Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 416

• 31 691
  • 736
  •   1
Отговори
# 495

Добро утро момичета Two Hearts
Хубава и успешна сряда!
До Коледа останаха броени дни, синоптиците обещават студ в изобилие, а сняг  колкото-толкова.
Важното е обаче ние да сме здрави и в добра  кондиция, да посрещнем празниците със семействата и приятелите си както позволяват условията. Да имаме поводи за радост и усмивки.

Традиционното ни сутрешно кафе вече е налице, при това sıcak-sıcak...
Аз  ще сложа нещо за настроение.

# 496
Добро утро в сряда момичета!Вчера изгледах още 3 серии на Ако бях облак.Какво да ви кажа,Мустафа е маниакално обсебващ Нарин.До тук,тези серии няма глътка въздух за нея.Леко изключение е последната серия, когато се преместиха от конака на село.Тя можела и да се усмихва,да се радва на дребни неща,като букет .Дано образа и по нататък претърпи развитие, да стане по смела,да се противопостави на Мустафа. И тук в този сериал ми прави впечатление,че майката избира съпругата на сина си.Порядките при комшиите,са такива може би.Или в Анадолската част на Турция е така.А съпругата на Мустафа,Асие-подиграветелна,надменна и  отблъскваща.Заслужава си отношение на Мустафа ,на моменти.Не ме разбирайте погрешно,не обичам издевателстването над нея като боя,стискането за шията.Просто пренебрежението,отблъскването.И друг важен аспект,ми прави впечатление.Посттравматичния стрес,от загубата на крайник.Яшар,никой него попита как се чувства,какви демони бушуват в него.Иначе се вайкат покрай него,ох,ох.
Иначе нашия ерген....Евалла му!Шапка му свалям.Някои сцени ме стискат за гърлото.
Желая ви слънчев ден,при нас се показа слънцето.Сняг няма,студа е поносим ,а аз захващам Мустафа Болут.

# 497
  • Стара Загора
Здравейте дами..

Днес ми беше второто секцио,имам си втора рожба - момченце...

Дано всичко да бъде наред и да ни изпишат в събота.

Чета ви редовно, когато съм по-добре ще ви пиша отново.

Бъдете здрави, Дядо Коледа ми донесе подарък...

Честито! И ти и бебока,цялото семейство-бъдете здрави!

# 498
  • Пловдив

Обеден поздрав от Санджар и Мави.

# 499

Пускат много "хитри" кадри от сета на "Бягство".
Снимали някого, ама му скрили лицето...

# 500
  • Пловдив

Видео: https://twitter.com/Xochitl71467638/status/1471080196807671809

Поне знаем, че снимат...

# 501

Няма новини, има колажи.

# 502
Здравейте дами..

Днес ми беше второто секцио,имам си втора рожба - момченце...

Дано всичко да бъде наред и да ни изпишат в събота.

Чета ви редовно, когато съм по-добре ще ви пиша отново.

Бъдете здрави, Дядо Коледа ми донесе подарък...

Нина, честита голяма радост и от мен!
Да расте здраво, обичано и щастливо!

# 503
  • Пловдив

Част от екипа на сериала в почивка.

# 504

Здравейте отново.Догледах 11 серия току що.Обратен завой направи Мустафа,като се отказа три пъти от Нарин и я освободи от себе си.Чак не повярвах,но дали ще е за дълго,ще разбера утре със следващата серия.Когато беше вързан за леглото,и гледаше през прозореца годежа на  Нарин,лицето му говореше .Без думи,само поглед навън и цялата болка беше изписана в очите му.Уау.Много силна сцена,отново.

Хубава вечер от мен!

# 505
  • Пловдив

Damata, благодаря че споделяш. Страхотен 11 епизод.

# 506

Ако имате време и желание предлагам хубав коледен филм.

# 507
# 508

Damata, благодаря че споделяш. Страхотен 11 епизод.
Вярно,Марианка!Не се стърпях до утре и изгледах и 12 епизод.Нарин се стяга за сватба с "даскала",ама нещо не мога да го приема за неин мъж...А,Мустафа пак замисля някоя "лудория".Винаги е една крачка пред другите.Пръв се усети за далаверите на баща си,надуши го че "кръшка"с певицата.Не ми хареса,че и той се пъхна в нейното легло,но го направи напук на баща си.
Неусетно ме завладява и този образ на Енгин.Не мога да се откъсва от него.Искам да гледам още и още Мустафа..
Момичета вече ви казвам лека и спокойна нощ,утре пак!

Последна редакция: чт, 16 дек 2021, 07:30 от Damata

# 509
  • Пловдив

Добро утро момичета в ден четвъртък.
Успешен да е, чакането продължава.

Общи условия

Активация на акаунт