🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 в България - сезон 3, тема 6 - и по света

• 28 984
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
Дайте едно логично обяснение защо под маската на Носорога в начало ще е един, а след това ще е друг. Защото аз не мога да си го обясня.

# 556
Ако Госпожицата се окаже Галя от Каризма, това ще е поредната маска, която е разпозната от зрителите, но не от панела. Досега нито един път някой от панелистите не предположи Галка за Госпожицата.

# 557
Пак ми звучи като Тото този Камък.

# 558
На Пипи мъжа.Joy А тя е на Сашо Диков дъщеря му.И аз не му знам името на пипиният мъж.

# 559
Георги Блажев от панела на Гала?

# 560
На Пипи мъжа.Joy А тя е на Сашо Диков дъщеря му.И аз не му знам името на пипиният мъж.

Илиян Любомиров.

# 561
Илиан Любомиров се казва, но той има говорен дефект, който ще проличи веднага.

# 562
Аз напук на всички не чувам Миро под маската на Носорога, а чувам добър негов имитатор. Откакто всички го определиха за Миро, чувам Орлин, който доста успешно го имитира (но естествено може и да не е той). Явно толкова им обработват гласовете, че няма накъде. Определено ми е най-интересно кой е под тази маска, останалите не ме вълнуват толкова.

# 563
  • Далечният изток
Абсурд да е мъжът на Пипи...

# 564
Ама те дали могат да пеят така? Thinking

# 565
  • Пловдив
Споменаването на Гала съвсем обърка нещата сега. Simple Smile Стефан пее ли? Smiley

# 566
Истинският глас на Носорога се чу при отговорите, няма как да не е Миро.

# 567
  • Варна
Патрашкова е камъка Simple Smile

# 568
На мен много ми харесва Камъкът, но нямам представ кой е.

# 569
  • София
Ха, днес и на мене Камъкът ми е Тото! Няма как да повярвам, че предишните пъти не му обработваха гласа (Камъкът пееше къде-къде по-прилично преди). Макар че Тото надали слуша Джордж Майкъл и Адел Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт