💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 11 (07.11. - 14.11.2021)

• 77 889
  • 1 821
  •   1
Отговори
# 1 605
  • Испания
Неделчо какво се плюнчи само! Интелигентност - под нулата, както писах и преди.

Мигла пак с пеКаните чушки.

Паулина ако може да не вие, добре ще бъде.

# 1 606
  • Варна
Липсваше ми Мани, камерата забрави тази жена. Simple Smile

# 1 607
  • София
Стратимир какво приглася като третата госпожица в спора. Smile Мани веднага ги спечели, вчера се скара със Симеон, днес го храни като гардже. Предполагам, че това не е заради самата Мани, а просто Паулина ги е подразнила и тях. Trollface

# 1 608
Димо и предаването допуснаха племето на Приключенците да спечели нова нечестна битка.Вчера Приключенците не дърпаха въжето в края,както Бойците,а се пренесоха непосредствено зад Морунов.Това предаване е фейк според мен.Абсолютно некоректни и нагласени игри.СРАМОТА!!!
Точно това писах и аз вчера - на Морунов направо му дишаше във врата Рабухчиев !!

# 1 609
  • Испания
Димо пристига като съдия-изпълнител.

# 1 610
То има ли там някой, който да не дразни друг? Всеки с някого не се харесва щом и Андрей и Елизабет се подразниха... не знам. Не се издържа на напрежението... много гадно, май между мъжете подобни конфликти са дооооста по-рядко и почти липсват.

# 1 611
Хаха, Димо им вика да избират някой, който ще се бори с ум на арената, Креми избира Елизабет Joy

# 1 612
На игра за мозък и Кремена избра Елизабет...

# 1 613
Хахаха идвам да пиша същото. Казват им, че им трябват умни хора и Кремена избира Елизабет. Божеее

# 1 614
  • София
Кремена към Неделчо: Не се доверявай на Елизабет.
Кремена пет минути по-късно: Избирам за помощник Елизабет.

# 1 615
Странен избор много да, при условие, че е първа и Неделчо е наличен.

# 1 616
Ами то поне Милена, който и да избере, ще вземе предимството. Мисля, че е ясно като гледаме и играта с баланса кой ще отпадне днес.

# 1 617
Тоалетна ли копаят?

Охоооа домашна лютеничка, най-сетне нещо готино!
Тя пък една лютеница ... Мани , мани . Зелен пипер ??? Червен зрял пипер си трябва .

# 1 618
Да видим стратегиите на Неделчо следващата седмица.

# 1 619
Тоалетна ли копаят?

Охоооа домашна лютеничка, най-сетне нещо готино!
Тя пък една лютеница ... Мани , мани . Зелен пипер ??? Червен зрял пипер си трябва .
Аз го знам като чушка, но и пипер ще го приема, важното е да е пекАн. Grinning

Тези стратегии, не можеш да разбереш кой кога е искрен, да игра е и стратегията е важна, но трудно се оцелява в цялата тази жлъч и лицемерие. Аз бих предпочела повече битки и по-малко стратегии и социална игра, и повече искреност в отношенията, просто честност, но ако съм там явно ще ме изгонят първа.

Общи условия

Активация на акаунт