Клиники в Истанбул - тема 14

• 57 070
  • 770
  •   1
Отговори
# 300
Момичета, имам нужда от съвет.
Трябва до утре да реша дали искам да се направи ПИД на ембрионите ми. Имам 6 един от които замразиха днес на 5-ти ден и останалите 5 са ги оставили до утре.
Съвета на доктора ми е да направим тест на всичките.

Трябва да уточня и възрастов фактор 42/46, също и МФ, имаме материал след ТЕСЕ.
Много е обсъждана темата, но и много противоречиви мнения прочетох.
Ще ми бъдат полезни съветите ви!
Здравейте,
Бихте ли споделили в коя клиника правите процедурата?

# 301
Голяма тишина в групата тези дни🙃🙄. Айде някой с ++ да мине да поръси прашец за Коледа🧚‍♂️👼💕💞❣

# 302

Поръсвам ❤️
Успех на всички ❄️❄️❄️

# 303
Някой има ли в момента в мемориал?Не знам,какво се случва прегледи по 2 минути,кординаторките никакви ги няма.А на първоначалния преглед бяха доста добри.Не се държим лошо с тях,но конвейра нещо много се засили.Някой забелязва ли нещо подобно

# 304
Здравейте,малко по назад писах отнисно нашият опит с Мемориал. И точно това за което пишете ни отказа. Лоша комуникация с координаторките. Няма отговор с дни. Не спазване на часовете за преглед и доктора при който уж сте записали консултация. Препоръчвам горещо др Емре Тургут. Януари живот и здраве стартираме при него. На консултацията получихме огромно внимание,съпричастност и конкретен план за действие. А координаторката му Хафизе е толкова прекрасна дама, отговаря в рамките на минути и е супер компетентна. Успех ви желая 🍀
Някой има ли в момента в мемориал?Не знам,какво се случва прегледи по 2 минути,кординаторките никакви ги няма.А на първоначалния преглед бяха доста добри.Не се държим лошо с тях,но конвейра нещо много се засили.Някой забелязва ли нещо подобно

# 305
  • София
Semana15, честито и успех до финала! Събирам от прашеца с удоволствие Revolving Hearts
Подкрепям ddd29 на 100 %. И аз писах скоро по тази тема...

# 306
И аз съм от отбора на д-р Тургут.. Януари продължаваме с нови сили.. че тази година ни дойде малко в повече 😕

# 307
Той ми прави първичния и трансфера. Какво точно Ви интересува?
В Мемориал прегледите по време на стимулация се извършват от различни лекари.

# 308
Здравей Lili22 и ние в момента сме в Мемориал.Аз лично не съм забелязала такова нещо, дори когато дойдохме на 18.12. 21 ме прегледаха двама лекари д-р Юджел Шахин и д-р Айсу Акча.Обясняват подробно какво се случва и какво предстои. Относно комуникацията с кординаторите не съм срещала проблем. Дори първия ден закъсняхме за прегледа, но веднага ни приеха. Сега сме всеки ден на преглед и ни приемат почти веднага. Прави ми впечатление, че в момента виждам само две от кординаторките.

Последна редакция: пт, 24 дек 2021, 16:55 от Veni0608

# 309
Здравей Lili22 и ние в момента сме в Мемориал.Аз лично не съм забелязала такова нещо, дори когато дойдохме на 18.12. 21 ме прегледаха двама лекари д-р Юджел Шахин и д-р Айсу Акча.Обясняват подробно какво се случва и какво предстои. Относно комуникацията с кординаторите не съм срещала проблем. Дори първия ден закъсняхме за прегледа, но веднага ни приеха. Сега сме всеки ден на преглед и ни приемат почти веднага. Прави ми впечатление, че в момента виждам само две от кординаторките.

Едното момиче беше бременно и обучаваха ново момиче.

# 310
Някой да ми препоръча какво обезболяващо да взема преди цветна снимка. Само да отбележа, че това ще ми е втора снимка в Ехомар и първата много много ме боля ( всичко беше наред с тръбите и матката). Сега искам да избегна тази болка.

# 311
  • София
Вземи си аулин, оки и др. от този род

# 312
Здравейте, как протича хистероскопията в Мемориал, и може ли на следващият ден да се пътува?

# 313
  • София
Аз правих в Аджибадем може да се пътува още на същия ден, но си вземи превръзки, защото изтича страшно много кръв, поне при мен в деня след хистерато изтече колкото за 1 цикъл. Обезболяващи също си вземи, защото болките са жестоки.
Това е само в деня на хистерото на другия ден е съвсем различно кръв почти няма и болки също.

# 314
Някой да ми препоръча какво обезболяващо да взема преди цветна снимка. Само да отбележа, че това ще ми е втора снимка в Ехомар и първата много много ме боля ( всичко беше наред с тръбите и матката). Сега искам да избегна тази болка.
Свещичките профенид също са обезболяващи. Слагат се 1 вечер, на сутринта и непосредствено преди снимката.

Общи условия

Активация на акаунт