Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 416

• 31 687
  • 736
  •   1
Отговори
# 525
  • Пловдив

Сетих се нещо, очакваме и поредния разказ на Енгин.

Никой не ми е покрил поста, затова ДОПЪЛВАМ:
Енгин в сторито си днес и списанието в сторито си днес, са пуснали това съобщение:
Започнаха нашите европейски и световни продажби.

Последна редакция: пт, 17 дек 2021, 13:52 от mariana51

# 526
# 527

Привит отново!
Днес изгледах 14,15 серия. И да ви кажа, за мен 15 серия е най-силната,емоционална до тук ,като игра на Енгин.Същевремевно и най тежката,за гледане.
Празния поглед в очите му,все едно гледа през човек.И само накрая,когато дойде Нарин даде признаци на живот.До като е гледах тая серия ме остави без дъх.
А,тоя проклет "даскал",и той изстрещя, и той  удари и изнасили Нарин.Незнам колко болка може да понесе още Нарин А,този Харун започна да не ми харесва,не че съм го харесвала де.Един такъв неуравновесен,избухлив,само е за психиатрията и той.Да прави дружина на Мустафа това заслужава.
Струва ми се,че тоз сериал е по тежък от До живот.Много болка и страдание има в него.И там Енгин беше във вихъра си ,като пресъздаване на емоции,но тук ,тая серия 15 е майсторски изиграна.Много труден е образа на Мустафа,но гениално изигран,особено в психиатрията....
Сега ще приготвям вечерята,после може пак да гледам!

# 528

Момичета  Two Hearts
Damata Two Hearts "АБО" е тежък сериал, засягащ много щекотливи за турското общество теми.
Мустафа Булут е доста ярък събирателен  образ на мъжкото съсловие в онзи регион.
Изгледай целия сериал и тогава ще дебатираме нещо много интересно.
Знаем, как  великата Мерал Окай е оценила  Енгин и играта му в "АБО" и какво казва за Мустафа Булут чрез своята героиня Инджи Батур. Като стигнеш този момент ще говорим.   

# 529
  • Пловдив

От сета днес.

# 530
# 531
  • Пловдив

https://twitter.com/NovaTDT/status/1471939107681095683

Добро утро в ден събота - успешна да е.

В Испания, това е третият сериал който ще се излъчи с Енгин - КВФ, КПА  и:
Нов глобален феномен идва в #Nova, с участието на Енгин Акюрек и Неслихан Атагюл.
История, в която само любовта ще излекува раните.
ОЧАКВАЙТЕ СКОРО "ДЪЩЕРЯТА НА ПОСЛАНИКА!

Снимки от сета, от арабите.

# 532
Добро утро!Здравейте момичета,вчера стигнах до 18 серия на АБО.Стигнах до заключението,че хем обичам играта на Енгин,хем мразя постъпките на Мустафа.Лутам се между двата полюса.На моменти ролята е твърде отблъскваща,а същевременно невероятен Енгин.Мил,обаятелен, чаровен,загрижен за другите,след малко се обръща на 180°и става отчайващо маниакален,обсебващ,
невъздържан грубиян. Това е образа на Мустафа Булут- невероятен Енгин!Ще продължа и днес да го гледам и да споделям.Желая ви приятен уикенд.

# 533

Добро утро момичета Two Hearts

Както обичам да казвам - още една седмица измина и достойно зае своето място в календара на времето...
Нямате ли усещането, че сякаш вчера ви казвах пак същото? До Коледа останаха дето се вика има-няма 7 дена.
При мен отново има сняг от нощес, студено си е навън и затова днес ще съм повече на компа и във вашата компания.
Предлагам чай/кафе, хубава музика за настроение и каквито домашни задачи да имаме да успеем да ги свършим бързичко, че да остане време и за някой хубав коледен филм.

# 534
Здравейте,

Момичета, Hug

Здрава и приятна събота.

# 535
  • Пловдив

Чай или кафе, кой каквото предпочита.
Да се поразсъним от летаргията...

И проверка, къде сте????

# 536

Момичета Two Hearts
Свърших 3 добри дела /разбирайте домашни/ и е време за почивка с хубав коледен филм.
Ако не сте го изгледали този по ТВ, предлагам ви го от Ютуб.

# 537
# 538

Момичета Two Hearts
При мен снегът беше временно спрял, но сега започна отново.
Хубаво е да го гледа човек от прозореца, ама трябва да се ходи на работа...

# 539
  • Пловдив

Източник: https://twitter.com/EnginAkyrkFC/status/1472214884272295942/photo/2

Според арабите: Снимките на сериала "Бягство" днес са в района на Сирия, близо до Газиантеп. И Енгин е на снимачната площадка.

Последна редакция: сб, 18 дек 2021, 18:02 от mariana51

Общи условия

Активация на акаунт