Клиники в Истанбул - тема 14

• 56 980
  • 770
  •   1
Отговори
# 135
Ние си бяхме наели апартаменти през Airbnb, като и в двата случая питахме за интернета преди да букнем, точно защото и двамата работихме от там през цялото време.. И в двата апартамента интернета беше на ниво Wink При следващи еднодневни ходения отсядахме в хотел и там беше меко казано зле, добре че имах мобилен.. Но си зависи от хотела предполагам..

# 136
Здравейте, относно пътуването до Турция - снощи се върнахме оттам с автобус с мъжа ми, бяхме на първичен преглед в Мемориал. От фирмата превозвач ни казаха, че единственото което ни прябва във връзка с ковид ситуацията е зелен сертификат, никакви други текстове. И двамата сме ваксинирани, със зелени сертификати, изненадата ми беше, че на границата на влизане не ни искаха нищо, никой не провери нищо, освен паспортите. На връщане оттам обаче, на българската границата, ни провериха сертификатите.
Имам въпрос: дали някой има останало или може да ми закупи от Турция едно лекарство - Divina. Има го в аптеката на Мемориал и е мното евтино. Ако някой може - нека ви пише.  Благодаря!
Към @Butterfly_Lilly Бихте ли споделила апартаментети, които сте наели през airbnb с добрия интернет? Ще ни се наложи скоро, а интернетът ни е задължителен. Благодаря!

Последна редакция: пт, 26 ное 2021, 12:22 от Galina Georgieva 707829

# 137
  • София
Момичета обещах да споделя как е минала моята цветна снимка в Турция. Правят се без упойка и струва 850 лири. Aз съм човек с висок праг на болка, като имате в предвид, че в Бг правих пункциите без упойка и отидох съвсем спокойна без да пия нищо нали казват, че в Турция е коренно различно и не боли.
Наистина нищо не се усеща при поставянето на контрастното вещвство като успоредно с това оглеждат отвън матката, но в един момент стигна до 1-та ми тръба, която се оказа от матката до яйчника изцяло запушена и непроходима. Явно д-ра реши, че тръбата е здрава и ще пробва да я отпуши, разбира се било е за мое добро.
Започна да вкарва под налягане веществото, което образуваше като балон докато отпуши малко, после пак така това се повтори 7-8 пъти и тръбата се отпушваше чудесно през това време щях да умра болката беше неописуема започнах да изтръпвам обливаше ме пот, където се казва звездички ми излизаха посред бял ден и усещах как всеки момент ще колабирам. Тогава организма ми не издържа получих спазъм появи се огромно черно петно на екрана и лекаря каза стоп. Спря за 10-тина мин. да премине спазъма и после продължи тази тръба я остави отпушена до половината и отиде на другата. Тя се оказа напълно проходима контрасното в-во достигна яйчника и се разля в коремната кухина. При 2-рата тръба не усетих абсолютно нищо.
Направете си извода според тръбите е и болката. На мен ми казаха, че след 2 мес. ще имам 2-ра снимка и явно тогава ще пробват да доотпушат половината ми останала запушена тръба.

Последна редакция: пт, 26 ное 2021, 13:39 от pepita5

# 138
Момичета обещах да споделя как е минала моята цветна снимка в Турция. Правят се без упойка и струва 850 лири. Aз съм човек с висок праг на болка, като имате в предвид, че в Бг правих пункциите без упойка и отидох съвсем спокойна без да пия нищо нали казват, че в Турция е коренно различно и не боли.
Наистина нищо не се усеща при поставянето на контрастното вещвство като успоредно с това оглеждат отвън матката, но в един момент стигна до 1-та ми тръба, която се оказа от матката до яйчника изцяло запушена и непроходима. Явно д-ра реши, че тръбата е здрава и ще пробва да я отпуши, разбира се било е за мое добро.
Започна да вкарва под налягане веществото, което образуваше като балон докато отпуши малко, после пак така това се повтори 7-8 пъти и тръбата се отпушваше чудесно през това време щях да умра болката беше неописуема започнах да изтръпвам обливаше ме пот, където се казва звездички ми излизаха посред бял ден и усещах как всеки момент ще колабирам. Тогава организма ми не издържа получих спазъм появи се огромно черно петно на екрана и лекаря каза стоп. Спря за 10-тина мин. да премине спазъма и после продължи тази тръба я остави отпушена до половината и отиде на другата. Тя се оказа напълно проходима контрасното в-во достигна яйчника и се разля в коремната кухина. При 2-рата тръба не усетих абсолютно нищо.
Направете си извода според тръбите е и болката. На мен ми казаха, че след 2 мес. ще имам 2-ра снимка и явно тогава ще пробват да доотпушат половината ми останала запушена тръба.
Ако беше с упойка щеше да отпуши тръбата още веднага , а не да правиш втора снимка.

# 139
Момичета предстои ми и на мен цветна снимка в Турция. Понеже аз съм с две отстранени тръби има ли момичета които също са като мен и какво са усетил. Много държа на упойка но ми казаха че не слагали? Ще бъда благодарна на момичетата които са си правили да ми обяснят какво е. Успех на всички ни Heart

# 140
  • София
Тези на които тръбите са прекъснати или махнати не изпитват болка там не боли, боли само когато отпушват съществуващи запушени тръби.

Момичета някой може ли да ми обясни каква е ролята на спиралата която се слага при хистероскопия и какво се очаква от нея? Може ли без спирала, защото тя трябвало да стои 2 мес. в организма.

# 141
Момичета предстои ми и на мен цветна снимка в Турция. Понеже аз съм с две отстранени тръби има ли момичета които също са като мен и какво са усетил. Много държа на упойка но ми казаха че не слагали? Ще бъда благодарна на момичетата които са си правили да ми обяснят какво е. Успех на всички ни Heart
Слагат.Аз правих в Ехомар с упойка.

# 142

Ти поиска и те нямаха нищо против така ли? И каква беше местна ли или?

# 143
Момичета, как протича хистероскопията при доктор Кахраман? Кога може да се пътува обратно за България и има ли дискомфорт след процедурата.
Също може ли да помоля за съдействие за закупуването на това лвкарство- няма го в България, а ми се отразява много добре.
Цената по спомени беше много символична.

# 144
Момичета, как протича хистероскопията при доктор Кахраман? Кога може да се пътува обратно за България и има ли дискомфорт след процедурата.
Също може ли да помоля за съдействие за закупуването на това лвкарство- няма го в България, а ми се отразява много добре.
Цената по спомени беше много символична.
В България това лекарство има аналог. Мисля, че глюкофаж се казваше.

# 145
Аз лично не ползвам глюкофаж, защото е доста дразнещ стомаха и си вземам от Гърция Глюкофрии.

А за апартаментите - отсядали сме в тези двата https://m.bg-mamma.com/url.php?u=aHR0cHMlM0ElMkYlMkZ3d3cuYWlyYm5 … zJTNEMSU1RSU3Q3Bt и
https://bg.airbnb.com/rooms/47237385?adults=1&guests=1&s … _9cQXl6M4i581SuhG

Не са нищо особено и не са близо до Мемориал, а до Fulya Terrace и Momart. На нас ни бяха идеално, защото бяха сравнително добра цена и с добър нет и най-вече близо до кабинета на доктора. Все пак гонехме по-бюджетно решение. След това сме отсядали за по ден в Orya hotel, аз лично не бих издържала там седмица или две в една стая.. и беше цената 90лв на нощувка през нашата кординаторка, т.е. не по-евтино. Но всеки сам преценя желания и възможности Wink

# 146

Да аз поисках упойка.Предполагам същата като при пункция, усещането беше такова 🙂

# 147

Да аз поисках упойка.Предполагам същата като при пункция, усещането беше такова 🙂
Аз на пункцията бях с пълна упойка и после не съм усетил нищо макар че ми бяха изкарали 30 яйца

# 148
  • Пловдив
Здравейтв на всички! Искам да попитам, имате ли цени на процедури в Мемориал? Интересува ме най-вече колко е трансфера и хистероскопия за надраскване на лигавицата? Благодаря предварително🙏

# 149
Здравейте момичета,имам едно питане. На 8.12 имаме час за консултация при д-р Емре Тургут, а на 9.12 ни е часа за консултация в Мемориал. Ние ще бъдем още на 7.12 в Истанбул, за да направя цветна снимка (ориентирала съм се към Екомар),но не знам със спермограмата къде да я направим, тъй като е ясно,че ще е една и трябва да я представим и на двете места? Ще я признаят ли? Ще ни дадат ли резултата да си е в нас и за колко часа излиза.Предполагам ще е разширена спермограма? Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт