Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 416

• 31 684
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
Flowers Bouquet

И двамата ли са Енгин....?

# 556
  • Пловдив

Ето го и тук.
harmonia_dd, с тези маски така ще е, но добре че ги носят...

# 557

Решили са гатанката...

Лека да е.

# 558
  • Пловдив

Добро утро в ден понеделник - успешен да е.

# 559
Добро утро в понеделник!Кратка,ще е тази работна седмица,бързо и леко да минават тези 4 дни.
Имам още 3 серии до финала на АБО,края е близо.Днес ще ги догледам и ще ви пиша

# 560
Добро утро,

Момичета, Hug

Здрав и спокоен понеделник.

# 561
  • Пловдив

Да пием по кафе с Енгин...

# 562

Здравейте момичета Two Hearts
Хубав и успешен старт на най-кратката работна седмица.
Само след броени дни и ще имаме няколко почивни празнични дни!
Днес е Игнажден - на празнуващите честито!

Скрит текст:

# 563
  • Пловдив

Източник: https://twitter.com/EnginAkyrkFC/status/1472874617564016640

Към каста на сериала са се присъединили: Арас Айдън, Лейля Танлар, Левент Юлген, Серкан Генк и Азиз Чапкурт.
Пише, че сериалът се снима вече 14 дни.

# 564

Много брадато-мустакати всичките.
Но темата, времевия диапазон и обстановката са такива.
Ама щом ще е така - не очаквам жените да имат и намек за грим, маникюр абсурд.

# 565
  • Пловдив

Феновете са се постарали.
Познахте ли Арас Айдън??? В 6 и 7 епизод на "Дъщерята на посланика".

# 566
Привет, момичета

На мен Арас ми се видя познат, но не се сетих от къде. Обаче този до него  - Онур Бей  съм го гледала в Опасни улици - син на полицая Хосню Grinning  Аз познавам само тези сериали, които ги дават от 5 до 7 вечерта по БТВ или Нова, тогава докато готвя хвърлям по едно око.

# 567

Привет отново!Изгледах и последната серия,и щастливия ми край леко се отдалечи.Не стана както аз исках,но края ми показа израстването на Мустафа. Така поне на мен ми се стори.
А иначе тежък,леко обременяващ  сериал.Показващ наболели теми за обсъждане.Радвам се,че го изгледах.Макар и по късно от вас ,се запознах и с Даахан и с Мустафа.Предстоят ми още Съдба ,Черната змия и Брак с чужденец да изгледам.Докато съм вкъщи ще гледам да ги изгледам.

# 568

Damata Two Hearts
Вече си изгледала  "АБО"  и мога да си задам въпроса - "Защо великата Мерал Окай и същевременно  изпълняваща ролята на Инджи Батур, майка на д-р Сердар в сериала  "пожертва" доктора, а остави жив Мустафа Булут? И как ще тълкуваш нейните думи изречени пак чрез Инджи Батур в един от разговорите си със Сердар отнасящи се за любовта на Мустафа към Нарин?

# 569

Damata Two Hearts
Вече си изгледала  "АБО"  и мога да си задам въпроса - "Защо великата Мерал Окай и същевременно  изпълняваща ролята на Инджи Батур, майка на д-р Сердар в сериала  "пожертва" доктора, а остави жив Мустафа Булут? И как ще тълкуваш нейните думи изречени пак чрез Инджи Батур в един от разговорите си със Сердар отнасящи се за любовта на Мустафа към Нарин?

Марта:sparkling_heart:
Може би Мерал искаше да ни покаже ,както казах израстването на Мустафа.През 7 месеца,когато Нарин беше омъжена,даваха как Мустафа я наблюдава отстрани,тъжен,отчаян ,безсилен,примирен,че Нарин е вече на друг. Стори ми се,че онзи избухлив Мустафа вече го нямаше.Хатун накрая му каза ,че е бил като едно разглезено дете.А разглезетите деца получават това което си наумят.По скоро  Нарин беше негов каприз.Не казвам ,че не я обичаше.Обичаше я по свой обсебващ начин.

Общи условия

Активация на акаунт