстройство - 52

• 56 209
  • 765
  •   1
Отговори
# 120
Някои състояния не са за хомеопатия. От колко време е на хомеопатия и има ли някакво, макар и малко подобрение? Кога е спрял лирика, кланорекс и т.н. и най-важното как- по схема или от раз?

# 121
На хомеопатия е от близо година. Има подобрение и то доста Връщат се когато става дума за пътуване. Спря ги по схема да. Попринцип алкохола е забелязал че също му влияе на тези състояние и почти не пие,а той попринцип пие само бира. Но сега не е пил. попринцип сега има една екскурзия до Паничище и в неделя трябва да отиде да ги вземе и се започна,щом разбра не е същия човек...

# 122
Ами щом страха от пътуване го провокира, да спре да пътува. Аз в предната работа мислех, че постоянното летене е проблема, напуснах, ама се оказа, че е от простите колеги. Та при него ако е ясно, че пътуването прави нещата, да сменя работата.

# 123
Здравейте аз съм на 23 години и от доста години на приливи и отливи ми се случва нещо което мога да опиша по следния начин докато се храня се едно се стряскам и немога да преглътна и да си поема въздух и е ужасно сега от няколко месеца е ежедневно така се случва понякога и докато пия вода също така почти всяка вечер като заспивам ,заспивам и все едно забравям да дишам и се будя изплашен от липса на въздух и отминава докато несе унеса пак и пак същото..Не знам на нервна почва ли е какво е затова пиша тук пуша цигари и усещам че имат влияние за тези състояния и те ..преди 2 месеца също така като вървях по улиците си стягах десния крак и ходех много странно и имах чувството че ще падна описвам го така все едно вървя по въже и от долу е пропаст и това ми отмина но все още не съм от добре ходещите все вървя бързо защото като вървя бавно имам чувството че ще падна и залитам...Каква помощ да потърся психотерапевт ме посъветва да ида на психиатър и ми каза че съм хипохондрик

# 124
И аз в кюпа с проблемите дето не спират. При мен е хипохондрията. Имам физически болки, за които обикалям лекари. Само на едно изследване не съм правила, защото ме е сррах, че ще потвърдят страховете ми. И така си живея борейки се с болки. Не ми се става сутрин, плаче ми се постоянно и имам чувство че просто ще умра. Как да се справя не знам? Пия от 13 дни аминтриптилин и ходя на психотерапия, за сега ефекта е нула.

# 125
И аз в кюпа с проблемите дето не спират. При мен е хипохондрията. Имам физически болки, за които обикалям лекари. Само на едно изследване не съм правила, защото ме е сррах, че ще потвърдят страховете ми. И така си живея борейки се с болки. Не ми се става сутрин, плаче ми се постоянно и имам чувство че просто ще умра. Как да се справя не знам? Пия от 13 дни аминтриптилин и ходя на психотерапия, за сега ефекта е нула.
Просто описваш моето състояние Sad
То това не е живот, а просто съществуване. Събуждам се сутрин и не ми се става, защото не знам каква болежка ме чака днес Sad

# 126
А, пък аз със ГТР и повръщане от най- малкото 😒

# 127
Здравейте аз съм на 23 години и от доста години на приливи и отливи ми се случва нещо което мога да опиша по следния начин докато се храня се едно се стряскам и немога да преглътна и да си поема въздух и е ужасно сега от няколко месеца е ежедневно така се случва понякога и докато пия вода също така почти всяка вечер като заспивам ,заспивам и все едно забравям да дишам и се будя изплашен от липса на въздух и отминава докато несе унеса пак и пак същото..Не знам на нервна почва ли е какво е затова пиша тук пуша цигари и усещам че имат влияние за тези състояния и те ..преди 2 месеца също така като вървях по улиците си стягах десния крак и ходех много странно и имах чувството че ще падна описвам го така все едно вървя по въже и от долу е пропаст и това ми отмина но все още не съм от добре ходещите все вървя бързо защото като вървя бавно имам чувството че ще падна и залитам...Каква помощ да потърся психотерапевт ме посъветва да ида на психиатър и ми каза че съм хипохондрик
Братко , ти си луд за връзване Simple Smile Отивай на психиатър, това е доста тежка хипохондрия! И ако не идеш, нещата ще се задълбочават!

# 128

Ходиш ли на психиатър? Щом амитриптилин не ти помага трябва да сменят лекарството.

# 129
Не трябва ли да изчакам още, за да подейства? Поне другите ад им трябваше около месец? Аз нямам и две седмици с него. На мен ми действаше мн добре деанксита, ама ми забраниха да го пия, че много вреден

# 130
Това със "спирането" на въздуха е 100% от нерви и тревожност не е заболяване. Случва ми се и на мен понякога когато заспивам, особено ако съм бил напрегнат през деня. И като се стреснеш осъзнаваш че дишаш нормално, нали? Щото на човек, на който му е спрял въздуха, повярвай ми дишането след това няма да е нормално. Проблемът е, че фокусирайки се върху това ти се отключват всичките останали притеснения.

# 131
Олее, и при мен не е розово положението тези дни, ама като ви чета се успокоявам..
Увеличих си химията и така. Ще чакаме добри дни.

# 132
Добър ден. След няколко години прием спирам Лексотан. Докарах го до половинка вечер. Пиех го и в 17:00 и него го махнахме по грешен начин според мен, вие ще кажете (от половинка на четвъртинка една седмица; и от четвъртинка на нищо една седмица; преживях ад). Нямам доверие на лекарката. Тя а и май всички в България не разбират от пристрастеност към бензодиазепини. Сега вечерното го спирам като един ден пия половинка и другия ден пия четвъртинка. утре става една седмица. Забелязах че когато пия половинка ми е по-зле от четвъртинка. Дали си въобразявам. Та сега се чудя, как да продължа спирането. Дали да направя два дена четвъртинка и един ден половинка или директно на четвъртинка да си минавам. Също така като не го пих в един от дните - забравих го - повърнах в съня си (докато спя) в устата си.

# 133
Хипохондрията е страшно нещо и се овладява много, много трудно, поне при мен. Все още не намирам начин да я притъпя.
Аз пих лексотан по едно време, сега го намалих на 1/2 на ден при нужда, а вечерното хапче заместих с 3мг  чист мелатонин, за да мога да спя. Към лексотана хем се привиква т.е. действа бавно или спира да действа в един момент, но пък и трудно се спира (както всички бензодиазепини). Днес си позволих да изпия 1/4 клонарекс, тъй като ми е много напрегнато и не искам да пия лексотан, но от 1/4 не знам къде се намирам. Явно ще си карам на 1/2 лексотан при нужда и мелатонин. Ще гледам да го намаля на 1/4т. и т.н. За да остана на Аритави и Флуанксол. После ще гледам да спра флуанксола. Някой да предложи успешна схема на спиране на Флуанксол (1т на ден)? Искам да избегна спирано от раз по съвет на лекар, че дозата била малка (опит от последния път).

# 134
Пий си флуанксол, рано е още да го спираш.
Това дългогодишно пиене на лексотан незнам дали изобщо е възможно да се спре. Ако можеш го намали и толкова, ако ли не ще си го пиеш.

Общи условия

Активация на акаунт