Интимен дискомфорт

• 1 034
  • 8
  •   1
Отговори
Здравейте! От близо 2 седмици усещам дискомфорт в интимната зона. Уринирам често,като се има впредвит,че прпринцип уринирам по 3 пъти на ден (просто не ми се пикае) сега по 5-6. Притесняваме доста това. Усещам и сухота и дразнене! Срам ме е да отида на гинеколог. ( моля не ме нападайте затова ).

# 1
Ние какво можем да направим? Иди на гинеколог и не се самолекувай, защото може да стане хронично, пак до гинеколог ще стигнеш.

# 2
Ще имаш мнооооого по-сериозни проблеми от парене и сухота в бъдеще, ако не свикнеш да ходиш.
Ок, казах го. Сега... като на гинеколог те е срам да ходиш поне на непознатите във форума сподели всичко, което може да помогне - на колко си, водиш ли полов живот, някаква промяна в ежедневието, храненето? Боледуване, лекарства...
Навън е хладно - по-честите позиви за уриниране са нормални, когато ти е студено.
По-честото уриниране и проблемите с интимната област може да са свързани, може и да не са. Направи си изследване на урина и стерилна урина, за да изключиш бактерии. Ако изключиш бактерии, значи има проблем с по-забавния вход. Винаги можеш да пробваш интимен гел, глобули тип Интимо хелп и т.н. и да се молиш да не са гъбки, бактерия или по-лошо. В никакъв случай лекарствен препарат на своя глава!
Още нещо - сложи си някакъв таргет при какви обстоятелства и симптоми би се престрашила да отидеш, защото, Бога ми, някои неща се развиват по-бързо, от колкото си мислиш - гъбки, вирусни инфекции, ранички и какви ли още не чудеса. Ние ще извадим кристалната топка ти кажем "нещо,", което я помогне, я не, а ако помогне ще е за кратко. После като се върне пак и спре да действа "нещото" пак ще стигнеш до гинеколог. Само казвам. Мен лично повече би ме било срам да отида със забавяне, когато вече мириша, тека, секретирам и трябва да ми назначат какви ли не терапии, за да ме върнат в нормален вид и пак да има опасност да стане хронично, от колкото сега при първи симпроми като зрял отговорен човек, нооооо всеки си преценява сам за неговата си вагина Simple Smile

# 3
Възможно е да е цистит.

# 4
Цистит. Върви на лекар, като не можеш върви в аптеката и поискай хапчета. Също си купи билката Полски хвощ и я свари според указанието и пий така докато се подобриш! Но има лекарства много добри, фармацевта ще ти ги даде! Успех!

# 5
Абе хора, за 2 седмици цистита, според мен щеше да се прояви доста по-сериозно. За това предложих и изследване на урина, де, но при мен до сега нещата не са се изчерпвали с ходене до тоалетната по 5 пъти на ден, а по-скоро 20, примесено с болка, парене, че и кръв.

# 6
Драмата е веднъж да отидеш на АГ, докато разбереш какво всъщност представлява прегледа. На лекарита изобщо не им прави впечатление, свикнали да виждат голи хора.
Отнасяй се с уважение към тялото си и се научи, че всяка година се ходи на преглед.
Не си предписвай самолечения,защото освен, че може да не помогне, може да стане и по- лошо.

# 7
Тук няма да си разрешиш проблема, за  никоя от нас не е приятно да ходи по прегледи, но е неизбежно. Затова си запиши час и върви, аз не бих се самолекувала в такъв случай.

# 8
Извинявам се, че се включвам в толкова стара тема. Но имам следния проблем. Имам дискомфорт все едно ви се ви се пишка ( годила съм на уролог, гинеколог, урина обикновена и стерилна всичко наред, микробиология също),това продължава вече повече от месец, на моменти нямам никакъв дискомфорт, но в повечето случай го има( вече си мисля да не е на психологическа основа). Преди това пих два вида антибиотици защото беше нещо страшно май беше цистит, сега положението е по търпимо нп пак е доскофпртно. Личния и гинеколога казаха може да изхвърлян песачинки и затова да имам този дискофорт, казаха много течности и урохелп също пия.Въпросът ми е при чиста урина и стерилна урина найстина ли може да изхвърлям песъчинки, и ако е така не е ли много дълъг периода от когато ги имам тези оплаквания.Или в следствие на цистит а се е разбутали нещо.Ще съм много благодарна ако някои сподели дали е имам подобни оплаквания и как се е справил с тях.Благодаря предварително и бъдете здрави!!!

Общи условия

Активация на акаунт