💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 11 (07.11. - 14.11.2021)

• 77 875
  • 1 821
  •   1
Отговори
# 1 665
Кремена .. не е за нея тази игра .. Милена е в пъти по-бърза и пъргава от нея. Тя на гредата над водата стои от няколко минути ...

@La Vikinga - мерси за инфото за Фантастико, не го знаех.

# 1 666
Кремена е трагична.

Последна редакция: пт, 12 ное 2021, 22:07 от DebSs

# 1 667
А представяте ли си Паулина и Елизабет в едно племе? Нищо чудно и да се случи в близките седмици.

# 1 668
  • Испания
Като гледам, Кремена за първи път хваща прашка.

# 1 669
  • Варна
Смайлис, благодаря ти. HugFlowers Hibiscus

# 1 670
Гредата ще спечели играта на Милена, предполагам и сега ще се забави доста Кремена там.
Не се оказах прав, второто и минаване в двете посоки беше значително по-добро от първото.

# 1 671
Има нещо много гротескно в движенията на Кремена. Особено като се опита да се забърза или сега с тия ски. Дано Милена победи. Доста по-добра като цяло.

# 1 672
  • Испания
Смайлис, благодаря ти. HugFlowers Hibiscus

За нищо.

avikom, оздравявай бързо!

Димо сега вика за Милена.

# 1 673
  • Буркина Фасо
хубава игра като за жени.
не натоварваща и с доста компоненти.

# 1 674
Милена е доста по-бърза ..поведе практически с едно минаване по трасето .. но точността и на двете е на едно ниво.

# 1 675
И двете жени са трагични с прашките. И после защо жени отпадат...

# 1 676
  • Испания
До утре могат да играят.

# 1 677
Някоя добра душа ще ми каже ли , какво е казал Туджаров за Елизабет. Не мога да отворя линка. Благодаря. За Милена съм. Разбирам от вас, че преднината този път е както трябва. Joy Цели пет секунди. Айде сега някой да дойде да каже, че продукцията не отстрани Красима.

# 1 678
  • Испания
Някоя добра душа ще ми каже ли , какво е казал Туджаров за Елизабет. Не мога да отворя линка. Благодаря. За Милена съм. Разбирам от вас, че преднината този път е както трябва. Joy Цели пет секунди. Айде сега някой да дойде да каже, че продукцията не отстрани Красима.

Защитава я. Правилно била избрала Милена. Не било вярно,това, което чул, че Елизебит използва Андрей. Според Туджаров тя всичко прави добре, а Андрей го бива на всичко: плуване, тичане, редене на пъзели - всичко. Трябва да сме благодарни, че ни е разкрила стратегията си.

# 1 679
  • София
Кремена само едно топче, с което да стреля, ли имаше в торбата си?

Общи условия

Активация на акаунт