Каан Урганджъоулу - преди, сега и в бъдеще. Yargı / Присъда Тема 2

• 34 185
  • 749
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Момичета, какво голямо престъпление е извършил Метин? Подменил е доказателства за което го е накарал началника му / оня който Зафер го беше отвлекал/,  или си е затворил очите за което е взел пари за да лекува жена си. Вероятно е така, но пък Зафер да е бил съвсем "чиста вода - ненапита" не вярвам.  Метин го гризе съвестта години наред и помага на семейството му и на Инджи. Не оправдавам Метин, но пък раекцията на Джейлин е прекалена. Тя като адвокат не прибягва ли до изкривяване на показанията и не ползва ли неразрешени "нейни" си методи за да спечели делата.
А и Ългаз най-честния и почтения, прекалено е идеализиран, но вярвам че Джейлин ще се укроти. Спирам за следващата тема.

Последна редакция: чт, 02 дек 2021, 22:11 от Nina NN

# 721
  • Кърджали
Фрау, да премълчи, ама той е наясно, че Джейлин тъй или иначе ще разбере. После вече ще е още по-виновен в нейните очи. Ългаз постъпи както е редно - не може да мечтае за бъдеще с нея, градено върху премълчани тайни

Щом с заедно чо повод болното момиче бурята ще е кратка.

# 722
Метин е виновен ! На такъв пост ,да постъпиш така   и да мълчиш години си е истинско престпление.

Когато и от когото и да  научи Джейлин ,нейната реакция ще е такава  и е правилна.

# 723
  • AMS
Благодаря за фрага, превода, коментарите и реакциите!!!
Виновните ще получат юридическата си Присъда,
а всички около тях морална такава.  
Въпросът е кой ще получи  най-високата Присъда.
Дори и умрелите могат да бъдат осъдени посмъртно.
Може да има и напълно оправдан юридически,
но да получили най-тежката морална Придъда.
Мнението е мое, събрано от прочетено и видяно до тук.
Пропуснах да ви напиша и още нещо от последната серия.
Енгин каза на Лачин, че е завършил с отличие юридическия,
за разлика от баща си Йекта, който има фалшива диплома.
Другото - Енгин предупреди Джейлин за Парла да внимава,
но беше пуснал вече слушалката и тя не го чу.
И сега за това дали Зафер е жив.
Възможно е, въпреки доводите, които се дават за обратното.
Другите два три изстрела, може да са във въздуха и може да е имало упойваш газ.
Чинар нищо не помни, само вижда след като се е събудил, че Зафер лежи неподвижен.
 Метин отиде веднага на мястото,
и после заедно с тялото на Зафер в багажника, закараха Чинар в болницата.
След това от камерите /слагах снимки тук с отражението в рекламното стъкло/
че точно когато колата е пред болницата, пристига линейка!?
и  някой сваля тялото от багажника на колата на Метин.
Е, къде е Зафер?
Логично е да попадне или в моргата, или в операционната на болницата,
или да бъде откарано с линейката някъде при друг лекар.  
Тялото на Зафер не е разкарвано цял ден, както искаха да ни заблудят.
Тяло за сега не е открито, което от юридическа гледна точка,
не може да бъде обявен за мъртъв.
Та, щом Чънар оживя, защо да не е жив и Зафер!?
Ако се окаже, че е мъртъв и това се разкрие,
не виждам как Джейлин и Ългаз могат да са заедно.

За фрагмана >>>
Не обвинявам Джейлин!!! Харесвам, че Ългаз ѝ каза за Метин.
Мъчно ми е и за двамата!!! Как през сълзи се обясняват в любов!!!
И естествено Джейлин ще търси сметка на Метин и то веднага.
Как се забравя това, че той ѝ каза да прекрати гостуването си в къщата им.
Това, което е извършил Метин на времето спрямо Зафер е подсъдно.
Как за Йекта и Джунейт ще има дело за унищожаване на доказателства сега,
а за Метин не, защото след извършване на престъплението! и укриване
на доказателства тогава, е правил след това добрини на семейството на осъдения.
Ами това, че замита и провиненията на Инджи, не е довело до нищо добро.  
Това не е Правосъдие, ако не го подведат под отговорност Метин.
Метин трябваше да го каже на Джейлин.
Да постъпи така, както тя въпреки всичко, постъпи смело и оправда Чънар.
Но у Метин няма тази сила и остави Ългаз да се справя.
Не го трогна и това, че Ългаз му каза, че е влюбен в Джейлин.
А ако Ългаз знаеше, че Метин се е докосвал последно до Зафер ...
Не ми се мисли.  Не караваната, не къщата, а светът ще разруши.

Извинявам се, че отнех едно мястото с поста си накрая на темата.
До пускане на нова тема, няма да пиша!!!

Последна редакция: пт, 03 дек 2021, 10:19 от * Diva *

# 724
Този сериал е абсолютно доказателство на максимата: Всеки малък компромис води след себе си по-голям компромис...

# 725
Привет!
Благодаря за фрагмана, превода и всичко споделено! Flowers Hibiscus Flowers Hibiscus Flowers Hibiscus
След моя пост остават още 9, за да приключим страницата и още 15 поста на следващата. Пишете си спокойно, няма проблем даже и да прехвърлим на 51, никой няма да заключи темата. x BlackRose x ни е уведомила, че утре вечер ще публикува новата.

Реакциите на Джейлин и на Ългаз са естествени за ситуацията в която се намират. И двамата страдат заради чужди грешки. Метин ще признае, стига му това, че с доброто му име и с авторитета му е свършено
За Зафер нищо не предполагам в момента. Но и да е мъртъв, Ългаз и Джейлин ще бъдат заедно. Всеки сам ще плати цената за грешките си. Джейлин е достатъчно умна, ще види и ще разбере - Ългаз не е отговорен за постъпките нито на баща си, нито на брат си. Както и тя самата не е отговорна за стореното от баща ѝ и Инджи.

Пънар на корицата на декемврийския брой на ELLE

# 726
  • Кърджали

Сърчицето ми остана тук след фрага. Интонацията, докосванията, желанието...В неделя не знам как ще гледам...
Моля Сема ханъм да се смили над Ългаз (то колко ще е милост не знам), и този път да не научава за случилото се със Зафер преди Джейлин. Че още едно "Ти защо скри от мен" ще дойде прекалено за слабото ми сърце...

# 727

Момичета, ето го и втория фраг. Започвам сякаш да се дразня вече от истериите на Джейлин. Чак не мога да си обясня как с това поведение е постигнала всичко това. Уж е най-нормална от семейството им.
Но пък ми хареса обяснението на Каан.Жалко за цялата болка, през която ще преминат всички.

И на мен ми идва малко в повече тръшкането й.

# 728
Привет на всички ви и благодаря за фрага и превода Flowers Rose Flowers Rose
Джейлин си е невротичен тип жена, което е обяснимо предвид обстановката в семейството й сложността на работата й. В началото беше самоуверена, но й личеше по жестикулации, походка, въобще - реакции. Но ... когато убият сестра ти и убиецът те притиска, когато разбираш, че бащата на любимия ти е вкарал баща ти в затвор без основания, когато баща ти е изчезнал... едва ли може да се очаква рационално поведение от нея. Важното е, че след изблиците, се взема в ръце и действа.

# 729
  • Кърджали
За мен първосигналните реакции на Джейлин са правдоподобни. Трябва да си камък човек, че да запазиш спокойствие в тези ситуации

Рано или късно и Ългаз ще загуби самоконтрола си. Сега ще го отнесе караваната, но следващия път катп разбере за смъртта на Зафер и последвалите действия на брат му и баща му... Горко им

# 730
  • Плевен / София
Джейлин си е такава. Винаги първо избухва, първо беснее, после се кротва и почва да мисли все по-разумно. Та изобщо не ме учудва че пак реагира така.
Както и Ългаз за пореден път ѝ позволява да си изсипе цялата емоция пред него...
Този път тя има право. Все пак 6 години невинен човек  лежи в затвора...Сестра и е убита от най близкият и приятел и колега....В такива моменти на човек му пада пердето....

# 731
  • София
За мен първосигналните реакции на Джейлин са правдоподобни. Трябва да си камък човек, че да запазиш спокойствие в тези ситуации

Рано или късно и Ългаз ще загуби самоконтрола си. Сега ще го отнесе караваната, но следващия път катп разбере за смъртта на Зафер и последвалите действия на брат му и баща му... Горко им
Е, за това не ми се иска Зафер да е умрял. Умрял ли е - спасил се е, а той също носи вина. За отмъщение или не той замисли убийство и съзнателно искаше да стане убиец. Той също е много избухлив и непремерен - изгони без да знае истината за Джейлин. Все си мисля, че съвсем без основание не е бил в затвора.
Момичета,  сигурни ли сме, че без "вина виновен" е бил Зафер и е лежал в затвора. Да, Метин му е помогнал да го осъдят  и си признава, страда даже от това. Аз не съм сигурна, че Зафер е съвсем невинен, но даже и така да е, дано "възкръсне из мъртвите" ,не толкова  за да получи възмездие за годините в затвора, не и за да понесе вината си за замисленото убийство, но за  да не стане отново спънка в живота, любовта и  щастието на Джейлин.

# 732
Линк със снимките - https://www.youtube.com/watch?v=wHtqVcdNXtI еп 12

# 733
Майко цял Туитър къмти след появата на Каан пиян залян
Кажи ми името си кой си ти за кого работиш
Грозна гледка но и той в прав не иска да дава интервю насила ще изкопчиш нещо ама утре ще говорим мислиш ли че в състояние да ти давам интервюта?
Пил съм...Майко мила! Каанджъм това не ти подхожда и какви ли не обиди се леят от Туитър за мен и двете страни са прави обаче а Каан трябва да разбере че вече не е кой да е...

# 734
  • София
Майко цял Туитър къмти след появата на Каан пиян залян
Кажи ми името си кой си ти за кого работиш
Грозна гледка но и той в прав не иска да дава интервю насила ще изкопчиш нещо ама утре ще говорим мислиш ли че в състояние да ти давам интервюта?
Пил съм...Майко мила! Каанджъм това не ти подхожда и какви ли не обиди се леят от Туитър за мен и двете страни са прави обаче а Каан трябва да разбере че вече не е кой да е...
Голяма работа, пийнал си човека след работа. Не е длъжен да отговаря на въпроси. Тези папараци само чакат някой да сдъфкат. Много артисти провалиха с измислени коментари или преувеличени стократно. Да му е сладко на момчето , аз не го съдя.

Общи условия

Активация на акаунт