"Пътят на честта" сезон 2, тема 12 - тук продължава да е по-забавно!

• 51 259
  • 949
  •   1
Отговори
# 765
И на мен. 🥴 Актьорът е Севар Иванов.

# 766
Не! Сигурна съм вече, че кастингът е бил по имена 😆 Свежен, Мак, Севар... Имаше още някой, кой беше, Кобрети? Ти си енциклопедията.
Иначе - гледай!

Баба ви Екатерина се казва Жорета 😀

Последна редакция: пт, 10 дек 2021, 12:10 от Анонимен

# 767
На мен и възлюбеният и самата Мия са ми много неприятни. Тя така равнодушно реагира на смъртта на майка си и беше повече от щастлива, че е намерила богатото тате да и подарява диамантчета...Но и отмъстителна и надменна се показа. Изобщо - събрала най-доброто от мама и тате. А и самият акцент ме дразнеше много. Тамън Жаки пооправи говора и се появи тя. Затова се надявам да няма трети сезон...Но и да има винаги може просто да не гледам.

# 768
Баба Жорета Николова е майка на Мак Маринов. Сещам се за Георг Киряков, който в титрите беше сбъркан с Георги Краев. Иначе необикновено име е Леарт Докле-Страхил от 1ви сезон.
Азалия, мерси, мерси. 😝

# 769
Много малка торта... Само за децата няма да стигне Simple Smile

# 770
Баба Жорета Николова е майка на Мак Маринов.
Ох, Боже...😆 Те затова са толкова неприятни и двамата. Като оная докторка от ОЖ, дето в живота е жена на Ивайло Герасков и сина им, дето и тримата са тооолкова неприятни, егати.

Последна редакция: пт, 10 дек 2021, 16:19 от Анонимен

# 771
Пак добре, че не стана Надежда Филипова Даскалова...
И кое длъжностно лице използва галени имена по време на официална церемония? Нейното цяло име е Керана....

Кой е казал, че е Керана?! Кера си е доста популярно име в бургаския регион. За Керана не съм чувала тук.
Няколко пъти се каза, че е Керана, не сте гледали внимателно. Wink
Иначе очаквам в трети сезон тройката терминатори да коли и беси. Щерката и без това е роботизирана, отмъстителна, безчувствена отсега (само на 18 уж, нищо че жената в ролята е на 30 според мен), та ще бъде достойна наследница на родителите си. Simple Smile

# 772
Много бях ентусиазирана в началото от Мак Маринов, но впоследствие вече дори ми опротивя. 😁

# 773
  • Euskal Herria
Много малка торта... Само за децата няма да стигне Simple Smile
Е, тя десерт... Може пък да има тава пълнени чушки. Wink

# 774
От вас разбирам, че Мак Маринов е син на Жорета Николова. Не игра лошо момчето, ама не ми е любимец. Най-хубавото нещо в сериала сигурно беше Орльо - интернационалната полиция ни пази. Joy Но и той как от 10 серии повтаря като ретард обичам те, та обичам те... Адски беше смешно. И какво? Дойде, преспа първо с онази любовница на мутрата, която после беше свитната, след това с Красимира, накрая и с Жаклин. Така работи Интерпол, не се шегува! Joy

# 775
От вас разбирам, че Мак Маринов е син на Жорета Николова. Не игра лошо момчето, ама не ми е любимец. Най-хубавото нещо в сериала сигурно беше Орльо - интернационалната полиция ни пази. Joy Но и той как от 10 серии повтаря като ретард обичам те, та обичам те... Адски беше смешно. И какво? Дойде, преспа първо с онази любовница на мутрата, която после беше свитната, след това с Красимира, накрая и с Жаклин. Така работи Интерпол, не се шегува! Joy

Всичко в името на работата !!

Между другото какво стана със Страхил ? … чичото нали щеше да го извади от ареста ?!
А и думите на младите "Не ни познават" … че нали тати ще я води Мия при майка й … за какво ще отмъщават, пък и трети сезон ?

# 776
Имам чувството, че не им е стигнал бюджета за още поне десет серии, да направят финал като хората. Все пак 1 сезон беше над 50 епизода.

# 777
Нека не страдаме обаче 😁
Макчо ми е антипатичен от "Дяволското гърло".

# 778
На Мак не му се получава да го играе българският Том Харди, и не се и старае. Ако махне мазното си гелосано кече и се понапомпа, по- ще го докара. Казвам го, защото харесвам Том Харди като актьор. Освен това тия "наследствени" и "семейни" актьорски напъни са адски дразнещи - дядото, сина, снахата, внуците , айде няма нужда, малцина са избраните с наследен талант, другите са ненужен пълнеж.

# 779
  • Стара Загора
Щерката ...... (само на 18 уж, нищо че жената в ролята е на 30 според мен)..
Под 30 е, но не помня колко точно. Прави клипове в Ютуб. В сериала беше много страшна с тези лещи.

Общи условия

Активация на акаунт