Вън вали и вятър вее, вкъщи МАЙско слънце грее! (79)

• 11 318
  • 283
  •   1
Отговори
# 30
Ехееее снахата я докарахте Simple Smile
Ние преди 2 часа му купихми на зетя пак от колев и колев, едни тъмносини с пухче вътре само че с лепки отпред, имаше такива и в червено, Гуш ако се сещаш. Май сте стане сварката. Simple Smile
Марти не искаше да връщаме в къщи като видя снега. Голямо газене падна, а като го пипне и правеше много странни физиономии, хем му е интересно, а хем му е студено. Жалко, че не носих фото. Sad
Отивам да сложа юнака да спи.

# 31
Много ветровито ей,Ники излезе с баба си за 15 минути.
Ние съшо имаме нови ботушки, термо джинси, нова шапкаи няколко пуловерчета и  поларени блузки.
Ники папа кухня,сигурно и дават свинско, а и аз съм и давала.
В момента папа пуканки Grinning
Ще я снимама тези дни и ще я кача в албумчето.

# 32
Ха, и Момчил намаза нови ботушки днес - на Капчица, черни с оранжеви кантове и най-важното - с два ципа, за лесно обуване. Кефя се, все едно аз ще ги нося  Crazy

# 33
Сега се връщаме от 15 мин. разходка cold Криси се запозна със снега разбирасе първата и реакция беше от ръката в устата LaughingНе че има кои знае колко сняг но се намира. Въпреки студът и слънце имаме...
Вале и аз взех подобни ботуши като на Гуш за Криси в смисъл височки на горе да топлят но май си права трудно се движим с тях Thinking иначе са много красиви но май не са ни много удобни.То детето не прави спор ами аз като го гледам малко си криви крачетата  с тях и май ще търся други да и взема  Peace

# 34
Днес пак е студено  cold cold cold
Свърших домакинската работа newsm79 newsm28, и се готвим да ходиме на гости на свеки  Wine Glass Wine Glass, после ще ходим да си купимнов хладилник.
Навсички лек ден family

# 35
  • Sofia
Здравейте от една чисто нова, стройна като фиданка, мама Кроче  bowuu
Благодаря ви от сърце за подкрепата  Heart Eyes. Операцията ми мина успешно в сряда, в петък ме изписаха и сега сядам да драсна нЕкой ред, че не мога да седя продължително време. Общо взето мрънкането ми за големия ми корем се оказа сериозно, щото съм си направила лееека пъпна хернийка, но се е наложило да ми сложат в коремчето и платно, тъй като разстоянието между коремните стени е било голямо само за подшиване. Такива ми ти работи, благодарение на "спешната и адекватна" намеса на хирурзите в Шейново, сега като се погледна отгоре на корема имам изписана с шевове буквата "Т", от секциото и от онзиденшната операция. Хубавото е, че имам оправдание за дъъълга коремна татуировка  newsm48. А мъж ми ме избъзика, като ме рязали, поне и  bombs да ми били сложили...
Другото, което установих в клиниката е, че бг-мамата си е мафия...щото пациентките там до една бръмчат тук  yes
Само малко ми е тъпо, че няма да мога да вдигам Савата, но хубавото е, че ще не ще ще трябва вече да спи отделно, че само един къч ми липсва...
Отивам да легна, но после ще се включа пак, пък може да кача и последни снимки на Савата.

# 36
Kroche, радвам се, че всичко е минало вече! Дано бързо се възстановиш!  bouquet Чакаме снимки на големия Сава

Дени вчера добре понесе ваксините - полиомиелит и ре-ДТК. Дадох му Калпол след половин час и вечерта преди лягане по съвет на Тиа и за сега всичко е ОК,  няма температура.

Момичета, леееко почвам да се притеснявам от наддаването на моя син. За последните 3 месеца е качил 200-250гр, за предишните 3 също толкова. Нормално ли е това? В момента е 11кг. Ние нали сме зле с храненето, та сега това слабо наддаване ме притесни. Знам, че не е чак толкова зле, но нормално ли ви струва. Никак не ми се иска и сина ми да е кльоща като баща си...ама какво да направя, не мога да му наливам храната през фуния в устата.

Иначе се е дръпнал на височина с 4 см. Simple Smile

Днес тук отново духа, за 3-ти ден ще пропуснем разходката. Вятъра дори не е намалял за 3 дни, ужасно силен и вледеняващ Tired

# 37
Сиска, и Миша наддава малко, но за мен не е притеснително. Тя на година беше 9.600, сега е 10.100, тоест за шест месеца е качила 500гр. А яде като разпрана Laughing За мен е нормално- много тичат, много се движат, а може просто да си е до организъм.

На Миша пък не й биха инжекция на последната консултация Thinking Казаха ми, че чак на година и десет месеца имало ваксина, сега взех да се чудя защо така.

При нас е адски студ, не сме си показвали носовете вече четири дни, а и май не се очертава и днес да го направим, ще полудея вътре Twisted Evil

# 38
Момичета, как мога да намеря една от темите, които сме писали през февруари. Трябва ми да прочета какво съм писала за боледуването тогава на Пламен, дали диагнозата е същата, която му поставиха сега -  ринофарингит. Снощи в 3ч. Пламен вдигна 39.3, днес веднъж спадна до 37.3, но все поддържа 38. Давах панадол, после свещички ефералган, сега му дадох хексалгин 15 капки. Не знам ако Т. не спадне и с това какво да правя Sad. Докторът каза че не е хубаво да се мешат така лекарствата, дано хексалгин-а помогне Praynig Praynig Praynig Иначе няма хрема, не кашля, но явно го боли гърлото, защото изобщо не се храни. Сутринта изяде 3 лъжички попара и като преглъщаше се мръщеше, сега успях да му дам малко таратор. И течности не ще да пие. Добре че още го кърмя. Няма да го отбивам зимата, че с тези болести и неприемане на никакви течности от Пламен...

# 39
Дона, Мари беше болна от ринофарингит преди две седмици, още не е съвсем излекувана, де. Но тя имаше много силна хрема и кашляше ужасно newsm78 И тя не яде близо седмица, караше на кърма, така че не се притеснявай за това. Според мен 38 градуса не е високта Т, аз дори не давам температуропонижаващи при такава Т, но всеки си решава. Нормално е Т да не пада до нормални граници докато детето е все още болно, нали така се бори с  вируса.

# 40
  • Пловдив
Дона, не се притеснявай!Ивчето когато беше с възпалено гърло и силна хрема, цяла седмица поддържаше около 38 - нормална реакция на организма. Ако температурата обаче продължава да е висока повече пт 3-4 дни, може би се налага изследване и лечение с антибиотик.
Лекарства за температура и аз като Аниа давам над 38.Хексалгин не съм давала дори и при 39. Знам, че трябва да се дава само в краен случай - когато температурата е много висока и не се повлиява от никакви други лекарства. Разбира се, всеки преценява сам!
Не съм сигурна, но мисля, че отчетните се трият, откакто имаше проблеми със сървъра.
Дано Пламъчето се оправи бързо!
Кроче,бързо възстановяване!
Сиска, не се притеснявай!Нормално е вече да наддават много по-малко, както наддава Дени. Дени си е супер!

Последна редакция: сб, 04 ное 2006, 15:23 от yulinga

# 41
yulinga, ania, благодаря за отговорите. Притесних се през нощта, че Пламен вдигна от 37.1. до 39.3 в рамките на 40 мин. и затова все така му треперя над тая темп. А иначе и аз знам, че не се дават лекарства за понижаване на Т. ако е до 38. Пламен хапна и малко пилешка супичка и не се мръщи като преглъща сега, а отваря широооко уста Grinning. Дано да отминава тоя отвратителен вирус #2gunfire

# 42
Болните да оздравяват бързо! и ние сме почти сред тях - текна ни носа

Сиска
Никак не ми се иска и сина ми да е кльоща като баща си...
за тая цел е трябвало преди повечко време да помислиш  Laughing ... но пък тогава щеше да има проблема защо прилича на съседа.

Fairy  до колкото знам ние сме без изоставане в имунизациите, последната е на 1г. 3м. - ДТК и Полиомиелит и после до 6 или 7 години няма повече боцкания ... ма може и да бъркам нещо, а може би вие имате някакъв свой имунизационен план.

kroche   честит ти ремонтиран корем. Бързо възстановяване!

# 43

Fairy  до колкото знам ние сме без изоставане в имунизациите, последната е на 1г. 3м. - ДТК и Полиомиелит и после до 6 или 7 години няма повече боцкания ... ма може и да бъркам нещо, а може би вие имате някакъв свой имунизационен план.

Ясно, благодаря:) На 1.3г. й биха инжекция, ама аз съм забравила за какво, явно това е било

# 44
Fairy,Tia незнам за вас но ние също нямаме пропусната имунизация и следващият път когато трябва да идем е на 1г.9 месеца така каза педито.Дори сега отворих имунизациония картон и там ми е на писала следващо явяване -1г.9м. което за нас се пада (февруари).Така че Fairy мисля че си права Peace

Общи условия

Активация на акаунт