Клиники в Истанбул - тема 14

• 56 483
  • 770
  •   1
Отговори
# 675
Penguinche, в кои клиники бяхте на консултация?
Снимката миже да се направи след овулация, но срещу отр. кръвен тест за бременност.
Ние ходихме миналия месец, бяхме записали часове в Мемориал при д-р Шахин и при д-р Тургут, но след прегледа в Мемориал, отписахме часа при Тургут.

# 676
Не, все още се изискват както преди и за двете държави. Следете на сайта на министерството, за да няма изненади на границата.https://www.mvr.bg/gdgp/%D0%B8%D0%BD%D1%84%D0%BE%D1%80%D0%BC%D0% … D0%BA%D0%BF%D0%BF
Здравейте момичета, отпаднаха ли вече сертификатите за патуването в Турция

Ето, а инача следете и нашето министерство !!!

https://m.facebook.com/TurkishEmbassySofia?lst=100006386529805%3 … 7428%3A1646488697

# 677
Atacama, при д-р Тургут и в Мемориал ходихме.
Iris, към 20ч.влязохме в България. Не съм следила новините. На 03ти сутринта рано ни искаха от турска страна при влизане. Може да има промяна след това.

# 678
Atacama, при д-р Тургут и в Мемориал ходихме.
Iris, към 20ч.влязохме в България. Не съм следила новините. На 03ти сутринта рано ни искаха от турска страна при влизане. Може да има промяна след това.

Да,на 3 все още са искали тестове  рано сутринта .Вероятно ако бяхте минали по късно , нямаше да искат🙂

# 679
Нека някой, ако ще мине скоро границата да сподели какви са мерките. Благодаря!

# 680
Вчера влязохме в Турция и там ни искаха сертификатите. Днес се прибрахме в България и ни искаха отново сертификати. Който пътува към Турция да вземе предвид факта, че има доста пътуващи украинци и има опашки.

# 681
Joy Joy,ние ще пътуваме в понеделник сутринта и ще пиша как е минало.

# 682
Ние пътувахме на 02.03 към Турция и на влизане не ни искаха нищо, но и предните няколко пъти не ни искаха… 🤔

Врънахме се в България вчера и на БГ граница искаха сертификати.

# 683
Момичета, знаете ли какви трябва да са стойностите на Естрадиола, на втори ден на Ц, преди ЗЕТ?. Само за турските клиники питам. Много ми е важно-може и на лично.

# 684
Момичета, знаете ли какви трябва да са стойностите на Естрадиола, на втори ден на Ц, преди ЗЕТ?. Само за турските клиники питам. Много ми е важно-може и на лично.
Здравей,според моите изследвания от там във фоликулярна фаза естрадиолът трябва да е в границите е от 26.7- 156 pg/ml.Започваш подготовка за ЗЕТ предполагам, и искат да проверят нивото след блокиращата инжекция(твоите стойности може и да са по-ниски,което е желан ефект).Аз съм на трансфер във вторник.Стискам ти палци.

# 685
Много благодаря, Карамелче! Имам още дни до Ц но предстои-Да, дано този път всичко е наред. Успех на теб!Искрено ти желая пухкав финал!
Здравей,според моите изследвания от там във фоликулярна фаза естрадиолът трябва да е в границите е от 26.7- 156 pg/ml.Започваш подготовка за ЗЕТ предполагам, и искат да проверят нивото след блокиращата инжекция(твоите стойности може и да са по-ниски,което е желан ефект).Аз съм на трансфер във вторник.Стискам ти палци.

# 686
Здравейте, момичета! Знаете ли дали може да минем границата и в двете посоки, ако имаме документ, че сме преболедували през последните 6 месеца? Всъщност да не ни трябват отрицателни тестове. Не сме ваксинирани.

# 687
Здравейте, момичета! Знаете ли дали може да минем границата и в двете посоки, ако имаме документ, че сме преболедували през последните 6 месеца? Всъщност да не ни трябват отрицателни тестове. Не сме ваксинирани.
и в двете посоки признават европейският цифров сертификат за преболедуване.

# 688
Момичета,бях обещала инфо за изискванията за Ковид на границата.Ние влязохме в Турция през Кап.Андреево вчера на обяд и никой нищо не ни поиска(само,че на този пропусквателен пункт и февруари нищо не са ни искали Thinking).На влизане в България миналата седмица искаха сертификати(ние сме с ваксини,не знам как е за преболедували).Като се приберем в четвъртък ще кажа дали все още има изискване от българската страна на границата.

# 689
Момичета, мога ли да питам дали някъде на границата или след нея има от къде да купим лири? Понеже като цяло ще плащаме с карта, но все пак ми се иска да имаме и някакъв кеш,а в чейндж бюрата в нашия град нямат.

Общи условия

Активация на акаунт