Случи ми се нещо странно XXV

• 91 439
  • 773
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Допускам тази вероятност, но животът ми е показал, че понякога случайностите имат своя замисъл. Теории всякакви - и в едната, и в другата посока...

# 331
Много искам да разбера кой е този човек, дали го познавам от миналото и каква е ролята му в моя живот. Някакви предположения или съвети?

С регресия, ако ти се получи, може да разбереш.

П.с.
 Брей, не мирясаха, докато не ми изтриха дядо Влайчо...

# 332
Така и не ми остана време да изгледам за дядо Влайчо,обаче едно мнение виси за зелено и синьо око.Laughing  На тото е трито.

# 333
Понякога ние хората ,срещаме сродни души ,хора с които сме на една честота ,един характер,еднакво или близко мислене .,както за връзка ,така и за приятелство.Е,има хора и те  не са малко ,които не срещат своята сродна душа ,и остават неразбрани ,защото нямат късмет или поради други  обстоятелства.
Но аз вярвам ,че има хора ,които са живяли заедно или са били в пряк контакт в друг паралелен свят ,или предишен живот .И те са привлечени не само от едни и същи или подобни неща ,но и външно .На мен ми се е случвало,да видя човек ,за който имам спомен ,че съм го виждал и общувал преди ,а всъщност го познавам едва от час .

# 334
Така и не ми остана време да изгледам за дядо Влайчо,обаче едно мнение виси за зелено и синьо око.Laughing  На тото е трито.

Това триене си е един вид мистерия Grinning
Пък аз да ви кажа нещо от днес - имам един колега, който по незнайни досега причини би беше не особено приятен. Днес си прояви гадничкия характер и за пореден път се убедих, че трябва да слушам интуицията си, колкото и нелогично да изглеждат нещата в определен момент.

# 335
Аз имам нова история от вкъщи (момичето с детското столче и сянката съм 😃), но няколко дни имах съмнения дали да пиша - по простата причина, че не искам да изпращам клипове и не ми се влиза в излишни полемики. Сърби ме обаче езика да си го споделя и просто не мога да пропусна. Вкъщи явно има нещо, мислехме, че всичко е отминало с премахването на столчето, но видимо не е или е изчезнало само за нас. Та по същество - имаме камера, която използваме да наблюдаваме бебето ни, понеже изпраща съобщения при засичане на движение и е много удобно. Използваме я обаче и като ни няма, за да следим дали всичко вкъщи е ок. Та пътуваме ние за няколко дни и едната вечер получавам известие в 1:11 през нощта, че е засечено движение. Откачих, помислих, че е крадец. Отварям и какво да видя - бяла сфера се стрелка от земята към тавана и изчезва. Това беше, но това е и достатъчно, защото тази камера не е чувствителна и едва се включва при въртене на главата на бебето, какво остава да засича прашинка. Та посмяхме се с мъжа ми, че най-накрая сме го заснели, ама аз от тогава трудно заспивам от шубе.

П.С. 111 било ангелското число, случайност или не - включи се в 1:11.

# 336
  • Далечният изток
Може да е мълния. Нещо с токовете у вас...
Скоро се коментираше в темата.

# 337
Възможно е, но си е плашещо като си навръзвам нещата - пускащи се сами котлони, вода, играчки, все различни неща. Поне от две години обаче такива неща не са се случвали и сега ме стресна. Токът не е спирал със сигурност, в един контакт са с микровълновата, на която при спиране на тока часовникът се занулява. Иначе апартаментът е купен нов и ние сме първи собственици, всичко сме обсъждали обаче до обяснение все не стигаме 🤷🤷🤷

# 338
Да не би да е нещо върху повърхността на обектива?

# 339
Не, то си се стрелка бързо нагоре и си се вижда като сфера. Отделно от това, за да се включи камерата, е било нещо бързо. По принцип засича само хора, бебето дори засича трудно, ако не си размърда силно ръцете.

# 340
Не, то си се стрелка бързо нагоре и си се вижда като сфера. Отделно от това, за да се включи камерата, е било нещо бързо. По принцип засича само хора, бебето дори засича трудно, ако не си размърда силно ръцете.

По-рано бяха говорили за кълбо светлина при бременност.
И другото, което се сещам - ако камерата има нещо като тестер и симулира някакво движение с тази сфера. Тя има ли лампа (прожектор)?
Как така ви се включват котлоните - да не би наистина електрическата инсталация да ви е зле? Ако е така, тази сфера може и да е свързана.

# 341
Такива светещи тела, фиксирани само от камери/човешкото око не ги лови/ показват често в клипчетата на Джек Озбърн по Травъл Ченъл, както сме обсъждали с някои потребителки тук.
Наличие на присъствие от неуточнен характер и както е споменато и тук, винаги придружавано и с други паралелни действия - шумове, тропане, падания на предмети, които всъщност насочват обитателите на жилището да поставят камери за наблюдения.
Просто някаква енергия от друго измерение на моменти се вклинява в нашето и не е задължително непременно да е злонамерена.

# 342
  • Sofia
От скоро започнах да гледам Озбърн...има кадри с доста подобни бели сфери,светлини и др...
За Ози всичко е “кълбовидна мълния” 🤣
В снощният епизод настръхнах от някои показани кадри 😳

Днес в инстаграм ми попадна интересно видео снимано от Земята..камерата снима Луната и много ясно се вижда някакъв бял субект в близост до нея,от който се спусна нещо по-малко  🤔
Не се сетих да го копирам,търся го,но не го откривам 🤨

Последна редакция: вт, 11 яну 2022, 09:50 от Doli

# 343
От скоро започнах да гледам Озбърн...има кадри с доста подобни бели сфери,светлини и др...
За Ози всичко е “кълбовидна мълния” 🤣
В снощният епизод настръхнах от някои показани кадри 😳

За стария Ози говорим, нали?! Четох наскоро ,че е диагностиран с Паркинсон и донякъде ми е оправдана  неадекватността му на видеата. Обаче ми е много по-симпатичен отпреди, а Шарън ми е любимка.
Снощният епизод изтърваааах, голяма съм блейка, гледах тъп филм с Никол Кидман, че съм подкарала наред всичките ѝ..

# 344
С Паркинсън е Ози, а преди няколко години сина му беше диагностициран с МС. Препоръчвам ви книгата му, останах с впечатление, че е много добър човек, иначе пълна откачалка, какъв живот е живял, учудващо, че е жив изобщо.

Общи условия

Активация на акаунт