🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 10 (07.11 - 14.11) 🐄

• 72 006
  • 1 673
  •   1
Отговори
# 1 395
  • Другата България
Хляб и зрелища.....ама разбира се, той Урко затова е там, нито е за съграждане, нито за пробуждане, нито за фермерство. За хляб и зрелища. Бляк.

Опс, ТеТка пак "случайно" е в метоха, там само има място за нея, никъде другаде във фермата.
Мдаааа, как беше...."прекалено бързо ли бягам?
Я да се позаседя малко около петела, и да вкарам някоя дълбокомислена приказчица, която дано върже....ако ме разбере все пак какво искам да кажа....и да не ме разбере, нали съм там около него...."

# 1 396
Момичето е кръстница на детето му на Киро.

Тая лигла, ако ще говори през целия епизод, няма да го издържа!

# 1 397
  • ново
ТеТка психолога Laughing

# 1 398
Тая Теодора голяма фантазьорка - то карти, то катарзиси Grinning Ще й се, ама много й се ще. Пламен знае какво се очаква от него и си сипе глвата с пепел, щото нали - продукцият му чука сол на главата...

Аз също съм атеист и по тази линия го разбирам - историите с църква и религия изобщо ме дразнят като се опитват да ми ги натрапват по такъв високомерен начин.

# 1 399
  • Асеновград
Тази преподобната пак игнорира.....Какво прави отново до Пламен. Ох едвам издържам плюнченето и.

# 1 400
  • Другата България
Колко време вече отделят на една жена, на която съм сигурна, че никой не разбира нито логика, нито мисъл, нито каквото и да е друго?

# 1 401
  • София
Имам чувството, че Пламен е изнасилил Преподобната. Такова покаяние, чистене на душата трябва да направи.

Ама наистина, голяма драма, Пламен е най-грешният човек в тази държава. Половин човек, каза Теодора. Ужасно лицемерно духовно извисена е тази жена. Яд ме е, че самият Пламен се връзва и позволява да му се вменява толкова много вина. Но иначе на Любо, който го нарече какъв ли не, никой нищо не казва, че е напът да развали връзката на Лора. отвратително е отношението към Пламен и това постоянно вменяване на вина.

# 1 402
    Само аз ли не разбирам какво казва Теодора.....Като започне да говори,докато стигне до края на мисълта си и вече съм изгубила нишката.Накъсани фрази,високопарни слова.....И какво прави пак при Пламен. Нали го игнорираше....Щурава работа....

# 1 403
    Дяволо, не знам кое не е в полза на Чавдар пред Кирил, но предпочитам да съм жена на първия.
    Теодора е като Царя. Ако си спомняте едно време, когато беше на власт, имаше способността да говори 15 минути без прекъсване и накрая нямаш никаква идея какво е казал.

# 1 404
    Как па тая Теодора някой не я центрира, за да млъкне! Кукумицин!

# 1 405
    А Теодора знае ли, че Църквата забранява гледачки и баячки, какви са тия камъни... А за източните й увлечения направо инквизицията щяха да я пратят на едно много горещо място, пълно с естествена дървесина

# 1 406
    • София
    Много скучно начало на епизода. Религия и гледане на камъчета, нема що.

# 1 407
    Жена, която не пие няма да започне точно тук, под прожекторите, където всичко е на показ и всяка човешка грешка или дребно провинение са експонира многократно. Но и да пие често, вероятно го прави сред близки, които я харесват и не биха коментирали пиянството й. Не е направила нищо лошо, не е нагрубила никого, опита се да бъде интересна и артистична, но "професионалната" оценка на Киро като актьор беше низка и грозна за актьорските и качества и такава за човешките му такива.
    Вече не мога органически да приема аналитичните излияния на Великомъченица Теодора и никак не се допълват с образа на изживелите катарзис. Таз последната дума я ползват в това предаване като "добър ден"

# 1 408
    А Теодора знае ли, че Църквата забранява гледачки и баячки, какви са тия камъни... А за източните й увлечения направо инквизицията щяха да я пратят на едно много горещо място, пълно с естествена дървесина
    Щеше да потуши огъня със сълзите си

# 1 409
    • Асеновград
    Голяма скука.... Тази шашавата гледа на камъни , дуалистите като любовници , не де разделят,  Коцето удря с чука като цар.....не мога . Ще сипа още една чаша вино , взимам метлата и потбирам мъжът ми.

Общи условия

Активация на акаунт