Клиники в Истанбул - тема 14

• 57 906
  • 770
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Здравейте, за Истанбул обмислям да пътуваме със самолет. От летище Хавалимани, колко ще ни струва такси до Мемориал или Бахчеджи в Шишли и по принци каква им е тарифата? Ако някой е пробвал подобен маршрут, моля да сподели. Докато сме там вероятно с такси ще се движим, обмислях и градски транспорт, но не знам до колко ще се справим, тъй като не знаем чужди езици 😒
Хавалимани означава летище. Уточнете на кое летище ще кацнете, Ататюрк, Сабиха Гокчен?

# 406
Декември летяхме от новото летище и аз поне не видях таксита отпред. Вътре може би има офиси на посредници за превози.

# 407
Здравейте момичета, дойдохме в Турция на 6ти за трансфер на естествен цикъл.Ден преди трансфера отидохме в болницата за ПСР тестове и познайте- оказахме се позитивни.Явно новия вариант наистина е много много заразен, тъй като излизахме само до супермаркета с маски през цялото време. Съветвам ви да отложите пътуването си ако все още е възможно и да изчакате вълната да мине... Успех на всички Simple Smile

# 408
Здравейте момичета, дойдохме в Турция на 6ти за трансфер на естествен цикъл.Ден преди трансфера отидохме в болницата за ПСР тестове и познайте- оказахме се позитивни.Явно новия вариант наистина е много много заразен, тъй като излизахме само до супермаркета с маски през цялото време. Съветвам ви да отложите пътуването си ако все още е възможно и да изчакате вълната да мине... Успех на всички Simple Smile

След като сте позитивни къде ви изолират?

# 409

След като сте позитивни къде ви изолират?

Оставаш където си пребивавал досега - хотел или airbnb, като до колкото разбрах ако си ваксиниран има вариант да направиш тест отново на 5ти ден и ако е отрицателен карантината да отпадне (все още не съм 100% сигурна че е така)

# 410
Здравейте момичета, идните месеци планираме да направим преглед и консултация за eвентуална процедура инвитро в Мемориал. Изначално сме с мъжки фактор, но в последните години и при мен се появиха ендометриални полипи, които с моят онко-гинеколог решихме, че ще е по-удачно да бъдат премахмати от инвитро екипа. Та затова пиша, за да попитам тези от вас, които са минали хистероскопска процедура в Мемориал- дали сте доволни  и реално препоръчвате ли да се направи там, или би било по-добре да я направя в бг преди  това?

# 411
Кога се очаква вълната да отмине?

# 412
Мъжът ми излезе ден преди пункцията ми позитивен...Не ми направиха пункция и ни карантинираха в хотела.  Сега това е само един лош спомен, на който дори се смеем като се сетим и сме в очакване на малкото човече да се появи. Успех и на вас.

# 413
Здравейте, момичета.
Има ли някоя от вас в момента в Истанбул и според вас удачно ли е в момента да се правят процедури. Предстои ни заминаване през идните дни, но това че Турция е в тъмно червената зона от вчера леко ме притеснява. Как е в болниците-има ли отсъстващи лекари болни от ковид? Как е организацията в момента?

# 414
Здравейте, някой да знае защо се слага Лукрин преди ЗЕТ? Доколкото разбрах е нещо като стандартна процедура в Аджибаден Маслак или греша? Когато има аденомиоза и ендометриоза ясно но в друг случай-защо? Някоя от вас ако има правен ЗЕТ в тази клиника да сподели ако знае! Благодаря🙏🍀🌹❤🥰

# 415
Здравейте, момичета.
Има ли някоя от вас в момента в Истанбул и според вас удачно ли е в момента да се правят процедури. Предстои ни заминаване през идните дни, но това че Турция е в тъмно червената зона от вчера леко ме притеснява. Как е в болниците-има ли отсъстващи лекари болни от ковид? Как е организацията в момента?
всичко работи нормално, няма специални ограничения нито в болницата, нито в града.

# 416
  • Пловдив
Здравейте, мога ли да попитам колко пъти посещавахте съответната клиника - от първичен преглед до стимулация и трансфер (знам, че е строго индивидуално, но все пак)? Най-вече се интересувам за Мемориал, но и за другите клиники би ни било полезно. Най-вероятно ще се насочим към клиника в Турция (аз- 42 г, той-48 г, 0.5 морфология) и искаме да плануваме възможно най-добре.

# 417
Само аз ли съм възмутена от новата Заповед? Всички ли сте съгласни да плащаме пср до спукване и да стоим под карантина на влизане от Турция?

# 418
Каква е тази нова заповед 😳 Аз явно съм изпуснала 😕

Само аз ли съм възмутена от новата Заповед? Всички ли сте съгласни да плащаме пср до спукване и да стоим под карантина на влизане от Турция?

# 419
Първо инвитро, първичният ни преглед в Мемориал беше в края на февруари 2020. Уточнихме шансовете за успех, казаха, че можем да стартираме от следващия цикъл. За щастие нямаше нужда от предварително лечение при нас. Обмисляхме и си уреждах нещата малко по-дълго, заминах 26 април за стимулация, Прибрах се на 17 май Предложиха ми замразен трансфер на следващия цикъл. Пак отложих заради проблеми с работата. Август правихме трансфера на 19ти, отне 7 дни престой - от 13 август, на 20 август си бях вкъщи.

Здравейте, мога ли да попитам колко пъти посещавахте съответната клиника - от първичен преглед до стимулация и трансфер (знам, че е строго индивидуално, но все пак)? Най-вече се интересувам за Мемориал, но и за другите клиники би ни било полезно. Най-вероятно ще се насочим към клиника в Турция (аз- 42 г, той-48 г, 0.5 морфология) и искаме да плануваме възможно най-добре.

Общи условия

Активация на акаунт