Тромбофилия, ДВТ, проблеми с кръвотока, прееклампсия - Тема 18

• 46 604
  • 766
  •   1
Отговори
# 165

Може ли мнение за тези резултати?

# 166
  • София
Мишолини, имаш една хетерозиготна и две хомозиготни мутации, които в комбинация могат да създадат проблем. Консултирай се със специалист за назначаване на терапия при бременност.

# 167
  • Пловдив
Здравейте момичета, пуснах си стерилна урина и излезе Ешерихия коли.С какво се лекува освен с антибиотици някаква народна медицина

# 168
Здравейте момичета, пуснах си стерилна урина и излезе Ешерихия коли.С какво се лекува освен с антибиотици някаква народна медицина
С антибиотици се лекуват бактериите.Не си правете експерименти.

# 169
Здрасти, аз наскоро я преборих тази Ешерихия с антибиотик Аугментин и уринал. Ако си бременна не трябва да чакаш и не можеш да използваш кой знае каква народна медицина. На мен лекарите ми обясниха че е много упорита, а може да бъде опасна. И ако резултата ти е от днес е препоръчително да пуснеш в още една лаборатория, да не би да е грешка. Ако не си бременна май може да експериментираш повече...

# 170
На мен в Бодимед ми излязоха бактерии в урината. Пуснах урокултура в Токуда- нямало растеж на патогени. Сега пак в Бодимед бактери....на кого да вярвам?!

# 171
Здравейте, дами. 🍀
Бях пуснала изследвания за тромбофилия и излезнаха. Ще може ли да ми съдействате докато се добера до лекар, че с часовете е страшно.😅
Предварително ви благодаря

# 172
При хетерозигот на PAI е добре да се пуснат ACE и фактор 13. Дали има нужда от терапия само лекар може да прецени.

# 173
Момичета, здравейте. Нова съм в темата. След месед аборт в 8г.с, на 04.10.2021 направих препоръчаните от АГ изследвания. Качвам изследването за тромбофилия. Направих консултация с имунолог. Въпросът ми е кой назначава терапията с фраксипарин/клексан - АГ или генетик и кога се започва с нея - преди или след +тест? Трябва ли да посетя генетик  преди да започнем опити отново? Много съм неориентирана какво трябва да направя. Ще се радвам да споделите вашия опит.

# 174
Отговорихме ти в другата тема. Консултация с хематолог.

# 175
Момичета, в коя седмица спирате натаспина? Каза ми док да спра аспирина в 34, натаспина можело още да го пия, но не уточни точно до кога и по 1 или 2 на ден...

# 176
Здравейте,

Знаете ли доц. Русев коя марка Омега 3 изписва? Каза ми да си взема растителен, да има само 2 съставки (не им каза имената) и да няма никакви други витамини вътре.

# 177
Здравейте, имам спонтанен аборт в 6 г.с. миналата година. Юни тази година с ММ решихме да посетим специалист по Репродуктивно здраве. Пуснах всички изследвания на които ме изпрати и се оказа че съм ностител на 4G/4G. Специалиста ми изписа да пия Синтривал по една табледка на ден и когато забрменея да слагам Фраксипарин. Не съм бременна макар, че правим опити, но се питам добре ли е толкова дълго време да пия този Синтривал? Ако някой може да ми отговори ще бъда благодарна, прилагам и снимка на изследването, понеже нищо не разбирам, а и не ми беше обяснено!

# 178
  • Варна
Момичета, какво означава високо APTT 39.5 (25-38). В 11+0 седмица съм, пия натаспин. спряхме фракси заради силен кръвоизлив в 9 седмица. Носител съм на 4g/4g. д димер е 0.2, фибриноген 4.01 (2.00-4.50)

# 179
Високите нива на АРТТ показват много разредена кръв, при стойности към долната граница - гъста.

Момичета, какво означава високо APTT 39.5 (25-38). В 11+0 седмица съм, пия натаспин. спряхме фракси заради силен кръвоизлив в 9 седмица. Носител съм на 4g/4g. д димер е 0.2, фибриноген 4.01 (2.00-4.50)

Общи условия

Активация на акаунт