"Пътят на честта" сезон 2, тема 12 - тук продължава да е по-забавно!

• 51 257
  • 949
  •   1
Отговори
# 780
  • Sofia
Разликата м/у майка-Катя и син-Филип е 6год. 😁

# 781
Бооже, къде е Том Харди, къде е Макчо, моля ви се Joy

# 782
Ми то не останаха живи актриси къмто 90, затова. 😁

# 783
Разликата м/у майка-Катя и син-Филип е 6год. 😁
Хахахах, да, наистина, малко е обидно за Жорета, ама си изглежда състарена. А разликата между снахата Параскева и свеки е 9.

# 784
Баш като майка му е на Филип тази госпожа.

# 785
Най- хубавото на сериала беше темата. Благодарности и дано има и други такива.

# 786
Дано има трети сезон, макар да е жалко, че решиха да самоубият Бонка. Има персонажи, чиито сюжетни линии са скучни, от тях можеше да се откажат. Например досадната Люба с любовните и "проблеми" и онзи скучен хубавец Асен ми стояха през цялото време като кръпки във филма. Там са, ама се чудиш защо. Кера е доста посредствена роля също.

# 787
Аз да си призная Бонка ми беше напълно излишна във втори сезон. И без това никаква роля не изигра в отмъщението спрямо Кера. И сцените в лудницата бяха излишни и тягостни, като изключим прегледите при бате Енчо. Joy Така и не разбрах защо онова момиче я наричаше лъжкиня и как се усети, че лъже, като самото момиче не беше у ред. Пък и да са давали, я съм го пропуснала, я съм забравила. Смятай колко ме е вълнувало. И оная леля дето я вкараха новата луда и тя за какво беше. Ами лихваря дето го упоиха и окрадоха. Изобщо толкова талаш и плява, че.. И толкова изоставени и незавършени сюжетни линии. Малко почна да прилича на "риалитито" "София ден и нощ". Там така подхващаха нещо и в следващия епизод го забравяха. Голяма тъпня. Но имаше момент в който го заглеждах. Blush Чак ме е срам от мене си. Sunglasses

# 788
Аз да си призная Бонка ми беше напълно излишна във втори сезон. И без това никаква роля не изигра в отмъщението спрямо Кера. И сцените в лудницата бяха излишни и тягостни, като изключим прегледите при бате Енчо. Joy Така и не разбрах защо онова момиче я наричаше лъжкиня и как се усети, че лъже, като самото момиче не беше у ред. Пък и да са давали, я съм го пропуснала, я съм забравила. Смятай колко ме е вълнувало. И оная леля дето я вкараха новата луда и тя за какво беше. Ами лихваря дето го упоиха и окрадоха. Изобщо толкова талаш и плява, че.. И толкова изоставени и незавършени сюжетни линии. Малко почна да прилича на "риалитито" "София ден и нощ". Там така подхващаха нещо и в следващия епизод го забравяха. Голяма тъпня. Но имаше момент в който го заглеждах. Blush Чак ме е срам от мене си. Sunglasses

Така е, лош сценарий. Първо чакахме дълго да видим какво ще стане, когато Бонка излезе. И накрая като излезе с измама от психиатрията нищо не стана, вида за 30 секунди внук си, прати му колет със Зрънчо и се обеси. Наистина тъп сценарий, не развиха сюжета, а го претупаха. Актьорската и игра обаче беше на много високо ниво и беше удоволствие да я гледам.

# 789
  • Пловдив
И толкова изоставени и незавършени сюжетни линии.

Точно това най-много ме дразнеше в този сезон. Много неща започнати и забравени. Трябваше според мен да продължи по някакъв начин например странната постъпка на Кера, когато даде лаптопа си на напълно непознат човек /освен ако съм пропуснала, защото няколко серии не успях да гледам, но мисля, че щеше да се разбере/. Или пък появата на бременната приятелка на Жаки в шоурумчето. Не стана ясно и дали все пак биологичната баба на Кера ще се пречупи и ще приеме с обич внучката си или нанистина ще се отдели от семейството, след като мъжът й й посочи вратата.
Като ви чета, май само аз не се радвам, че свърши филмът. Аз свикнах някак си с този сериал и ми се гледа трети сезон - какъвто и да е. Simple Smile

# 790
Като ви чета, май само аз не се радвам, че свърши филмът. Аз свикнах някак си с този сериал и ми се гледа трети сезон - какъвто и да е. Simple Smile

И аз искам трети сезон! Вторият, въпреки лошия сценарий, все пак беше приятен за гледане и с удоволствие го изгледах. Имаше слаби актьори и зле изиграни роли (Кера, Калоян и Люба са ми топ 3 на дразнещите персонажи и лошата актьорска игра), но все пак ще се радвам да има сезон 3. Сюжетната линия Ленков-Красимира-Мия-генералите и предстоящото отмъщение на гаджето на Мия за убитите му от Киро родители са интересни.

# 791
Актьорската и игра обаче беше на много високо ниво и беше удоволствие да я гледам.
Тук само ще ни разсмееш с това твърдение... 😁

# 792
Актьорската и игра обаче беше на много високо ниво и беше удоволствие да я гледам.
Тук само ще ни разсмееш с това твърдение... 😁

Може, няма проблем. На мен много ми хареса как беше изигран образът на Бонка.

# 793
Ми на другия полюс съм - ужасно преиграна, бездарна и хипер драматична без да има смисъл от това, роля с полъх от телевизионен театър от соца.

# 794
Ми на другия полюс съм - ужасно преиграна, бездарна и хипер драматична без да има смисъл от това, роля с полъх от телевизионен театър от соца.

Може, все пак е просто филм - всеки може да го харесва или не, както и героите в него. Лично за мен най-дразнеща и неприятна е Кера. Направо ми е кеф да я хейтя. Като изключим колко е бездарна и изкуствена, как рецитира и заеква на всяка втора дума, как и физически не е дори симпатична, самият персонаж е кух и в стил "селска чест". На второ място по изкуственост и трагичност са Калоян и Люба. При Люба добавям към изкуственост и трагичност и излишност.

Общи условия

Активация на акаунт