🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 10 (07.11 - 14.11) 🐄

• 72 476
  • 1 673
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Защо на 15.11 - понеделник няма да има Фермата?! Казаха, че ще има по изключение "Гласът на България" от 20 часа.

Защото на 14 ноември са избори и няма как да има "Гласът на България"

# 106

В смисъл, дали е или не е дала повод на Пацо, или нещо свързано с това кога отпада Пацо. Дано не е отпаднал на някой извънреден дуел, аз съм си за него все още.

Залагам на извънреден дуел между Пацо и мъжът на Теди, спешно докаран с чартър, за сърцето Тедино! Sunglasses

# 107

В смисъл, дали е или не е дала повод на Пацо, или нещо свързано с това кога отпада Пацо. Дано не е отпаднал на някой извънреден дуел, аз съм си за него все още.

Залагам на извънреден дуел между Пацо и мъжът на Теди, спешно докаран с чартър, за сърцето Тедино! Sunglasses

Хаха, като няма вече годеници с лютеници…

# 108

Хаха, като няма вече годеници с лютеници…

Може дуелът да е кой ще оплете по-бързо чорап и да кръстосат куки! Trollface

# 109
В анкетата гласувах за Чавдар. От останалите изброени единствено Боби ми се стори читав човек,но няма сили и умения за финал,та не виждам смисъл от евентуално завръщане

# 110
  • Другата България

Супер идея!
Само се чудя в такъв случай тя самата за кой ще се дере отстрани и кого ще наставлява, като единия е законен, а другия евентуален. А и а викнала за Пацката, а -

# 111
Без да знам какво пише в бележката, на мястото на Пламен щях да излъжа, че е била за Цвети, но Теодора не го е разбрала да предаде нататък 🙂 С толкова играчка да шифрира едва ли е изписал и име.

# 112
  • София
Дуелът в събота беше най-жалкият и некадърен, който сме гледали някога. Жалко, че Ваня си играеше сама, защото има какво да покаже. А нелепото мотаене на Цветка по арената по никакъв начин не бих могла да определя като игра. Беше хем смешно, хем тъжно да гледам колко е зле. Особено на играта с буквите беше трагична - нито мисъл видях да протича, нито пространствена и двигателна ориентация имаше налична. Това момиче до края не успя да схване дори на каква височина е позиционирано въжето, камо ли нещо по-сложно като например кое е ляво и кое - дясно. Голяма излагация!
Довечера пък Пламен ще се излага... Честно казано, писна ми да се разочаровам от хората. Дано е нещо дребно и безобидно, че само една Живка ми остана да й симпатизирам, а така не е много интересно.

# 113
Не мен ми е интересно дали Теодора е успяла да разчете бележката, щото ми се струва, че Пламен малко я е надценил..

# 114
На Пламен му се оказа доста дълъг фитилът. Не като на Анастасия, при която зарята започна още с влизането. Даже още от промото й. Фойерверки, гърмежи и горивото свърши още на първата елиминация.

При него тлееше тихо няколко седмици и изведнъж - БАААМ! Nature Volcano

А междувременно гледахме други закачки, като водното шоу на многострадалната мъченица и комуната на Чавдар.

Браво на психолога на предаването, чест и почитания!

# 115
  • Варна
Без да знам какво пише в бележката, на мястото на Пламен щях да излъжа, че е била за Цвети, но Теодора не го е разбрала да предаде нататък 🙂 С толкова играчка да шифрира едва ли е изписал и име.
Е той каза, че било шега.
Дали ще я прочетат пред всички. Доста унизително..

# 116
  • София
Нали това било нарушение-да не правят нещо скрито от продукцията-ще прочетат,много ясно.
Аз не съм го отписала Пламен от фаворитите ми и без да знам съдържанието на писмото.
Със сигурност ще паднат много маски и ще са ми интресни реакциите на всички.

# 117
Аз се надявах с униженията на Цоньо продуцентите да са си стигнали лимита за сезона. Не ми се гледат гадости и да се гаврят с участниците.

# 118
  • Варна
Интересно защо Любо нарича бележката предателство.

# 119
Ми те ако участниците не правят мизерии, от продукцията няма как да си сглобяват истории и да се гаврят с тях

Общи условия

Активация на акаунт