💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 11 (07.11. - 14.11.2021)

• 77 896
  • 1 821
  •   1
Отговори
# 1 485
В битката снощи бойците нямаха шанс, но сами се докараха до това положение. Ако Красима беше още в играта, щеше да даде сериозен отпор и мисля, че дори можеше да обърне играта в полза на червените.
Много тежка и грозна за гледане битка беше. Най-гадно ми беше за Паулина. Такова блъскане беше, очаквах че накрая ще си разбие главата в стълба. Милена, милата, изхвърча на втория тласък като коркова тапа.

# 1 486
Аз не го гледах даже това за Милена, защото знаех, че ще е грозно, а все пак нея можеш да я издърпаш и по-леко... тя няма да се съпротивлява кой знае колко........ нужно ли е чак такова мъчение?
Не обичам такива игри.

А защо Креми и Андрей дърпаха първо Паулина, не че тя им създаде особени трудности, но все пак видяхме, че те двамата се измориха преди Боби, можеха да не хабят сили за нея, а да поизморят Боби, за да може вторият тур да го издърпа и после вече Паулина е по-лесната.

А какво каза Мани за Паулина? Не можах да разбера думата в промото, най-каква жена?

# 1 487
Игрите са интересни, но повечето не играят особено умно. Ако Красима беше останала в племето и дърпаше с Андрей, Бойците може би щяха да имат по-голям шанс. Но Бойците сами са си виновни - голяма радост да гонят силни играчи като Красима и същевременно да продължават с тъпите си стратегии.

# 1 488
Хмммм интересна изглежда играта довечера.Yum Определено Милена има отлични шансове за победа.
Тук на някои потребители всеки пост им е колко бил злобен този или онзи, че направо ми се иска във форума да има бутон "игнор"..... А иначе точно "контражурно"(по Александър от сезон 2 Trollface) на тези мнения, на мен ми прави впечатление колко чисти душички и добряци има в този сезон. Например Милена, Рабухчиев, Кремена и Мартин, са хора на които им личи от километри, че са такива. Дори Стоян, който трябваше да е в ролята на  Георги от Ямбол и Тошко джуджицуто, беше къде-къде по-сдържан и добронамерен.
   Иначе фаворити си ми остават Поли и Неделчо, като към тях добавям и Морунов. Поли за мен е олицетворение на Игри на волята", защото има именно страшна воля и не се предава до последно. Тя няма физическата подготовка на спортистите в предаването, обаче с воля и хъс спечели доста битки, докато други с повече претенции на визитките, отпаднаха безславно, с отчаяни физиономии и предали се още преди битката(Габриела, Елена, Елия).Trollface
Не съм съгласен, че стратегията на Елизабет е грешна. Не е толкова важно това, че бойците падат в игрите, защото тези които оцелеят се връщат с грошове. Накрая при обединението, ще има по-малко бойци, но всички ще са пълни с мангизи и ще могат да си купуват гласове и имунитети. Ако тя беше избрала Рабухчиев, да бойците щяха да спечелят някоя и друга битка, но като дойде обединението, играчи като Красима и Рабухчиев веднага щяха да преминат в другия лагер и бойците пак щяха да са по-малко като бройка, но и с доста по-малко грошове.TrollfaceTrollfaceTrollface

# 1 489
  • Варна
" Къртицата" беше хубаво предаване и наистина е жалко, че вече няма кой да го прави. Simple Smile

Номинирането на Елизабет е безсмислено, т.к. на този етап едва ли продукцията ще позволи тя да си замине. Само ще стане още по- богата. Тя го знае това и за момента не счита за редно да харчи грошове. Предполагам ще вземе някой и друг скалп на мъж. Simple Smile

В това предаване където всичко е наредено и се следва дадена сюжетна линия не виждам какви стратегии биха имали шанс да се осъществят. Дори и да се комбинират няколко човека, то винаги могат да бъдат подхлъзнати и елиминирани ако не се вписват в сюжета. Нека не забравяме, че това не е " Сървайвър". Simple Smile

# 1 490
Защо коментирате сериал, който е приключил преди месеци?
Реда по който си тръгват играчите е следния:
Скрит текст:
Кремена
Мани
Рабухчиев
Стратимир и Елизабет
Борис
Морунов
Милена

Според трети лица, победител е Андрей, Симеон е на второ място а Поли на трето.
За Валентин и Неделчо нямам информация кога отпадат.

# 1 491
Изгониха Виктория и Соня, жени с характери, не успяха да се разгърнат, към тях причислявам и Красима, по-късно се открои, нищо, че е млада. Сега ще гледаме Елизабет и Милена, и двете са ми безлични, сухо , скучно и безинтересно. По-добре да наблегнат на сините, то Паулина и Мани ми станаха по-интересни.

# 1 492
Не  ми е от топ дразнителите Елизабет , но се чудя на тази възхвала, на плоската и стратегия. Та тя беше явна, още щом избра Милена. Че то Мани е по добър стратег от нея, поня никой не я е отсранявал.
Битката снощи - предизвестена и мъка за гледане.

# 1 493
Игрите са интересни, но повечето не играят особено умно. Ако Красима беше останала в племето и дърпаше с Андрей, Бойците може би щяха да имат по-голям шанс. Но Бойците сами са си виновни - голяма радост да гонят силни играчи като Красима и същевременно да продължават с тъпите си стратегии.

Добре, а как да игнорират шушукането на Красима с Барис и Симеон и какво ще се случи, при обединението на племената?Trollface

# 1 494
Красима би била сериозен противник, ако си пази коалицията с Борис и Симеон. Но съм сигурна, че нямаше нарочно да саботира игрите на Бойците. Там е малко - ни така, ни така.

Смятам, че последният спойлер може и да е верен. Допълнение:
Скрит текст:
Кремена отпада днес, а другата седмица май е Неделчо - според някои спойлери той отпада от Мани. След това Мани от Паулина. Рабухчиев май ще отпадне малко преди обединеното племе - някой беше писал кога Рабухчиев е бил активен в социалните мрежи. За финалната тройка отдавна уж има сигурна информация. Очаквах обаче Елизабет да е на 4то място. Така спойлерът ме удовлетворява повече 😃

# 1 495
  • London

Не съм съгласен, че стратегията на Елизабет е грешна. Не е толкова важно това, че бойците падат в игрите, защото тези които оцелеят се връщат с грошове. Накрая при обединението, ще има по-малко бойци, но всички ще са пълни с мангизи и ще могат да си купуват гласове и имунитети. Ако тя беше избрала Рабухчиев, да бойците щяха да спечелят някоя и друга битка, но като дойде обединението, играчи като Красима и Рабухчиев веднага щяха да преминат в другия лагер и бойците пак щяха да са по-малко като бройка, но и с доста по-малко грошове.TrollfaceTrollfaceTrollface

Само, че забравяш, че Елизабета не е боец, не е и шампион, а още по-малко приключенец. На нея й дреме само за собственият й задник..... та изобщо не смятам се е загрижила при обединие какво щяло да стане с Бойци. Интересува я какво ще стане с нея. И да.... Рабухчиев и Красима лесно могат да я пратят вкъщи та на нея такива играчи не й трябват, да си ходят и по възможност в битка с други, не с нея.Laughing

Добре, а как да игнорират шушукането на Красима с Барис и Симеон и какво ще се случи, при обединението на племената?Trollface

Тя спокойно можеше да се впише в този екип. Това са й старите съотборници.... нима очаква Паулина или Стратимир и Рабухчиев да играят повече в нейна полза отколкото хора с които е делила хляб от първия ден? Тя си го направи да не я искат, то и заради това понастоящем май с племето си или е във дипломатични отношения за пред хората с някои или в никакви. Изключвам Андрей и онова момиче дето отпадна в началото. Красима нямаше да я предаде стига тя да се държеше подобаващо с нея.... ама не тя предпочете да го играе долната от самото начало с нея.

Последна редакция: пт, 12 ное 2021, 12:15 от La Catrala

# 1 496
И аз не мисля, че Красима би саботирала, но проблемът е че при обединението, тя веднага ще отиде в другия лагер и дори ще дръпне  Милена. Какво ще стане с останалите "бойци" тогава?TrollfaceTrollfaceTrollface

# 1 497
Но за да се доберат Бойците до обединеното племе, трябва да имат повече спечелени игри. Загубени игри = повече съвети = напускане на играчи. А загубата на игрите си зависи не само от продукцията, а и от уменията (или липсата на такива) на играчите. Слабите играчи са идеални за силните в индивидуалните битки, но не особено в отборните.

# 1 498
  • London
Ама защо ги мислим бойците? Какво й дреме на Елизабет за бойците? Пак казвам, тя не е боец.....най-нормалното нещо беше да се държи за Красима и Борис, та дори и Симеон вместо да се дръвчи и измисля всякакви глупави схеми.

# 1 499

Само, че забравяш, че Елизабета не е боец, не е и шампион, а още по-малко приключенец. На нея й дреме само за собственият й задник.

Победителят е само един накрая, така че нищо лошо няма и в тази тактика.Trollface

Тя спокойно можеше да се впише в този екип. Това са й старите съотборници.... нима очаква Паулина или Стратимир и Рабухчиев да играят повече в нейна полза отколкото хора с които е делила хляб от първия ден? Тя си го направи да не я искат, то и заради това понастоящем май с племето си или е във дипломатични отношения за пред хората с някои или в никакви.

Ние говорим за избора й след "острова на отшелинка", а по това време вече тя си беше изградила негативно мнение за Симеон и Красима и няма как да иска да играе с тях. Не знам защо цитираш имената на Паулина, Стратимир и Рабухчиев? Не на тях, а на Неделчо, Морунов, Кремена, Андрей и евентуално Милена, трябва да разчита да й пазят гърба при обединението, защото й е ясно, че Симеон вече е оплел Борис и ще оплете и оригиналните приключенци и те ще са единни в обединеното племе. Не й трябват "предатели" като Красима, които ще отидат при Симеон и Борис при първа възможност.Trollface

Общи условия

Активация на акаунт