🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 10 (07.11 - 14.11) 🐄

• 71 992
  • 1 673
  •   1
Отговори
# 1 425
Оф, тоя Кирил пак ще напада и обижда Ралица, ама нека да позная… отново всички ще си замълчат.
Защото явно най-страшния грях е човек да се държи по различен начин от стандартния си, след като пие някакво количество алкохол.

# 1 426
Любето си изигра хода както трябва. Прати Виктор на двубой, надъха го да избере силен противник, на него му е все едно кой ще си тръгне, важното е, че остава слаб играч за него. Кирил се опитва да събори Ралица психически. Много неприятен човек, мен от самото начало ме дразни начина, по който говори. Това лигавене, патетичния му изказ ми е силно неприятен. Не ми са мъжки Кирил и Ивайло. Груби към жените. Не е заради формата, просто са си точно от онзи тип мъже, които си ги наричаме "простаци".

# 1 427
Нищо не разбрах от разговора между Пламен, Виктор и Теодора Simple Smile

А за Пламен се убеждавам, че е лесен противник. Май и Коцето може да го бие. И не се вслушва в това, което му казват. Браво на Виктор за първата победа. Хубава игра, средоточен и само с една грешка. И втората можеше да е близо до победата, но лош мерник и почти никаква сила. 
От кое произтече този извод за Пламен. И двамата са силни играчи и Коце няма шанс освен ако късмета не е на негова страна.

# 1 428
Харесват ми двамата на арената. 😀Равностоен дуел определено. Единия  е по-пъргав, а другия по-силен.

# 1 429
  • София
Аххх какво леке е Кирил, гнусно, малко човече.

# 1 430
Оф, гледам със известно закъснение, защото спрях на стоп кадър, но Кирил вече дълбае дъното на човешкото гнусарско поведение. Отватителноооооо! Жена му да вземе да му прати още едно писмо да го приземи.

# 1 431
Гледаме една и съща сцена на "издънката" на Ралица. Но, слушаме сто хиляди думи на Киро с обиди. Никъде няма да го искат този, аз мисля, че той сам си прави много лоша услуга. Жалко за него. Не за друг.

# 1 432
За първи път харесвам Живка и групата й.

# 1 433
  • София
Отвратителни са Кирил и Ивайло, но и останалите не са по-добри, мълчейки си. Георги и той мълча, а после насаме с Ваня му се заканва.

А Теодора се хили сега на бъзиците на Ивайло, до преди малко играеше многострадалната Геновева.

# 1 434
  • Разпиляна във въображението
Нищо не разбрах от разговора между Пламен, Виктор и Теодора Simple Smile

А за Пламен се убеждавам, че е лесен противник. Май и Коцето може да го бие. И не се вслушва в това, което му казват. Браво на Виктор за първата победа. Хубава игра, средоточен и само с една грешка. И втората можеше да е близо до победата, но лош мерник и почти никаква сила. 
От кое произтече този извод за Пламен. И двамата са силни играчи и Коце няма шанс освен ако късмета не е на негова страна.

Ами на битката за имунитет. Разхвърлян. Как започна да я кове онази стълба. Сега с коването на стъпалата. Не го видях да бие с много, или поне по-катерогично. Е, Виктор е слабичък и с лош мерник, но ако беше някой друг от останалите мъже, и тази игра можеше да я загуби. Така го виждам.

# 1 435
Погнусена съм от поведението на Кирил. Вече копае под дъното.

# 1 436
  • ново
Теда преглътна омерзението от бележката много бързо 😄 Я, колко е щастлива.
Киро е отвратителен. Агресор! Жал ми е за жена му!

# 1 437
  • Вестерос
Много ми опротивя Кирил, много

# 1 438
Какво точно работят Живка и Ванчето? Защото аз не съм ги видяла да са заети с нещо конкретно.
Хайде, Ралица върти грънци - те затова са я взели нея. А, че прекалява с алкохола, прекалява - просто досега не са ни го показвали. Ако не беше така, нейната група щяха да я защитят, а те си траят, щото знаят, че Киро казва истината.

# 1 439
Изкуших се и изгледах какво стана. Направо й изписаха вежди на Ралица. В друга ситуация наистина поведението на Ралица щеше да остави горчива нотка и черна точка в нейната графа, но с толкова преувеличаване и подигравки за такова нещо, Кирил тъпото прекрачи всякаква граница. Някой да го беше изнасилил тоя, нямаше да мрънка и да го разтегля толкова.

Общи условия

Активация на акаунт