🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 10 (07.11 - 14.11) 🐄

• 72 042
  • 1 673
  •   1
Отговори
# 1 335
Ралица е бушон, дано поне покрай предаването повече хора видят какви красоти прави и да има полза за бизнеса й.

# 1 336
  • Другата България
Там е работата, че за трети път дават Ралица пияна. Не е веднъж, не  е два пъти. А коментари за нея валят от всички посоко, включително Георги и Стефан от тяхната коалиция, ''че това е всяка вечер''
Ето така тръгват легендите.
Там е работата, че за мен нито веднъж не са дали Ралица ПИЯНА.
Защото за мен пиян човек е равносилно на човек, който е: падащ, завалящ се, неадекватен, не помни какво и къде се намира, не осъзнава какво върши, повръща, агресира, плаче, вдига скандали, променя се като поведение на 180 градуса....още много мога да изреждам. Това е ПИЯН човек, независимо мъж или жена.
Това, което видях аз, е една жена в настроение, с приповдигнато настроение, и с поведение, по-различно от обичайното, което демонстрира. Има много такива хора - свити и притеснителни, които алкохолът ги кара да се отпускат, това в никакъв случай не ги прави пияници или алкохолици - което както каза Бен, вече е заболяване. И ако има човек, който да каже, че при повод не хвърля чашка -две, и не му идва "музата" за песни, танци или някакво друго шоу на народите, то за мен той лъже. Изключвам въздържателите по дефолт.
Тъй че нека не правим от мухата слон, защото наистина тази жена я изкарахте пиянка, каквато очеизвадно не е.

# 1 337
Прекаляват с пиянството на Ралица. Пийнала е няколко пъти, развеселила се е, нищо кой знае какво.
Тя е по-съдържана и това й помага да се отпусне.

# 1 338
Тъй че нека не правим от мухата слон, защото наистина тази жена я изкарахте пиянка, каквато очеизвадно не е.
Няма как да знаеш дали е или не е! Това, което показаха за нея, не е ласкаво, това е истината... И не, това не е "весела жена", следващата фаза е.

# 1 339
  • Другата България
Прекаляват с пиянството на Ралица. Пийнала е няколко пъти, развеселила се е, нищо кой знае какво.
Именно, това казвам.
Пиян човек е нещо съвсем различно от приповдигнатото настроение на мис Глина.
И аз се присъединявам към Азалия, че да не ви се налага да видите наистина пиян човек, системно пиян, който се променя до неузнаваемост под влиянието на алкохола и е способен да извърши неща, за които няма никакъв спомен.
Да дам ли пример с Андре Токев? Ето това е пиян човек, въпреки, че аз мисля, че не само алкохол имаше там, а и нещо друго от субстанциите, но това са лични хипотези.
Няма как да знаеш дали е или не е! Това, което показаха за нея, не е ласкаво, това е истината... И не, това не е "весела жена", следващата фаза е.
Именно, нито аз, нито някой друг може да знае дали е така или не, за някой е, за мен не е. Така е.
И да, именно това, което показаха. Умишлено според мен.
За другото мнението ми е по-различно, точно весела жена е, но все пак затова сме различни хора, и виждаме нещата по различен начин понякога. За мен това нещо се преекспонира, при това не малко. А и надали само Ралица пийва, ама на нея наблягат.....

Последна редакция: пт, 12 ное 2021, 17:35 от Merri_An

# 1 340
Попаднах на един коментар във фейса и го слагам в скрит текст, въпреки че няма отношение към развитието на играта, но е инфо от типа ЕЖК.  Обаче знае ли човек, нищо чудно да се окаже и истина по-нататък Grin Smile

Скрит текст:
Току що прочетох в един сайт нещо ,което ме потресе.Теодора зарязала семейството си и живеела при Пламен в Ябланица.От продукцията не искали това да се разгласява за момента.Не знам дали е вярно,но ако е така ,явно Пламен няма връзка с главния мозък.Ако има хора от този град ,нека напишат каква е истината.

# 1 341
  • ново
Аз за пореден път твърдя, че Ралица не е алкохоличка, не е системна пияница и няма никакъв проблем с алкохола, но не сте длъжни да ми вярвате.
Това за Теодора ми се струва пълна измислица.

# 1 342
Там е работата, че за трети път дават Ралица пияна. Не е веднъж, не  е два пъти. А коментари за нея валят от всички посоко, включително Георги и Стефан от тяхната коалиция, ''че това е всяка вечер''
Diavolo, така ли е наистина?
Ако да, удвояваш опасенията ми и ми става мъчно.

Merri_An, ситуацията може да не е толкова безобидна, но стискам палци да си права и продукцията да пресолява реалността.

# 1 343
За пияна жена доста умело си беше нарисувала зъбите, хахах.

# 1 344
  • Sofia
Извън това дали е пийнала или пияна Ралица, поведението и не беше нито забавно, нито приятно. Кирил почна с нормален тон, но бързо изгуби търпение. Беше прав да си каже, че не му е приятно , но с обидите прекали, а с това, че бил женен мъж ме разсмя. Не видях и намек в тази посока в поведението и. Освен ако пак нещо са ни спестили и не е излъчено.

# 1 345
Попаднах на един коментар във фейса и го слагам в скрит текст, въпреки че няма отношение към развитието на играта, но е инфо от типа ЕЖК.  Обаче знае ли човек, нищо чудно да се окаже и истина по-нататък Grin Smile

Скрит текст:
Току що прочетох в един сайт нещо ,което ме потресе.Теодора зарязала семейството си и живеела при Пламен в Ябланица.От продукцията не искали това да се разгласява за момента.Не знам дали е вярно,но ако е така ,явно Пламен няма връзка с главния мозък.Ако има хора от този град ,нека напишат каква е истината.

Не е.
Идва с Пламен във Фермата ни, но от човек от продукцията знам, че си е "лапнала" по него(Пламен) .
Трябваше преди седмица да замине в Америка и да се връща насам, но кога точно не се знае.

Иначе в този ред на мисли сълзите Лора - Любо не са случайни. Simple Smile

# 1 346
За всичките подигравки, които инициира, Кирил е много чувствителна душа. От най-малкото се дразни, от най-малкото влиза в някаква дълга тирада, обикновено със сериозна нотка на агресия.

# 1 347
  • Варна
Попаднах на един коментар във фейса и го слагам в скрит текст, въпреки че няма отношение към развитието на играта, но е инфо от типа ЕЖК.  Обаче знае ли човек, нищо чудно да се окаже и истина по-нататък Grin Smile

Скрит текст:
Скрит текст:
Не ми се вярва. Но щом  се обичат младите...Trollface[
Някой беше писал тук, че познава Теодора от щатите и се била върнала в Чикаго и никъде не излизала. А тя може да се е покрила в Ябланица.../spoiler]

# 1 348
  • Другата България
Попаднах на един коментар във фейса и го слагам в скрит текст, въпреки че няма отношение към развитието на играта, но е инфо от типа ЕЖК.  Обаче знае ли човек, нищо чудно да се окаже и истина по-нататък Grin Smile

Скрит текст:

Не е.
Идва с Пламен във Фермата ни, но от човек от продукцията знам, че си е "лапнала" по него(Пламен) .
Трябваше преди седмица да замине в Америка и да се връща насам, но кога точно не се знае.

Много ми е интересно само едно, ако можеш кажи.
Кога идваха във вашата ферма - преди или след бележкагейт?
Иначе за Лора и Любо е ясно, че ще са новата двойка, която ще се надяват да вдига рейтинга, това е тоооооооооолкова предвидимо, и тоооооооооооооолкова се надявам да срине и малкото харесване, останало у малкото хора, които все още харесват този абсолютен лицемерен "бизнесмен". Тия са скучни, ама ако можеш за Пацо кажи.

# 1 349

Ще има развитие в отношенията им ли? Мхм, разочарована ще съм, ако е така.

Общи условия

Активация на акаунт