Каан Урганджъоулу - преди, сега и в бъдеще. Yargı / Присъда Тема 2

• 34 207
  • 749
  •   1
Отговори
# 630
  • Кърджали
Нева е приела поръчка да осъди невинен човек (вместо виновните), като в замяна на това щяло да бъде уревено по-бързо прехвърлвнето ѝ в Истанбул.
За майката на Тиуче, мисля че не е била бившата съпруга на Ерен, а негова стара любов. Която обаче се е занимавала с престъпления, заради което Ерен е решил да се разделят (след като не е удържала на думата симда спре) Отделно тя е имала бивш съпруг, при когото се връща след раздялата с Ерен и излизането от затвора.
Професорката и преди каза, че поддържа връзка с Ългаз. Затова и беше много изненадана, когато Парс ѝ каза че Ългаз лгаз се е оженил.. Дс видим нейните предположения, пе Дядо Мердан има сметки за уреждане дали ще се окажат верни.Аз все още наивно очаквам да се прояви наистина като дядо, да помогне (дори и тайно) да се разреши цялата тсзи ситуация и по този нсчин да изкупи греховете си към семейството.

Последна редакция: вт, 30 ное 2021, 07:21 от Aлекcандрa

# 631
  • София
Добро утро, момичета!
Александра, аз също се надявам дедето Мердан да помогне. Не ми се вярва да е чак такъв демон, но вероятно и той има причини да е осъден, но какви. Иска ми се да не се разтакават ситуациите, да ги разтягат с пълнежи и да сътворят и втори сезон.
Най-после падругите са пуснали 11-ти епизод с руски субтитри.
http://1plus1tv.ru/series/tureckie_serialy_na_russkom_jazyke/207 … sskom-yazyke.html
Хубав ден, а и честит първи сняг. В София продължава да вали.  От балкона виждам парка, който  целия е в бяло, като приказка е. До скоро и бъдете здрави.

# 632
Добро утро още не съм гледала йени болюма да видим кога ще намеря време,че снощи заспах с кокошките
Това за събуждане да е...и аз мисля за свое ама да видим и кога ще имам време

https://www.youtube.com/watch?v=M8wBK4bkN2c

Пускам го така,че да не дава черни екрани...

# 633
  • Яко в Матрицата...
Диди, хубаво клипче, липсват само кадрите от последната серия Wink

И то мен честит първи сняг Nature Snowflake

Алекс ме подсети за професорката. Какъв ли е случаят с нея и дедето? Не ги виждам двамата в каквато и да е връзка... Едва ли деде е станал толкова влятелен човек в подземния свят за годините си в затвора.

# 634
Професорката и Мердан имат някаква история и ми се струват емоционално обвързани. И тя и той ми се струва, че се чувстват неудобно като се видят.
Тя говори за предателство, и изглежда наранена.
Освен това твърди, че го познава много добре. Т.е. може и да са имали връзка, а може и да го е опознала след като 4 години е водила делото да го вкара в затвора.
Той смята, че е излежал присъдата и че заслужава втори шанс.
Но тя е сигурна, че той се връща, за да разчиства сметки и предупреждава Йългаз.

В еп 8, когато Чинар беше в болница. Сердар и Мерве го посетиха. Чинар беше ядосан на Сердар, че го е предал, че е излъгал и свидетелствал срещу него.
Сердар каза, че е бил принуден с пистолет в устата, че са го измъчвали, че шефа го е накарал. Че шефа обещал дело без арест.
В крайна сметка се чудя кой е шефа на Сердар и дали не е двоен агент. Защото Чинар си беше вкаран в затвора и обещанието за дело без арест не беше спазено, дори Чинар беше намушкан в затвора.

Сердар е близък с Йекта и Йекта го спасява. Сердар докладва на Енгин. Струва ми се някой иска да натопи Чинар в голяма каша, за да си разчисти с него сметките, които има с Мердан.

Другият вариант е Сердар да лъже, че е бил пребит не за да свителства срещу Чинар, а именно защото е свидетелствал срещу Чинар и така го е вкарал в затвора и болницата.

# 635
  • Кърджали
Снощи по никое време попаднах на интервю от миналата седмица с Уур Аслан (Ерен)юУж самонда му хвърлв поглед, а то не легнах докато не го изгледах. Допадна ми начина по който мисли, може би зашото е много сходен с моя.
Попреведох малко акценти, ще ги сложа в спойлер, че стана дълго
Скрит текст:

Акценти от интервю с Уур Аслан
⭐Работим 5 дни в седмицата много натоварено, за да можем 2 дни да почиваме
⭐След този проект очаквам направо да ме назначат на работа някъде в полицията. Толкова реалистично изглежда всичко
⭐Зрителите обикнаха Ерен, защото е открит, искрен, уравновесен, честен, привързан към работата си. Няма неочаквани действия, праволинеен човек. Човек се чувства сякаш гледа някой познат. Отделно май зрителите го приеха като "очите на зрителите" във филма
⭐Аз съм си аз. Струва ми се, че ще бъде много уморително да се преструвам на някой, който не съм.
⭐Ние, актьорите си изкарваме прехраната като трябва да използваме собствените си преживявания и да ги пресъздадем по някакъв начин. Ако ще разказвам много трагична история, трябва да използвам личните си трагедии. Ако се отрека от тях и се преструвам на някой друг, няма как да бъд реалистично
⭐Това с което се храним, пием, ползваме е ясно. Морето е едно. И с яхта да влезнеш в него и със сал, морето си е едно. Месото което ще ядеш съшо не е различно. Но "културата на опаковката" е това, което ни уморява. Опитваме се да се утвърдим пред себе си според това колко по-скъпо е. Но не това е важното. Важното е не колко струва това, което ядеш, а с кого го ядеш. Дали е със семейството, с децата, с приятели или дори да го споделиш с някой, който няма. Това ни дава удовлетворение. Но днес се опитваме да си купуваме удовлетворение чрез опаковка.
⭐Снимките ни са в Султан Ахмет. Ако се опитам да отида с кола, ще ми отнеме 2 часа поне. Вместо това се качвам на корабчето и отивам за 25 минути. Трябва да осъзнаваме какво печелим
⭐Трябва да изживеем всяка минута, всеки миг с благодарност. Как разказваш  историята за себе си зависи и от това как гледаш на нея. Ако искам мога така да разкажа моята лична история, че да разрева всеки. Или така ще я разкажа, че глава да ви заболи от смях. Това с свързано с начина по който гледам на живота. Например може да се жалвам : "Ох, бате родих се в бедно, голямо семейство. Бяхме гладни". Не бе, не сме били гладни, да имали сме лишения, но гладни не сме били. Но човек трябва да осъзнава какво притежава, да го цени.
⭐Живота е свързан с това, което ти приемаш. Бях прочел някъде думи на един сляп поет "Ако не ми бяха ксзали, че съм сляп, нямаше да знам, че не виждам.". Например може да дойда тук за интервю и да почна "Аз съм артист човек, искам това и това, нуждая се от това и това" и ти накрая ще стоиш и ще се питаш "абе дали по-добре да не идваш."
⭐Просто е. Родил си се, ще умреш. По средата - каквото се случи. Преходно е всичко, не го притежаваш и не се знае колко ще го ползваш. Някои по 30 госини, някои - 70, кой - 80. Но накрая те изпращат
⭐В моят живот се опитвам да поставя в центъра му съвестта, да бъда съпричастен. Да не забравям че това е важното и ценното.Така всичко се улеснява. Нивото ти на емпатия се повишава, границата на толерантността ти се разширява.
⭐Ти си ценен, ти даваш смисъл на живота. Затвориш ли си очите, всичко изчезва. С не знам защо сами си налагаме да се чувстваме като недостойни и не знам защо го правим. А когато започнеш ти да се приемаш за важен, всичко става важно в очите ти. Например, много си ядосан и си го изкарваш на друг. Е, той каква вина има, ти си ядосаният. А може да кажеш " много съм изнервен, може ли да поговорим". Така и ти ще се почувстваш ценен и човека отсреща ще се чувства оценен, защото той ще си каже " той има проблем, иска да сподели с мен, значи държи на мен, важен съм му".
Нямам предвид да го превръщаме в "Аз съм най-важният, нищо друго не струва". Не, напротив, ти си специален, но всичко около теб е толкова специално , колкото и ти. В противен случай започва омразата. Това което съдиш за хората е свързано със самият теб. Защо го мразиш? Ако ти кажа да изброиш причините, ще видиш че всички причини опират до теб.
⭐Има сигурно 50 начина по които  да кажем нещо. Ние, незнайно защо, всеки път избираме да го кажем по най-грешния начин.
⭐Какво си в този живот?Колко пространство заемаш? Ето "тази маса" я ползваме двамата. Ако ти си сложиш твоята чаша в моята част, ще започне да ме притеснява. Недей бе. Тук са децата ми, жена ми, приятелите ми, очакванията ми, мечтите ми. Всичко, което ти сложиш тук ми пречи. Защо? Нека си даваме пространство. Искаш да дойдеш ли? Почукай на вратата ми, с удоволствие ще те допусна, няма проблем. Но сме забравили и как да почукаме на вратата вече.
⭐Ако мразиш всичко и всеки, всеки ще те мрази. Няма друг вариант.
⭐В момента подготвям един мюзикъл. Афара е третата реколта на памука. Остава на нивата и хората я прибират. Кой си прави възглавница, кой - юрган, кой се опитва да го продаде, за да припечели малко. Аз съм 9тото дете в семейството, най- малкото. Татко, лека му пръст, винаги ме наричаше Афара 
⭐Не мога да кажа, че съм имал труден живот. Да, имал съм трудни моменти, но толкова.Не съм имал големи трудности и за да стана актьор. Да, не е било лесно, но станах. Благодарен съм за всичко,, което ми се е случило. Не съм имал трагични моменти. Но да, липсвали са ми мама и татко, защото от 7 годишен учих в училище с пансион. Но те взеха това решение, за да се изуча. В нашето село нямаше възможност да уча.
⭐Бях споделил в Инстанграм цитат на известен писател "Но човек не му стигат собствените успехи, за да буде щастлив трябва да види как другите се провалят". Трябва да се откажем от това. Снощи се случи нещо много хубаво. Жрна ми, нейните колеги се събраха вкъщи, заедно гледахме серията. По време на серията има невероятна енергия. Влезнахме в Туитър, социалнитв медии ни обсъждат, кажи речи всеки герой влезна в листата на Туитър, такива неща. Имаш два варианта. Или ще искаш алчно повече или ще си кажеш на сутринта " еха,колко хубаво беше снощи, да видим какво ще стане днес."
⭐Да, преди да дойда тук, проверих в ютуб. Но защо? Да не направя нещо грешно. Защото има предавания, места, които си имат някакви принципи. А аз избягвам да ходя там, защото не се чувствам удобно. Иначе можеше и да дойда, да кажа две-тру думи, сложно завъртяни, без да кажа всъщност нищо и да си тръгна
⭐Обичам да оставям нещата на течението. А всички обичат да планират. Ама откъде да знаем какво ще се случи след малко? И със жена ми много спорим за това. "Лятото да идем еди къде си на почивка" Разбирам я, споделя ми колко е уморена, че има нужда. Казвам ѝ "Мила, разбирам те, ама спри се, още е февруари, да си изкараме зимата". Та казва какво иска, но като не се случи и се почват разочарованията.Защо? Защото и живота си има свой план, който ти не може да предвидиш.

# 636
Цитат
Да, преди да дойда тук, проверих в ютуб. Но защо? Да не направя нещо грешно. Защото има предавания, места, които си имат някакви принципи. А аз избягвам да ходя там, защото не се чувствам удобно. Иначе можеше и да дойда, да кажа две-тру думи, сложно завъртяни, без да кажа всъщност нищо и да си тръгна
Joy
Този човек има и култура, и разбиране на живота, и умение да го направи достъпно за всякакви хора. Hands Plus1
Честно да си кажа, до сега гледах на него като на мъжа на сценаристката. Тцъ. Заблуда. Не е Генко Гинкин.
Мерси, Алекс Flowers Hibiscus

# 637
  • Яко в Матрицата...
Благодаря, Алекс Flowers Hibiscus Интересен и интелигентен човек. Добре е облякъл в думи проблемите на съвремието ни.

# 638
Чудесен човек е Ур , както си го представях- мерси Алекс
Оскар Уайлд е един от любимите ми автори , още като дете прочетох най -добрите му произведения , книгата беше ''Световна класика '' - избрано на О.Уайлд , дядо ми я даде . Много ми хареса всичко , едва ли всичко съм разбрала тогава , но ми харесва и до днес , спомнях си ,че не разбирах защо е бил в затвора . Обожавам цитатите му , обичам да ги чета на английски ( както впрочем и тези на принц Филип ) , но подобен цитат не си спомням .Но е мъдър и подхожда за характера на Енгин .
Мисля ,че Енгин няма да осъществи намерението си до 18 часа , нещо или някой ще му попречи . Докато е в изолатора май няма право на свиждане с никой , сигурно тейзето е инструктирана , но и тя не е вездесъща .
Той каквото и да каже за Джейлин , без доказателства е без стойност , лошото е , ако извади доказателства - значи ги е пазел , да му умра на приятелството , така и се е отплащал за нейното .Защото всички други са били ''приятели '' с него заради нещо , само Джейлин е била безкористна и за съжаление... сляпа за всичко около нея .
За Зафер си мисля ,че Сердар е отишъл на срещата и е проследил Зафер и Чънар , после по навик ( ще разберем защо ) е докладвал на Енгин.
Как ли ще ни изненада СЦ ?

# 639
Сега видях този колаж:

Телефона на Сердар е купен от магазина за крадени телефони и телефони втора употреба, където работи бащата на Тулче.

Така че и Ерен и Чинар познават доведения баща на Тулче.

А мъжа от когото Зафер нае пистолет и кола познава Мердан. Странно ми е този мъж дали знае, че с неговото оръжие, Чинар простреля Зафер.

Но аз съм сигурна, че Сердар е видял Зафер с пистолета в парка. И дори подозирам, че се е чудил как и дали ще види след това Чинар.
После Сердар сигурно е докладвал на Енгин.
А онзи другия е докладвал на Мердан, за изчезването на Зафер, колата и пистолета. И в последствие Мердан нареди трупа на Зафер да бъде намерен.

А кой взе и скри трупа си остава загадка. Дали е човек на Мердан или човек на Енгин...?
Но Чинар вече е в кашата и няма измъкване.

# 640
  • Кърджали
Баси, сместо да се разплитат, нещата все повече се заплитат.
И аз мисля сега, че Сердар изобщо не е бил заплашван да свидетелства срещу Чънар. Направил го е срещу съответното заплащане.
Не ми се мисли какво ще стане като излезе наяве смъртта на Зафер. Май въпроса "Кой уби Инджи" ще ни се стори песен пред въпроса "Кой не е намесен тука?"

Последна редакция: вт, 30 ное 2021, 10:36 от Aлекcандрa

# 641
При нас още няма ама кучи студ навънка...

# 642
  • Кърджали

Хммм... Таковата...
Възможно ли е дядото да има човек в килията на Енгин?
И Сердар де факта да докладва не на Енгин, а на човека на дядото. И така и Мердан да е разбрал за плана на внука му да бяга
Леглото където беше скрит телефона на което дойде съобщението наистина изглежда да не е леглото на Енгин

Вземете си по един бонбон, днес синът ми има имен ден. Нека да ни е здрав и винаги да огрява света ни като слънце, че нали си вярва че е нашето слънце 🌞

# 643
Здравейте!
Аз малко поизостанах с "мат'рияла", но и Вие ми събрахте погледа с коментарите си.
Радвам Ви се и Ви чета.....Сега явно 2 седмици ще чакаме на празна ясла....а, аз през това време ще гледам да Ви догоня.
Александра 🌹Благодаря за всички преводи, мисли и размисли! Да Ви е честито, здраво и успешно момчето!  Нека да сбъдва прекрасни мечти! 🍀🍀🍀
Слънца са ни и така да ни греят!

Последна редакция: вт, 30 ное 2021, 11:50 от Stella2021

# 644
Ако не ни беше показано и подчертано ,че Енгин няма пари , щях да си помисля ,че Енгин е шефа на наркомрежата Rolling Eyes , той сигурно е по-малкия брат и на Oсама Бин Ладен и Ескубар или Бостънския удушвач  Stuck Out Tongue Winking Eye
======================================================================
Алекс Hug , да е жив и здрав Андрей предполагам Flowers Four Leaf Clover Flowers Cherry Blossom , много да ви радва Flowers Hibiscus

Общи условия

Активация на акаунт