Колко от вас са правили аборт по желание?

• 20 907
  • 235
  •   1
Отговори
# 60
  • Бургас
Не съм!

Бих искала да отговоря с "никога не бих", но незнам какво ще ми донесе живота!

Нали знаете: голям камък хвърли, голяма дума не казвай...   Heart Eyes

# 61
Да, случи се преди 13 години  Rolling Eyes

# 62
  • София
Не съм правила.

# 63
  • София
Naughtyаз никого не съдя,просто ми се струва ,че повечето са Rolling Eyes
Ама това не е на никой работа - нали така, хайде поне една тема да мине без АХ, ОХ, КАК МОЖЕ, АЗ НЕ БИХ.....аман!!!

Нека да мине, ама се вързах, щото "аз не бих" го употребих аз- ами от тринадесет години водя полов живот и винаги аз съм се подсигурявала срещу нежелано забременяване- не е много трудно!

п.с и аз не съдя никой- не се знае какво ще ми дойде до главата, но нека не се нервим, за да не изпадаме в крайности Peace- всеки си има мнение и го споделя...
Няма да спорим, ти ако водиш от 13 години, аз водя от 23, никога не казвай никога, когато нямаш алтернатива за пазене и хващаш от въздуха тогава ще говорим пак!

# 64
  • Варна
До сега не съм правила,защото не ми се е налагало. надявам се да не ми се налага никога.

# 65
Настръхнах само като прочетох въпроса, пък какво остава ако го направя...
Не съм правила!

# 66
По желание не съм правила нито един. По нежелание т.е. спонтанен аборт имам  един /преди да родя синът ми/ Това е.

# 67
До сега не съм правила....дано не ми се налага  Praynig

# 68
  • София
не съм правила и не бих искала да ми се случи, но попринцип съм ЗА, по-добре да направиш абосрт. отколкото да родиш едно дете, което да захвърлиш като ненужна вещ Sad

Последна редакция: сб, 04 ное 2006, 16:11 от Аурелия

# 69
Не съм.
Но ако в момента изпадна в такава ситуация - ще направя.Няма какво друго.

# 70
Не съм...
Ако се наложи - в което много се съмнявам... незнам... според ситуацията бих решавала...

# 71
СЪМ, И АКО НАИСТИНА СЕ НАЛОЖИ ПАК ЩЕ НАПРАВЯ!

# 72
правила съм веднъж,не е приятно да се стига до такова решение,но понякога се налага

# 73
  • Варна
Правила съм.

# 74
Не съм правила. Но все си мисля че ако изпадна в подобна ситуация, ще го направя. Стига да съм категорична че нито момента, нито обстоятелствата са правилни.

Общи условия

Активация на акаунт