От САЩ до България – превоз и закупуване на поръчките ни – 2

• 24 672
  • 185
  •   1
Отговори
# 135
  • Пловдив
Щом си прочела темите, разполагаш с цялата информация. Simple Smile Едва ли някой може да се включи с нещо ново.

И все пак надеждата умира последна.Hands Pray Може някой да е бил доволен от услугите на някоя фирма и да предостави актуална към този момент информация. Ще очаквам коментари..

# 136
  • Пловдив
И аз пак да се запиша. Доверих се на ГГБГ за доставка от САЩ чрез асистирано пазаруване от Канада. Изключително съм доволна. Поръчах на 15.05 и пратката по куриер днес е в ръцете ми. Поръчката не беше евтина за 1000 лв.
и обемиста, като килограми 5кг. Всички разходи бяха за около 280 лв. мито, асистенция, превоз и доплащане за бърза обработка. За сравнение Федекс само за транспорт ми искаха 800 лв.

Последна редакция: ср, 26 юни 2024, 18:38 от rali100

# 137
  • София-Младост
И аз пак да се запиша. Доверих се на ГГБГ за доставка от САЩ чрез асистирано пазаруване от Канада. Изключително съм доволна. Поръчах на 15.07 и пратката по куриер днес е в ръцете ми. Поръчката не беше евтина за 1000 лв.
и обемиста, като килограми 5кг. Всички разходи бяха за около 280 лв. мито, асистенция, превоз и доплащане за бърза обработка. За сравнение Федекс само за транспорт ми искаха 800 лв.
Кога сте направили поръчка?

# 138
  • Пловдив
И аз пак да се запиша. Доверих се на ГГБГ за доставка от САЩ чрез асистирано пазаруване от Канада. Изключително съм доволна. Поръчах на 15.07 и пратката по куриер днес е в ръцете ми. Поръчката не беше евтина за 1000 лв.
Кога сте направили поръчка?
Опс, поръчката я направих 15.05. Ще редактирам, за да не обърквам хората.

# 139
Здравейте възможно ли е декларирането на по ниска стойност на пратката при някои от тези превозвачи?

# 140
  • Sofia
Те изискват фактура и платежно, така че – едва ли.

# 141
Здравейте възможно ли е декларирането на по ниска стойност на пратката при някои от тези превозвачи?
Може, но не е правилно, да не кажа друго.

# 142
  • Sofia
Излезе ми реклама на този сайт във ФБ, нямам възможност да разгледам в момента, дали предложението си заслужава, но го оставям тук:
https://poruchka.com/bg/?page=home

# 143
  • Sofia
Много са скъпи.

# 144
Здравейте , искам да попитам ако някои си идва скоро от Сащ, може ли да донесе една стока която съм си харесал малка 2кг тежи и колко ще струва , ако не моля споделете за група или човек които да помогне предварително благодаря.

# 145
Е, това е рекапитулацията ми след нещастието ми да се доверя на ushoppr.com
Тотални лъжци и измамници. Днес, 7 месеца след като пратките ми бяха в техните офиси в САЩ...
...

И така, днес завърши одисеята ми с тези мошеници. Днес, една година и 6 дни след като пратките ми бяха в офисите им, аз си получих вещите.
Не мога да изброя колко телефонни разговора проведох и писма им пратих. Лъжат за датите, звъня през месец, нови дати дават, пак не ги спазват.
Поръчката ми вместо да бъде доставена наведнъж, след изчерпателното изброяване от моя страна какво те са направили, бяха доставени на два пъти, разбирайте, платих две доставки.
Цената им е като на кожодери, по-евтино е да си поръчате с DHL. Няма извинявайте, виновен винаги е клиентът.
По телефона са груби и надменни. Обясниха ми, че не съм важен клиент, т.к. те имали ехее къде по-големи поръчка. Само за справка, моята поръчка е за около 500 лв.
Нямат връзка между проследяващ номер, стока, цена, дати, главният мозък. Такива неща при тях НЕ РАБОТЯТ. Всяко ново писмо, всеки телефонен разговор, трябва да им обясните какво те са направили и ако може да им обясните кога са го направили, къде са го направили, какво са взели. Трябва да им обясните какво сте си купили, ама и да им го опишете. Нищо, че сте им препратили писмото с поръчката от eBay с подробно описание и снимки.
Нямам обяснение защо такива катили съществуват и се търпят от обществото.

# 146
  • Sofia
Цената им е като на кожодери, по-евтино е да си поръчате DHL.

То, ако можеше да се поръча с DHL, едва ли някой щеше да прибягва до услугите на посредници.

# 147
Здравейте, знаете ли как стоят нещата с поръчка на парфюм от америка? Не се предлага тук, поръчах от ибей, но го задържаха на американската митница и продавача ми върна сумата.. След това се разчетох, че парфюмите се водят категория запалими и не е възможно да лети дотук. И все пак се чудя дали има някакъв начин ?

# 148
Аз съм поръчвала парфюм от сайта на Ким Кардашиян, когато продаваше парфюми, така че явно има начини, но може би е различно за ибей.

# 149
Аз съм поръчвала парфюм от сайта на Ким Кардашиян, когато продаваше парфюми, така че явно има начини, но може би е различно за ибей.
Май не е само ибей, защото го има и в амазон и там директно ми изписва, че не ship - ва до избраната дестинация... В walmart също ми излиза, но оттам доколкото разбрах не доставят до бг..

Общи условия

Активация на акаунт