"Пътят на честта" сезон 2, тема 12 - тук продължава да е по-забавно!

• 51 270
  • 949
  •   1
Отговори
# 735
Без да искам се оказах на купон на екипа. Най-хубавото нещо в сериала продължава да е най-хубавото нещо в сериала, намира се в топ форма. Реших, че е редно да го знаете.

# 736
Кое е това хубаво нещо?

# 737
И биологичните родители на Кера за отрицателно време са я осиновили. Нали преди беше Кера Караиванова, а сега е Кера Филипова Даскалова, поне на сватбата така казаха.
На тридесет и няколко години да се отречеш от името на осиновителите си и да приемеш за родители напълно непознати хора, при положение, че възхваляваше осиновителите си.
  Много ми идва захаросано. Чувствата и емоциите за нищо ги нямат. "Марти, това са новите ти баба и дядо". "Здравейте, бабо и дядо".  Това е като някаква вещ - нови и стари. След няколко години, когато се износят мама Кера ще ти осигури нови.

# 738
Пак добре, че не стана Надежда Филипова Даскалова...
И кое длъжностно лице използва галени имена по време на официална церемония? Нейното цяло име е Керана....

# 739
Без да искам се оказах на купон на екипа. Най-хубавото нещо в сериала продължава да е най-хубавото нещо в сериала, намира се в топ форма. Реших, че е редно да го знаете.
Доста философски ми звучи. Почти като "Аз знам, че нищо не знам". За сентенцията на Сократ има обяснение, но твоята не я разбирам. Би ли я превела за простосмъртните.

# 740
  • bulgaria
За най-хубавото нещо, тук спрягаме Асен. Познах ли? 🤪

# 741
Много сте назад с матреала... За Биги Ада е най-хубавото нещо! 😁 Той трябва да е пластичният ѝ хирург, иначе не разбирам основанието му да ѝ се възхищава, но пък всеки има право на своите заблуди! Как иначе щяхме да разберем, че е бил на купона на екипа? 😉

# 742
БигСити е готин и се радвам, че поне за него има нещо хубаво в тоя сериал. Wink

# 743
Само за него е предполагам.

# 744
Предполагам, че, да, защото поне за мен Ада не е "най хубавото нещо".
В тоя сериал най хубавото нещо са финалните надписи. Joy

# 745
Пак добре, че не стана Надежда Филипова Даскалова...
И кое длъжностно лице използва галени имена по време на официална церемония? Нейното цяло име е Керана....

Кой е казал, че е Керана?! Кера си е доста популярно име в бургаския регион. За Керана не съм чувала тук.

# 746
Мисля, че цялото име на Кера е Керана или Керанка, но определено не е Кера. Кера е умалителния вариант на името и.

# 747
Мисля, че цялото име на Кера е Керана или Керанка, но определено не е Кера. Кера е умалителния вариант на името и.

Може, не споря, че и без това го гледах от дъжд на вятър Simple Smile

# 748
Керана Караиванова беше.

# 749
Споменаха го цялото име -Керана.
За мен най-хубавото бяха автомобилите.
И разбира се коментарите тук. Забавлявахме се мацки, до нови срещи.

Общи условия

Активация на акаунт