От САЩ до България – превоз и закупуване на поръчките ни – 2

• 24 649
  • 185
  •   1
Отговори
# 180
А направи ли си труда да попрегледаш темата? Simple Smile
Ако го беше направил, щеше да видиш, че опериращите фирми са едва 2-3, като всяка върви със своите кусури. Няма такова животно, като "известни и не толкова". Избираш си една от списъка от първа страница и действаш.

Да направих си труда и съм ги погледнал тези фирми. Явно не сте разбрали сарказмът ми относно тези описани в началото като “известни”.
Ще си формулирам въпросът по кратко и ясно.
Може ли да се поръча при тях,  но да не се посочва обява от сайт?
Идеята е дори че едва ли не това е подарък от приятел в САЩ който искам да ми го подари.

Последна редакция: нд, 12 яну 2025, 17:56 от ivokar

# 181
  • Sofia
Може ли да се поръча при тях,  но да не се посочва обява от сайт?

Навярно – не, защото тези фирми със сигурност ще изискват от теб да им предоставиш документи за самата поръчка (копие от нея, както и банково или PayPal извлечение за плащането), за да могат, въз основата на тях, да изчислят каква комисиона им дължиш. А и мисля, че въпросните документи им трябват, за да оформят митническия внос.
Но все пак, като си избереш фирма, си ги питай как точно биха процедирали в твоя случай. Тук само гадаем.

# 182
Здравейте,
скоро някой  поръчвал ли е през ushoppr.com?
Направих поръчка до техен адрес и им писах, но вече няколко дни нямам отговор, на телефона също никой не отговаря, ако някой има информация, моля да сподели.

# 183
Здравейте,
Направих поръчка до техен адрес и им писах, но вече няколко дни нямам отговор, на телефона също никой не отговаря, ако някой има информация, моля да сподели.

Това е моят опит с тях: https://bg-mam.ma/p/1384454/48375233

# 184
Моя отзив за ggbg.
       През последните 2-3 години, съм ги ползвала за доставки от Англия и Германия (4-5 пъти годишно - нямала съм проблеми), а в края на месец март тази година, се наложи да ги използвам за доставка от САЩ от сайта на американския adidas.us (артикулът беше лимитирано издание и липсваше като размери по европейските сайтове на adidas).
       Доставката ми беше изпратена с курс 1419, който беше обявен с дата на тръгване 02.04.2025г., но всъщност тръгна на 10.04.2025г.
       Днес, месец по-късно, артикулът е при мен (не съм от София), като при получаването заплатих 25лв. на килограм и 20%-та мито (като документ за обмитяване, им изпратих извлечение на поръчката си от сайта).
        В заключение, аз съм доволна от от превоза на ggbg от САЩ до България.

# 185
  • The NATURE
Здравейте,

Оценката и отизивите за тях също показват достатъчно:

https://www.google.com/search?sa=X&sca_esv=8ab98149b6b704bf&biw= … FnTURvb28ybU1nEAE

П.С. А тъкмо мислех да ползвам пробно услугата им....

@animsaj Благодаря за споделеният опит също!

Общи условия

Активация на акаунт