"Пътят на честта" сезон 2, тема 12 - тук продължава да е по-забавно!

• 51 236
  • 949
  •   1
Отговори
# 795
Сакън, моля ви се, как така трети сезон... Scream Като в казарма броях дните да "пуснат" най-сетне Койна с надежда да снимат нов сезон на Отделът. Явно въпросната сценаристка има страшно силно лоби и само две положителни думи онлайн сигурно ще са достатъчни да откара още 5 години с нови сценарии за тази боза. Искрено се надявам да си даде почивка на някой топъл остров, както призоваваше Ленков, ама с чисто сърце го казвам и без зловещите негови намеци. Да грабне една табличка коктейли, да сложи изрязания бански на Красимира и да плува, да се пече в идилия... Само да не пише... Close

# 796
  • на село
Мен Бонка също ме кефише с лудия си поглед Smiley.
Кера не я дишам, всичко ми е изкуствено и преиграване при нея и доста състарена изглежда за ролята, а Люба ми е безралична, почти не я отразявах.
Абе общо взето един не става, ама си зяпаме, за да има какво да хей тим Smiley

# 797
"Пътят на честта", "София ден и нощ", "Къде е Маги", "Забранена любов" са класика в сериалите за разпускане с "уникален" сценарий.

# 798
  • София
А "Ягодова луна" къде го забравихте? 😃 Уж му снимаха втори сезон, пък никакъв го няма.
Все се надявам "Отдел Издирване" да продължи.

# 799
А "Ягодова луна" къде го забравихте? 😃 Уж му снимаха втори сезон, пък никакъв го няма.

На втората серия го зарязах😊

# 800
Образът на главната героиня Кера хич не беше развит този сезон. Изключително слабо представяне. Освен мрънкане в началото и опяване на Калоян колко слаб мъж е и как не се бори за холдинга си, друго не видяхме от нея... И с това запецване на всяка дума за вкарване на драма просто всичко уби... Да ходят и Силвето, и Ивайло Захариев на уроци при Владо Михайлов от съседния сериал, да им покаже един човек без НАТФИЗ как се играе...
А за сватбената рокля и грубичките сандали (не искам да хейтя, но просто е много трудно Joy) само ще кажа, че не изневери до последно на торбестия стил...

# 801
Еха, тоя изглед съм го пропуснала! 😂 Ужасна е просто!

# 802
  • Пловдив
Поне на сватбата не беше с торбестия бежов панталон. 😃

# 803
При тия милиони, с които разполагат, можеше да е като кукла от списание, ама не... Нямаше по-малко елегантна дама на сватбата от булката. Grinning

# 804
Ех горките бежови панталони, що хейт отнесоха Simple Smile чак ще ме срам другото лято да нося моите. Роклето е готино за булка в седмия месец. Избощо Силвия-Кера, Илиана-Люба, Ивайло-Калоян и накрая Оливера-Мия бяха най-тъпия избор за тия роли. На фона на играта им София Маринкова е звезда, въпреки махленския си говор.

# 805
При тия милиони, с които разполагат, можеше да е като кукла от списание, ама не... Нямаше по-малко елегантна дама на сватбата от булката. Grinning

Това е, защото тя е модерна и по европейски cool и държи да се отличи от "натоканите" балкански моми. За това ходи облечена с тобрести бозяви парцаля. Тя е над нещата.

# 806
  • София
Ох, и аз се увличам да "хейтя" Силвето, но в мига, в който го направя, и се включва някой неин защитник. На два пъти ми се случва в темата и вече ме е страх да не си навлека гнева на почитателите ѝ в темата Joy Иначе колко мога да изпиша за това сватбено рокле, не е истина. Ще се огранича обаче само до това, че изглежда все едно си е купила плат на метър от хоремага и го е занесла на шивачката да ѝ скалъпят нещичко в последния момент. И пак тази коса, зализана и слепната...

# 807
Къде, къде ги тук защитници на Кера/Силвия?! Joy Joy

# 808
Тази продукция няма ли си някой, който се грижи за костюмите на героите? Едва ли Силвето е извадила роклвто от гардероба си или го е взела назаем от комшийката. Съмнявам се, че всички играят със собствени дрехи…. Разсъждавам си, значи. Не ми се рови да търся информация по темата.

# 809
Къде, къде ги тук защитници на Кера/Силвия?! Joy Joy
О, намират се чат-пат. Не ми се връща 10-тина страници назад да видя кой ни наби канчето след като се поувлякохме в обсъждане на клоши стайлинга на Силвето. Joy Била заприличала на змиярник темата, нещо такова казаха. Joy Аз пък мисля, че е много непрофесионално актьорът да изглежда като себе си и да се носи хъшлашки размъкнат вместо да влезе малко поне в роля и да съответства на средата, в която уж се намира... Може да не сваляш кецовете и раздърпаните тениски в реалния живот, но на кино да си изискан костюмар, с бална рокля и т.н. Малко старание за правдоподобност, егати.

Общи условия

Активация на акаунт