🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 10 (07.11 - 14.11) 🐄

• 71 969
  • 1 673
  •   1
Отговори
# 1 440
  • Разпиляна във въображението
Хората спят, но тези идват с тъпан да пеят "Честит рожден ден!"

# 1 441
Ох, чак се стреснах като дадоха Стефан - тотално са го изключили от предаването напоследък и човек направо забравя, че и такъв участник има! Joy

# 1 442
  • София
“Приятелите” на Пламен много почнаха да го коват зад гърба му - може би започват да се усещат, че върви доста по-добре от тях в играта. Дано Пламен гледа и си прави изводите.

Бих ги определила тези всички с една дума - шайка!

# 1 443
  • София
Светата Троица се събрала и пак нищят Пламен. Егоистична цел имал, те са там, щото са големи алтруисти. Духовно извисени, дошли във фермата, за да осветлят останалите със своята светлина. Ужасни са. Гнусни са ми да ги гледам, честно.

# 1 444
Брех, седнали ми Любо, Ивайло и Теодора да разгадават Пламен и неговата същност, смях в залата!

# 1 445
Ако го налагаше с метлата Мартина, оргазъм щеше да получи Кирил, ама нали е Ралица - аз съм женен! Като че ли някоя има мерак към неговите гащи, толкова е неприятен и нечистоплътен.
Мъжкараната пък много страда за дуелистите, имало други, които трябвало да си тръгнат преди тях. Ако не те "болеше" ръката, щеше да си тръгнеш, ама нямахме късмет.
Пламен да ме прощава, ама взех да се съмнявам в умствения му капацитет. Какво ѝ се връзва още на тази?

# 1 446
  • Другата България
Какво точно работят Живка и Ванчето? Защото аз не съм ги видяла да са заети с нещо конкретно.
Хайде, Ралица върти грънци - те затова са я взели нея. А, че прекалява с алкохола, прекалява - просто досега не са ни го показвали. Ако не беше така, нейната група щяха да я защитят, а те си траят, щото знаят, че Киро казва истината.
А какво точно работят Мартина и Лора? Теодора? Защото аз също не съм ги видяла да са заети с нещо конкретно. За една приятелка питам....

Чакай, всъщност се сетих. Теодора гледа на камъни, Мартина се опита да вкара поредна интрига кой е трябвало да си тръгне преди Вики и Пламен, а Лорчето....за нея наистина не се сещам, вероятно сега ще се изяви на Биг Боско на РД. Тези дейности броят ли се?

Последна редакция: пт, 12 ное 2021, 22:40 от Merri_An

# 1 447
Хората спят, но тези идват с тъпан да пеят "Честит рожден ден!"
Ами, може и да не е съобразително, но това е риалити шоу, а не санаториум.
Та, влизайки вътре за седмица, месец или три месеца, не може да очакваш, че всички вкупом ще си лягат в 22 часа, ще стават в 7 и ще се прегръщат и обичат.

Мери Ан, групата на Урко, както му казвате, изнесе бая работа на гърба си този сезон. Живка освен да лежи с кучето и ходи рошава, не съм я видяла да се хване с нещо - а, извинявам се, бере тиквичките.

# 1 448
Дори да казва истината Кирил, и Ивайло там, който му приглася, не е тяхна работа да го говорят това, и то по такъв грозен начин. Не, никой не си сменя личността, като е пиян. Просто излизат неща, които си задържал прекалено дълго време, защото едно от свойствата на алкохола е... да ти сваля задръжките. Много изводи могат да се направят за човек, който е пиян, но там нито му е мястото, нито времето да се правят анализи и да се сочи с пръст. Но кратуните им са прекалено кухи за такива размисли.

# 1 449
Киро защо забрави думите си, че паднал не се рита?

# 1 450
  • Другата България
Щото къчовете по падналия, броят и силата им се определят в зависимост от партийната принадлежност на падналия.

# 1 451
Ралица, че сгафи - сгафи, но Кирил можеше насаме да и каже каквото иска, а не пред всички да припомня резила и.

# 1 452
  • София
Леле Лора колко фалшиво пее, ужас 😀

# 1 453
Щото няма суфльор в постановката му да му напомни.

# 1 454
Сега като коментираха, че Пламен бил влязъл за победа, известност и не знам си какво, се замислих… те хубаво повтарят, че са влезли заради каузата, но - кажете ми, ако бъркам - те знаеха ли въобще каква е каузата на тазгодишния сезон? Аз имам спомен, че Иван и Андрей им казаха за реновирането на манастира чак след като участниците влязоха във фермата. Демек те въобще не са знаели с какво ще се занимават вътре…?

Общи условия

Активация на акаунт