Каан Урганджъоулу - преди, сега и в бъдеще. Yargı / Присъда Тема 2

• 34 308
  • 749
  •   1
Отговори
# 225
Нещо любовта в тази серия, много мижава. Някак си повече очаквах.
Супер наблюдателният прокурор, би трябвало вече да е наясно, че пътят му е чист. Да действа.

# 226
Аз предположих ,че може да се дрогира с причина напрегнатата работа и манията му да се съревновава с Йългас , но възможно ли е да е болен от нещо неврологично ? Явно е ,че иска да оневини Йекта , но Йългаз подозира ,че причината не е правдата , а е и друга , докато Джейлин си мисли ,че помага на истината и на нея .

# 227
епизода свърши ли или има и още

аа продължава, реклами било само

колата на Йългаз поправена, ама Джейлин не му каза, че са й скапали настроението, тя какво им каза, че повече няма да спи у Йългаз ли?
Какви са тия работи, нали са женени и аз чаках повече любов

.....

да и Джейлин вече говори за развод, хванаха истинския убиец на Енгин, спасиха кожата на Парс, могат да се разведат и Парс в знак на благодарност да затвори обвинието срещу Джейлин за четките за зъби

редно е Йлгаз ако я иска в живота си да й предложи с истински халки, някога това е бил начина да задържи Нева

Последна редакция: нд, 14 ное 2021, 22:57 от kukli4ka456

# 228
Не е лош епизода
Ама стига вече са бягали от чувствата си а пък се гушкат като мечета

Много ми хареса момента в който Ългаз обеди човека

# 229
Булката-беглец турски вариант?! Ааааа, не така...

# 230
Вторник е далеко. Докато дойде фрага, ехеее.
Прокурора сам си е виновен. Голямо чудене и маене, да я завива ли, да я мести в спалнята ли.
Действия трябваха. Но ще почакаме.
Анкетата си чака отговор.

# 231
в крайна сметка, намериха ли тялото на Зафер, не можах да разбера, какво вадеха от блатото?

# 232
в крайна сметка, намериха ли тялото на Зафер, не можах да разбера, какво вадеха от блатото?
Не и все повече мисля,че не е умрял и ще изникне отнякъде като културна гъба.

# 233
Актьора, който играе Зафер, нали е напуснал сериала. Надали ще се върне.

# 234
Минаваме на битово ниво .Деде в къщи неканен ,Метин гледа като гръмнат ,Дефне щастлива , аби изоставен ,Джейлин щели тропа на вратата/ да им натрие сол на главите абни/или ще си влезе с достойнство   у дома ?!?!?

И двамата горди -имат уговорка и я спазиха .Но по закон май трябва година да мине  или година ще се точи делото за развод ....може и да  намерят смелост да си признаят чувствата , а сигурно "случайно " ще се срещат на дела в съда ...............може би ....................

Последна редакция: нд, 14 ное 2021, 23:14 от sofia26

# 235
Да си призная, аз тая вечер бая разсеяно гледах серията, но мисля, че най-доброто беше намирането на ключовото доказателство за вината на Енгин. И да, пак ще кажа, много е умен Ългаз и има адекватен, човешки подход към хората, което си е рядкост за прокурор. Предстоят му обаче нови изпитания, в къщи се забърква голяма каша.

# 236
  • Кърджали
Аз по време на серията не мога да пиша.
Но серията много ми хареса. Нямаше момент да ми доскучее.
Енгин беше подготвил с майка си план как да натопят Йект и да избягат в чужбина. Йекта заплаши Парс че трябва да свидетелства в негова полза, че онази вечер са били заедно, Парс отказа, не искал да се разбира неговата тайна. Щял да се опита да спаси Йекта без д свидетелства, но това означавало да върне Емгин зд решвтките, на Йекта па вече не му пукало за Енгин. Така Парс предложи на Ългаз да работят заедно, за да  дойажат вината на Енгин. Джвйлин веднага се съгласи, Ългаз се дърпаше. Йекта остави Лачин без дом, без кома, без пари. Ългаз поиска от Парс да задържи Енгин за 24 часа в ареста, единственото което Парс успя да измисли е, ч да изиграе, че е бил нападнат от Енгин. 🤣
Нашите си пофлиртуваха едно хубаво, но безрезултатно. Ппвече кураж бе, савджъ бей.
Хареса ми как Ългаз успя да убеди човекът заснел онази вечер да даде записа
Скрит текст:
Много пъти се е споменавало, че Сема Ергенекон в писала сценария въз основа на истински случаи, за които е пула, прочела, проучила.Тази сцена (който е гледал тази вечер) е препратка към един такъв, нашумял сравнително наскоро
Първо, за негмедалите, този човек направил запис как някой изхвърл куфара с тялото на Инджи в контейнера, но не иска да свидетелства, защото веднъж вече си е патил искайки да направи добро. Искал е да спаси една нападната жена и докато се е опитвал без да иска е убил нападателят на жената, затова е бил осъден на 10 години затвор.
Истинският случай е много жесток и дори леко спорен.Една жена бива нападната (не помня от мъжа ѝ или от някой друг, няюа значение толкова). Жената опитвайки се да се измъкне търси помощ от едни мъже, играеши табла в заведение наблизо. Камери заснемат как онези се правят, че не я виждат и само дето сами не я бутат отново в ръцете на нападателят ѝ. Малко по-нататък един мъж се намесва и в опит да я спаси, наранява нападателят ѝ, който умира от раната. Сега го съдят за убийство и се очаква да полйчи 10 или 5 години затвор (в негова вреда е, че и ножът е бил незаконен, над определените от закона за разрешени за носене в себе си размери) а и отделно явно закона очаква че в такъв момент ще седнеш да убеждаваш нападателят че това, което прави е погрвшно и той ще тв послуша.
Та тази сцена си бешв очевадна препратка точно към този случай.
Не знам защо го споделих... Но сега като мернах този пост..
.

Така върнахюе Енгин в затвора
Метин през цялото време се чудеше къде е трупа.
А и вече ме е тайна за никой че между Ългаз и Джейлин има повече от " дай да намерим убиеца на Инджи"
Парс отново убеждаваше Нева да се откаже от мерака си по Ългаз, понеже той вече е на друга вълна. Накрая, когато върнаха Енгин там където ми е мястото ги поздрави "Браво! Двойката на годината"
А на Ерен се смях. Джейлин и Ългаз се карат дали трябва да приемат предположението на Парс, и като му се наду главата, Ерен ги прекъсна със "Стига де, кога ви мина меденият месец"

Стана дъдлг пост, ама така е, като насъбирах през серията.
За юен няма спор че Зафер е мъртъв. Локвата кръв, Метин му затвори опите, прибра го в чувал май. По колата после имаше кръв.
Вупроса е кога ще се появи трупа.

Метин преглеждаше записи от камери. На един видя как някой отваря багажника на колата, но ълъла на камерата беше такъв, че не се виждаше човека

И Туитър тази вечер

Последна редакция: пн, 15 ное 2021, 01:08 от Aлекcандрa

# 237
Привет!
Благодаря за всички коментари! Flowers Bouquet И на Александра за репортажа с Онур! Flowers Bouquet

По повод истинския случай /в Коня от февруари 2020 г./ от поста на Александра

Скрит текст:
Момчето, което спаси жената от гаджето ѝ - Кадир Шекер на 20 г. тогава, се е подготвяло да кандидатства медицина и първо беше осъдено на доживотен затвор. Тя дава фалшиви показания в съда. После намалиха присъдата на 15 г., отчитайки провокацията от страна на гаджето, а за добро поведение на Кадир - на 12 г. и 6 м. Сега присъдата се обжалва в 1-во наказателно отделение на Върховния съд. Решението му ще бъде окончателното за Кадир Шекер.
Гаджето е и наркоразпространител /с 19 криминални досиета за "умишлено нараняване", "кражба", "грабеж" и "трафик на наркотици"/, а жената по - късно е заловена с 900 г. хероин скрит в бисквити. Била е с друг мъж, арестувани са и в затвора се оженили.

Нека и Парс малко да се изпоти, не само интриги да твори.

https://www.instagram.com/p/CWRA4WdFokF/

Който е гледал сериала "Карадайъ", веднага ще се сети, че на Сема темата за правосъдието никак не ѝ е чужда. Там главната героиня е съдийка, а главният герой известно време се представя за адвокат, за да спаси баща си от несправедливо обвинение в убийство. Тя от богато семейство, той обущар от махалата. Имаше годеница, но развали годежа овреме. Wink

Последна редакция: пн, 15 ное 2021, 20:04 от LU4IQ

# 238
  • София
Добро утро, момичета!
Вие доста сте коментирали и сега ви изчетох. Аз също гледах на пресекулки и чакам поне руския превод, но на първо полугледане ще кажа следното:
За мен няма съмнение, че Зафер е мъртъв. Беше изцъклен, когато Метин го намери и му затвори очите. При повторната обиколка на Митин в изоставения скрад се видяха наколко дупки от изстрел в счупения прозорец. Аз още мисля, че Зафир е довършен от изстрелите, които чухме, но кой е стрелял е загадка за мен. Сънят на Джейлин също е много показателен, че баща и е мъртав. Ясно ни показаха, че той е при Инджи, на "хубаво място" е и се забавляват двамата.
За Парс - ами не му е чиста работата! Йекта го заплаши, че са били заедно - дали с жени, дали с дрогирани истории, а защо не и на някакво незаконно сборище, което ще го унищожи и той клекна. Инсцинира, че Енгин го е нападнал и отново го задържа. Можеше да го държи в ареста едно денонощие и как чакаше още улики за да го остави за постоянно. И ги откри, чрез Йългаз и Джейлин и донесената от тях флашка. Е, това за мен си беше отново постановка от Йекта. Този мъж ми изглежда доста съмнителен.Много "трудно" им даде флашката със снимката на Енгин, когато изхвърля куфара. Ами Енгин ли е това?Аз  не  видях ясно какво беше това "чучело" и как леко метна "уж" тежкия куфар. И какви са тези снимки, че този мъж стои цяла нощ на прозореца и снима какво става на контейнера.
Ядосах се и, че  Джейли,  тръгна плачейки. Чаках лирично отклонение за тях двамата, но май още ще чакам.
Това което пиша са само моите първи наблюдения. Чакам най-напред руските субситри, а българските дано не се бавят много.
Хубав и спокоен ден. Бъдете здрави.

# 239
Чудя се сега какво ще направи Иългаз:

1) ще действа с разума и ще приеме решението за раздяла на Джейлин, и ще страни от Джейлин, и ще започне да се среща пак с Нева - за един-два епизода, докато работата не ги събере отново.

2) ще купи халки и ще се обясни в любов на Джейлин, искайки да си дадат шанс, докато драмата със Зафер не ги раздели

Общи условия

Активация на акаунт