🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 10 (07.11 - 14.11) 🐄

• 71 995
  • 1 673
  •   1
Отговори
# 1 410
Чавдар няма нищо общо с Кирил. Кирил е грубиян, с огромно, ама огромно самочувствие, Чавдар говори с някаква болка за нещо преживяно. В Кирил има злоба, докато в Чавдар нещо преживяно. За Ралица смятам, че дори да е имала изцепка, на фона на простотиите, които видях при някои други, особено при Кирил, просто дума не може да става за сравнение. Приятелство? Какво приятелство има между онези край Мартина, толкова грозно се плюят един друг зад гърба. Защитата на близкия човек е не да врякаш срещу глупостта, а да го подкрепиш както трябва.

# 1 411
Толкова харесвам песента за облачето, но тези са ми толкова противни, че изпитвам едно омерзение, че я пеят.

# 1 412
Сега видях, че Любо добре имитирал Жоро как вика “Цар сии!” Другата добра имитация беше: “Туй ти’й играта!” 🙂

# 1 413
  • София
Леле, какъв луд, луд късмет за Пламен - той горкичкият е половин човек, а Многострадалната е до него във всеки един момент, неглижира го непрекъснато, самоотвержено и всеотдайно. Помага му да се събере, пречисти и прогледне. Ще го направи тя цял до края на предаването, само гледайте.

# 1 414
Дорето след бележката, нещо спря да реве.

# 1 415
Този дуел вече ми изглежда съвсем нагласен. С метоха, неверника, наставниците и т.н. Ангажимент към църквата ли е чутовният сблъсък на вяра и невяра..........мхм

Добре, че когато е скучно онова от фермата, форумът избухва....задавих се от смях пак, докато четях Satisfied

# 1 416
  • Другата България
На Пацо повече му е гадно от на Виктор.

# 1 417
Супер са момчетата и ги харесвам и двамата. Тук ще взема позицията на Кирил - пълен неутралитет. Насладих се на писмото на лелята на Виктор, на Пламен беше по-семпло, но също зареждащо. И Пламен и Виктор са страхотни, не съм гледала много сезони на Фермата, но тези двамата ми напълниха душата и каквото и да не направиха както трябва през престоя си, последните дни им бяха достойни.

# 1 418
  • София
Много, ама много ме е яд на Виктор. То бива идеализъм, но неговият е леко несъвместим с действителността. Какво точно ще докаже на себе си и на другите? Какъв е смисълът да си тръгне един от малкото свестни и нормални, за да останат простаците и агресорите?! Трябваше да се ориентира към някой друг силен - Коцето, който записа две победи или Ивайло, който би силния Чавдар.
Всъщност Пламен изобщо не се оказа толкова силен, колкото си мислят останалите.

# 1 419
Виктор е просто глупав и постави мнението на хора, които изобщо не им пука за него и няма да поддържа взаимоотношения с тях три месеца след Фермата, над собствената си игра и шансове за победа. Не ми го побира ума да си оставиш любимите хора за два месеца отвън, само за да напуснеш, защото си доказал голямата си чест и достойнство пред група непознати.

Нека да видим, де. Пламен има доста сериозни недостатъци в играта си. Не е слаб, но не е чак толкова недостижимо силен по никакъв начин.

# 1 420
Мен ме яд и за двамата. Смятам, че показаха сила, доблест и чест, достойна за награда, но уви, ще остане мижитурка като Коце.

# 1 421
  • Разпиляна във въображението
Нищо не разбрах от разговора между Пламен, Виктор и Теодора Simple Smile

А за Пламен се убеждавам, че е лесен противник. Май и Коцето може да го бие. И не се вслушва в това, което му казват. Браво на Виктор за първата победа. Хубава игра, средоточен и само с една грешка. И втората можеше да е близо до победата, но лош мерник и почти никаква сила. 

# 1 422
Дано утре е по-интересно. За имунитетите бяха по-силни и оспорвани битки.

# 1 423
  • Другата България
Личи си, че Пламен си е по....как да кажа, силен и комплексен, Виктор си е дечко, някак е по-слабичък, не е оформен, като момче е на фона на Пламен, а годините не са много в полза на втория. Не знам, аз съм за Пацо, вече го писах, но и на мен ми е гадно, че един ще трябва да си тръгне от тях двамата, а треторазрядния, който както видяхме след рекламите отново ще унижава една жена и ще се прави на велик, ще трябва да остане и да го гледаме и слушаме неизвестно колко време.
То, не че някой ни кара, ама пусти навик....

# 1 424
Ох, тоя Кирил не мога да го слушам, хора. Само гласът му, начинът му изразяване ми бъркат на определени места. Искам да видя как Живка ще го затапи, но от друга страна не ми се слуша това тъпо псевдо интелектуално мрънкало отново, та ще разчитам вие да ми преразкажете какво ще се случи. Аз съм дотук с този епизод.

Общи условия

Активация на акаунт