90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема XIІ

• 26 689
  • 743
  •   1
Отговори
# 630
  • Sofia
То, наистина можеш да влезеш в болница за това, ама как така си продава пръдните в стъкленици? Astonished Ще повърна...

# 631
Може пак да се преструва, за да пишат за нея по клюкарските сайтове.

# 632
Много ми е противна и безинтересна историята около нея. Чак ми е чудно как някой я следи...

# 633
Стефани продава еротика (май има някои хардкор неща - не само снимки и видеа под душа, а такива, които засенчват Лариса) и има съответните клиенти, които обичат точно това и им харесва да си плащат и да й миришат газовете.

# 634
Какво ли би казал Дарвин за такива еволюирали същества? Сигурно и маймуните ги е срам. Би било смешно, ако не беше тъжно.

# 635
А това качено в Господари.ком? УАУ

# 636
Малее, гледате ли сватбите сега в "Наобратно"? Коя е най-хубавата двойка?

# 637
Гледам, гледам Joy Джени и Сумит изглеждат много интересно - те са най Wink
Чудя се котките на Алина дали са се стресирали...

# 638
100% са стресирани. Това подмятане наляво и надясно и разнасяне с кутии е пълен стрес. Никой не мисли за животинките, всеки гледа собствения си комфорт, за съжаление.

А следващата неделя явно ще има "Двойките разказват"

# 639
Хареса ми как Сумит каза, че светецът е щял да превърне Джени в животно, ако този инцидент се беше случил в миналото Joy

# 640
Това даже го изпуснах. Иначе сватбата в Еквадор беше интересна. Кори постоянно се притеснява, че капризната му жена ще мрънка и недоволства за нещо. Тази Евелин е просто ужасно същество.
А Кени и Армандо... не знам, можеше да си спестят целувките, поне пред родителите. То е ясно, че те не одобряват тези неща, но заради децата си, преглъщат всичко в името на тяхното щастие. Ама мляс-мляс пред всички... на мен лично не ми е ОК.

# 641
Сватбата в Еквадор беше скъпа, имаше и програма. Колко ли са похарчили?
Аз не виждам толкова голяма разлика между Армандо и Евелин. Като изключим това, че Армандо е по-любезен и не е имал десетки партньори, той също се възползва финансово от Кени. Каза, че иска сватбата на века, сега пък го притиска за дете.

# 642
  • Sofia

Последна редакция: пн, 10 яну 2022, 12:01 от Doli

# 643
# 644
  • През девет планини в десета...
Не е истина, тука има фотолоп, нали. Не може да са толкова късоврати и мощни....

Общи условия

Активация на акаунт