Вън вали и вятър вее, вкъщи МАЙско слънце грее! (79)

• 11 335
  • 283
  •   1
Отговори
# 60
На всички болни сладури бързо оздравяване. Praynig
Малаката Ания бързо да се възстанови. Hug
Кроче радвам се ,че всичко е наред Heart EyesЦункай Сава от нас.
За имунизацийте на нас трябва сега да ни бият някаква ,но незнам коя.
Деспина да е жив и здрав Ивчо.
 Hug

# 61
ania, тръпки ме побиха докато четях постинга ти Sad....как е днес малката Thinking???
Деспина, честито порастване на Ивчо  ura  dance   ura!!!Да те слушка много детето!!! иии мерси за почерпката....
kroche, бързо и леко възстановяване ти желая Hug!!!

# 62
ania  съжалявам за злополуката ви  Hug . Дано малката принцеса се оправи бързо и всичко да е наред  Praynig .

Мегстар Калоян си игаре там, но аз не го затварям - играе, тича насам в трапезарията, играе тук, пак тича.... Иначе следобедния съм спи сам в стаята и после си играе в кошарата още около 30-60 минутки.

Despina   честито ви годинка и половинка!

# 63
Отново бяхме цял уикенд по баби, дори успяхме 2 поредни вечери да излезем, а вчера дори направихме една Киномания. В петък (без бой признавам) ударих едно малко и... се напих Crazy Досега, вече 2 години, все на биричка карам. Загубила съм тренинг Mr. Green

Аниа, какъв ужас сте преживели! Дано бързо се възстановява Мари!
Ние приключихме с повивалката на стойка още когато Теа беше на 5-6 месеца, просто ужасно много шава, а мен ужасно ме е страх. Сега се преобличаме прави или върху една подложка на леглото, кръстът ми не се радва особено, разбира се.

Кроче, бързо да се възстановяваш! Много неприятно, дори са ти "допълвали" платно... А на мен ми е чудно, сега още 2 години ли трябва да чакаш, ако например искаш второ дете newsm78 За убиване са.

Не помня споменах ли, Теа е с някаква непрекъсната хрема, седмици наред. Тъкмо мина, започна наново и сега е доста зле. Не мога да се преборя, някаква идея какво може да е това чудо Thinking Секрет ще вземем задължително, но дали има аналогичен случай като нея?

# 64
# 65
Аня дано всичко е наред с малката Мари  Praynig
Деспина честито на малкия Ивчо  bouquet
Мартеа страхотна малка принцеса имаш Heart Eyes ние също сме с хрема вече втора седмица и незнам какво да ти кажа като съвет, дано им мине вече на децата Peace Аз капя Вибрацил.
Незнам как е при вас мами но моята Криси като чуе музика и започва да се върти (танцува) до припадък понякога си мисля че няма да я видя че прави това и ще се строполи някъде от това въртене.Вие как сте с танците? Laughing

# 66
Ей, Теа каква мадама е Hug

# 67
ania не ми се мисли как ти се е свило сърчицето при тази случка ..... татито кой знае и той милия как се е изплашил и колко ли виновен се чувства. Аз също като Мартеа от много отдавна не обличам малката на повивалката, а направо на леглото - така ми е по спокойно макар после да ходя на буквата Г от болки в кръста.
На всички болни пожелавам да оздравяват. А тази упорите хрема я имахме и ние - точно 1 месец ... и за 1 ден изведнъж изчезна.
Нека и аз да ви се оплача как се изплаших вчера. Тръгваме целия катун от вкъщи (казвам катун понеже сме аз, татито, малката + 2те кучета и багажи и канчета за детска кухня и др.) , слагам малката в колата (слава богу в стоплчето) затварям, запавам колата и пускам парното и чакам тати. Обаче малката се разпищя и аз слязох от колата (предната седалка) и затварям, отивам до нейната врата отварям ама НЪЦ, нИ става... връщам се на моята - НЪЦ и там не става ... и се оказвам в ситуация запалена кола, бебе и 1 куче в купето, а аз таткото и друготто куче отвън на студа. При това чантата и телефона ми и те вътре заключени .... направи ми се зави свят. Колата се заключила централно .... врати, багажници... всичко. А като са ги мислили тия коли не са помислили за такива ситуации и се оказа че дори да имаш резервен ключ щом има един в купето - не може да се отвори и това е ! Направо ми призля като си представих как трябва да чупим прозорец или да минат часове докато някой намери начин да я отвори. Та накрая намерихме един, който има "магазин за автомобилни ключове", дойде човека а аз треперя и питам какви са шансовете да я отвори - а той ми се подхилва ... и познайте - отвори я с клещи и тел за няма и 1 мин  #Crazy..... Кола дето мъжа ми е дал луди пари, маркирана , застрахована ........ клещи + тел + 40 сек. = открадната ти е вече колата.
А незнам да споменавам ли че преди 3 дена един пред мен наби спирачки като за световно и аз го праснах отзад , а тои предния ....... добре че малката беше в кошче за кола ..... равносметката е че ми написаха акт но на колата и няма нищо (за разлика от тази на предния) и Алекс е невредима . Тя милата май не разбра какво стана - дори не се разплака а докато се разправяхме с кат си заспа детето.  Затова мами, винаги детето в столче. Аз на мъжа ми съм му казала - и да пищи и да реве - няма да я взема в мен на предната седалка и точка  Naughty
И сега малко по ведро ... да ви питам - чета че всички сте купили ботушки за малчуганите, аз още се ослушвам понеже преди месец и нещо купих обувчици ...до кокалчето , на колев, много са красиви и удобни на малката , много ги обича ама като поседи няколко часа с тях и като я събуя - ми то чорапчето и мокро. При вас става ли така ? Нали уж колев са хубави обувки не би трябвало да спарват крачето. Майка ми ме посъветва да съм изрежела крачето и от местник и да го постеля в обувката .... така нямало да се изпотява  newsm78 ... някой да е чувал нещо подобно ?
Ох бях си намислила още доста неща да ви питам ама на , сега ги няма в главата ми ... Тамън да имам за следващия път Simple Smile
А сега отивам да погледа снимчиците на Теа  Mr. Green

# 68
Мартеа ето един телефон на такси в Търново-0887633633.Други не знам,защото не ползвам!
Ще пиша като си оправя къщата,защото снощи се прибирам от едноседмично гостуване при родителите ми

# 69
Здравейте мами!
Цяла седмица, че и отгоре май не съм писала.. бяхме болни и двете със Зори, и въпреки, че вкъщи имах чат-пат нет, хич не ми беше до писане....

Аниа, направо изтръпнах като те четох... дано Мари да се оправя бързо и да забравите лошата случка...
Сърдечни поздрави на всички, които са празнували през изминалата седмица... и дано се оправят и боледуващите!

Аз оше кашлям и кихам... Зори кашля лошо и пустите сополи не щат да спират и това е! Вече не знам какво да правя.. newsm78 Бях една седмица болнични, но ако си взема още направо ще ме линчуват от работата... сега детето е при свеки... пуста ясла, дали оттам тръгна вируса, или аз го донесох от офиса... не знам! Confused

Бяхме взели един спрей за нос - морска вода.. и не ми е ясно как, но след като го ползвах вечерта, на сутринта флакона беше празен, а кутийката - мокра.. очевидно е изтекло отнякъде.. не ми е ясно как.. абе.. каръщина.

От вечните сополи и лиги, дето ги точи детето, кожичката около устата й е толкова изпръхнала, че непрекъснао стои напукана и зачервена. Вече се чудя с какво да я мажа.. Дайте акъл?

Еми това е.. равносметката в тази мрачна сутрин. Дано все пак да е хубава седмицата!

# 70
  • София
Ania, ужасен инцидент! Дано си се поуспокоила вече и дано Мари да е забравила...Ние отдавна не ползваме повивалката.

Plamenka, добре че сте разминали леко!

Shushа, айде оздравявайте...За устичката - аз имам един крем на АВС Derm точно за около уста, ползвала съм го 1-2 пъти, но със сигурност му е изтекъл сроко на годност, иначе щях да ти го дам. Потърси го в аптеките.

Мартеа, Теа е супер сладка, много е порастнала!  Heart Eyes

# 71
ania, Plamenka, много неприятни инциденти, изтръпнах като четох. Дано вече не се случват такива неприятни неща Peace
Shusha, мажи около устичката с нещо мазно, някакъв детски крем, Мустела имат един лечебен крем Стелатопия, който си мисля, че ще помогне, но пък тубата е много голяма, скъпичка е и сигурно има по-добри варианти, в аптеките има различни детски кремове с показания зачервена и раздразнена кожа. Май не ти помогнах много Embarassed
Пламен пак е с Т. Cry Що рев съм изревала събота срещу неделя. Почти до скандал стигнахме с мъжа ми. Трябва да спра да се панирам толкова. Като видях, че Т. пак е 39.3 се разплаках и почнах да го увивам с чаршаф, натопен в оцет и вода, а детето отчаяно пищи и се тресе Sad Мъжът ми каза да престана да го охлаждам, ами да му дам просто медикамент и да не мъча детето, аз му викам, че не е прав, а той си налага своето мнение. И вчера пак спорехме Whistling Компромисът беше да му давам лекарство при 38.5, а да го охлаждам над 39.5  ConfusedТази нощ с нурофен Пламен спа много спокойно, но сега пак е с 38 градуса, само се гушка и е отпуснат. Сутринта по препоръка на педито му взеха кръв за кръвна картина, 5 показателя са извън референтните стойности, но поне хемоглобина е 123, че като беше на 7м. беше 107.  Извинете за дългия постинг, пък и все за болежки писах.  Embarassed
Хубав ден на всички  bouquet

# 72
Мами, благодаря ви за съчувствието. Мари е по-добре, утре ще разберем от прегледа на УНГ дали наистина всичко е наред. Мисля, че е забравила вече, но знам ли какво става в малката й главица...вчера беше неестествено тиха и все искаше да я гушкам.

Мартеа, много е сладка Теа! Леко ти завиждам, че тя търпи фибички, аз въобще не мога да прилъжа Мари Simple Smile
За дългата хрема, Мари вече почти месец е така, ту се усилва, ту намалява, утре ще изпозвам да питам УНГ-то и за това. Но в здравния форум четох за някаква продължитена задна хрема, свързана с третата сливица и леко се притесних.

Дона, и аз увивам Мари в мокри кърпи при Т над 39,5, която не търпи изчакване на действието на температуропонижаващи, много е стресиращо за децата и Мари много плаче. Много по-щадящ вариант е във ваничката с Т на водата с 2 или 3 градуса по-ниска, сваля много успешно, но не трайно (поне при Мари пак се дига след това), така че като поспадне  Т с един градус слагам и свещичка. Тук казват, че до 5 дни е нормално да има Т при вирусни заболявания, чак след това почват да търсят и други причини (възпалителни процеси). Бързо оздравяване!

Пламенка, много стресиращо преживяване! Все забравям да ти кажа, че ти е много сладка дъщеря ти, пу-пу Simple Smile

# 73
Пламенка много гадна случка, ние затова имаме 2 ключа за колата.
Дона дано бързо да се оправи Пламенчо.
Ние сме добре, нищо ново.

# 74
Мартеа  (а и други мами, чиито дечица някога са имали кръв акото), би ли ми описала как изглеждаха кървавите нишки в акото на Теа преди? Днес това, което видях в памперса на Пламен ме притесни. Той 3 дни е почти единствено на кърма, два дни почти не ака, а днес имаше малко слуз в акото, а после едни такива като мнооого тънички кончета, накъсани,  с керемидено-кафяв цвят. Извинявам се за това описание, но много се притесних.

Общи условия

Активация на акаунт