Фирмени Банкети - мнения,ситуации ?

• 7 807
  • 214
  •   1
Отговори
# 60
Загуби ли авторитета пред колеги забрави да върши каквото и да е.
Поне малко уважение покажете към човека с който споделяте живота си.
Мислете с тези тикви.

# 61
Може авторката да го излага, може някой от тарторите да не я харесва, може да не може да се отпусне пред нея, може тя да е досадно ревнива, може да му брои глътките и хапките, може да напира да се прибира рано-рано, може да обича да демонстрира отегчение и видимо и обидно за околните да скучае, цъкайки на телефона... Много неща извън жена може да е. Не бих се тръснала непоканена. А дали кръшка със сигурност си личи и по други неща.

И всичко това преди го е нямало, а се е появило изведнъж сега в новата работа? Има хиляди причини да не искаш половинката на купон, но тук съмнителното е как преди си я искал, а изведнъж вече не. Какво се е променило, питам?

Авторката може да се е променила, или пък новата работа е един удобен вододел - и преди е имало проблем, но сега е почнал начисто. Малко ми е странна описаната ситуация, уж авторката е добра приятелка с колегите му и колежките му, че къде има възможност да поддържа отношения с тях, с друг не е ли обсъждала положението, те не я ли питат защо не идва?

# 62
Какъв банкет? Пият в някаква си кръчма.

# 63
Как ли пък не ще го дебна на служебния банкет. Ако някой намира това за нормално, да отиде да се прегледа.

# 64
Всеки все някога е криввал леко от правия път и това по никакъв начин не се е отразило на брака му, защото не се е разбрало. Затова и аз съм казвала, че ако подозирам, че ММ е някъде на среща в Младост ще се вдигна в Люлин. В модерния всята ми е почти невероятно да има връзка без моменти на слабост, а те изобщо не пречат, ако не се разчуе. Справка - Тартюф:
- Злото става зло, когато нашуми, когато стане знайно, и ний не вършим грях, кога грешиме тайно...
Или пък може и по зен да бъде - ако в гората падне дърво, но никой не види и не чуе, то дали изобщо е падало дърво?
Та ако е лека забежка нищо страшно няма. А ако е сериозно, то ще си покаже все едно. Ако някой си мисли, че е толкова лесно да се намери идеален партньор, нека си рискува намереното. Аз не бих.

# 65
За мен тази проверка е доста глупаво нещо - лично аз много, ама много ще се ядосам, ако милото дойде да ме провери. Ако си нямат доверие и има съмнения за разрешаване, това пред хората от фирмата ли трябва да става?

# 66
  • София
Мислете с тези тикви.

Абе той няма много уважение към жена си, та нещата да стигнат до там. Пак повтарям, не подкрепям такива действия, но е малоумно така да си оценяваш служителите, а той ако имаше авторитет и уважение към жена си, нямаше да се стигне да се мисли за такова нещо. Като изведнъж спираш да я каниш и почваш да мрънкотиш гузно, какво очакваш? Ма по-лесно е да кажеш, че жената изляляла.

# 67
  • София/Севлиево
Здравейте.Имаше една темичка от 2009г но е заключена.Няма да овъртам минавам директно на въпроса.Идва време в което почват банкетите.Как се справяте със ситуацията мъжът на банкет вие без него ? Или обратната ? Преди години когато съпругът ми беше в друга фирма,всяка година правиха банкет за новогодишните празници и винаги съм била поканена.Често колегите ходиха със съпруги или гаджета - бяхме като голямо семейство.Откакто е в новата фирма правят банкети за щяло и нещяло на които аз не съм поканена.Мин. година даже си разменяха коледни подаръци.(това не ми се понрави никак но си замълчах)Аз вече не работя (по ред причини),но на нашите банкети винаги съм го канила и е бил добре дошъл.Познавам всичките му колежки и колеги(дори сме добри приятели) но за 2 години нито веднъж не ме поканиха.А съм виждала снимки,че всеки си води другарче(я мъж я жена я гадже).Разкажете за вашите ситуации,разбирания,приемам критика и съвети.Може би аз имам грешно мислене или разбиране ?!
Съпругът ми работи от 16 години в сегашната си фирма и никога не ме е вземал със себе си на банкет,но и колегите му не водят придружители.Когато са си разменяли подаръци винаги аз ги избирам и винаги има и за мен.Но честно казано нямам и желание да ходя.Обаче на сбирките на класовете от училище и на състудентите винаги ходим заедно(с едно изключение преди 9 години,когато състудентите му решиха да са без половинки).Тогава пуснах ММ и той каза,че му е било много скучно.Имаме си на 1000% доверие.

# 68
ЧС , всичко това е така, но защо той го прави по такъв очебийно тъп начин.
И да, ако аз не мога да намина - просто да намина! - там, където е мъжът ми на кефче, то нещо в отношенията ни куца. Не говорим да му се изтипосам , докато е на калъп с любовницата на хотел, нито да се навра в хидравлична преса на работното му място. Може аз да съм нанякъде и пътят ми към къщи или ако щете за цигари да минава покрай кръчмата с мъжовия банкет. Какво, ще се правим, че не се познаваме, щото Сульо щял да го е*ава заради жена?
Ма верно някои явно живеят в някакъв алтернативен свят, където други хора няма.

# 69
Мислете с тези тикви.

Абе... От мен съвет – давай по-кротко и по-скромно на следващия банкет, че не се знае жена ти дали не чете тук и какви съвети си записва...

# 70
Мислете с тези тикви.

Изобщо не ме интересува чия жена е ревнива, ако той е добър работник.

# 71
Абе той няма много уважение към жена си, та нещата да стигнат до там. Пак повтарям, не подкрепям такива действия, но е малоумно така да си оценяваш служителите, а той ако имаше авторитет и уважение към жена си, нямаше да се стигне да се мисли за такова нещо. Като изведнъж спираш да я каниш и почваш да мрънкотиш гузно, какво очакваш? Ма по-лесно е да кажеш, че жената изляляла.
Как го виждаш човек да ръководи хора, докато те го ебават, че партньорът му го контролира. Не опира до никакви оценки, а до стадното поведение.

Абе... От мен съвет – давай по-кротко и по-скромно на следващия банкет, че не се знае жена ти дали не чете тук и какви съвети си записва...
Не ме мисли мен.

# 72
Тая тема стана "как да се разведем за 60 секунди".

# 73
Преди две-три години банкета на ММ го бяха организирали в стриптийз клуб. Говорим за частна чужда фирма, а стриптизьорките бяха с консумация. Изумих се да си кажа честно. Казах му да си решава сам дали да ходи. Но да си призная, че ако беше отишъл това щеше да е края за мен, защото такива неща са ми отвратителни. Почти всички мъже там са семейни и отидоха и ММ ми сподели, че след толкова време още обсъждат колко яко било.
А това, което ЧС говори, че било нормално флиртове и падане на задръжки и да сме като развързани тинейджъри, не е нормално, поне за мен. Аз не го правя, не смятам, че е редно и ММ да го прави.

# 74
Много хубав тийм билдинг. Сигурно жените трябва да са мн. доволни как просперират мъжете им и в никакъв случай да не си и помислят какво е било там. Нали носи заплата.

Общи условия

Активация на акаунт