Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 107)

• 29 415
  • 739
  •   1
Отговори
# 360
Здравейте момичета! Flowers Hibiscus

Честит празник, пожелавам ви здраве и благоденствие на вас и вашите семейства!

# 361
# 362
  • София
Излезе промоционален видеоклип на Hande Ercel за списание Instyle!

# 363
На Азул никак не и е лесно Joy
С тази любов на Мави Joy

# 364
Един страхотен фотошоп Heart Eyes

# 365
Добър вечер момичета
Надявам се за рождения ден ня Ханде, Керем да направи предложение на Ханде да го споделят с нас феновете и така нашите да запушат устите на жълтите вестници.
А те няма ри да заминават за Щатите? Може том да изкарат рождения ден на Ханде
Ханде

Ханкер

# 366
  • София
Здравейте, Blush

Благодаря за снимките Heart Exl информацията Heart Exl Бърборанке, страхотно е наистина новото клипче Heart Exl

Да си спомним: на 21.11.2020 е излъчен 19 епизод на Почукай На Вратата Ми Sen Çal Kapımı

Еда получава букет цветя с бележкаИскам да те опозная.

Секран чете  "Мадоната с коженото палто"

„Дори възможността, че можеш да бъдеш с друг ме съсипва. Това, че той ще те докосва като мен,
и ще те гледа така, както аз те гледах. Това, че ще се усмихваш на друг със същата усмивка,
която прави деня ми по-светъл. Знам, че е егоистично. Но искам да бъдеш само моя.
Гледай само мен, усмихвай се само на мен, докосвай само мен, бъди само моя.“

Eда чука на вратата на Серкан Revolving Hearts

Ти. Ти почука. Само ти чукаш на вратата ми. Еда Йълдъз. Еда Йълдъз...
Как сладко се усмихваш. Искаш ли да влезеш...Ела ....

Както се казва... останалото е история Smile Revolving Hearts

Последна редакция: нд, 21 ное 2021, 20:14 от Dilemi

# 367
  • София
Имаме новина около ХанКер!
В поредното видео "Фалан Филан" излезе новината, че Керем е купил къща в Бодрум. В нея през лятото са отседнали родителите му, мама Чийдем и татко Памир. Когато бяха дошли на почивка и успяха да се срещнат с Ханде и нейното семейство, баща й и Гамзе и Джанер. 
Сега Джанер е зает с декора на тази къща. Преди няколко дни Ханде и Керем се срещнаха със семейство Йълдъръм и малката Мави в един магазин за декорации. Ето какъв бил повода за тази прословута среща. Керем подготвя тази къща за лятото. Ханде купи "розовата къща", в която сега живеят двамата, а Керем купи къща в Бодрум за през лятото. Е това, ако не е "семейство", какво друго може да е? Не винаги подписът е най-съществен. Макар, че и това време ще дойде. Подготовката върви с пълна пара.
Коментира се и историята с публикуваната онзи ден снимка с Мая. В Туитър пишат, че след като снимката е качена от майката на Мая,  Дилара е тази, която е помолила да не се разпространява и да се изтрие. Феновете обаче започнали да се питат, какво нередно има в тази снимка. Виждали са ги заедно в стори, на морето, на Малдивите и т.н. Просто няма нещо, което да оправдае Дилара с това искане. Започнали да гадаят. Някои дори стигнали до заключението, че Хектор се е появил отзад на дивана. С чувство на хумор са се питали, дали защото е снимано само дупето му. Изтекли са "голи" снимки на Хектор. Каква е била реакция срещу Дилара. Хората смятат, че е много грубо това нейно вмешателство, защото всички знаят, че Хектор живее в "розовата къща". По този начин реакцията на феновете е точно обратна на искането на Дилара. В знак на протест те започват масово да публикуват снимката отново и отново. На шега питали: "Позволете да потвърдя, тази ли е снимката, която трябва да изтрия". Тези коментари обобщават мнението на хората за този факт. Те казват Ханде и Керем са възрастни хора, а Дилара не е на снимката, за да ни нарежда да я трием. Ние сме техни фенове, а не нейни. Трябва да ни уважава. Посочват за пример Гамзе, която качи снимка на Мави с ХанКер в мола. Тя е качвала и други общи снимки.

Ето го и пълното видео. Много е интересно. Изгледайте го.

Последна редакция: пн, 22 ное 2021, 09:01 от БлагаВест

# 368
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един ползотворен ден, изпълнен с много настроение и положителни емоции Wink

# 369
Привет и от мен
Успешен ден на всички Flowers Four Leaf Clover

# 370
Kaто гледам Мави с котето и се сещам за снимки с Азул , знаете ли на кой ми прилича -на Маша( Маша и Мечока ) , там всички се крият  от нея като се появи Stuck Out Tongue Winking Eye Grinning
Наистина това със снимката беше тъпо , никой нямаше да и обърне внимание , защото много подобни снимки и сторита бяха пуснати тогава , всички се радваха за срещата със сериалното им дете ,  а сега има да се говори за нея . Нали гадаехме защо - може би е имало някой хейтърски коментар под нея ...
Добро утро луди момичета Hug Heart
П.С - май не говорят за заминаване за САЩ вече , да не ни изненадат с нови проекти . Или ще ни изненадат ,че са пристигнали там Grinning

Последна редакция: пн, 22 ное 2021, 09:56 от Phillipine

# 371
Добро утро

Къде ли са тук? Което е публикувала Ханде от своето стори

Последна редакция: пн, 22 ное 2021, 11:24 от azisiq

# 372
Там , където се отглеждат тези кучета - хотел или чифлик както там го наричат , Хандето е ходила на посещение явно .
Сигурно така се казва - щастливи кучета или нещо подобно ( гледам профила на снимката )

# 373
  • София
Като стана дума за кучета, си мисля, че не случайно Азул е изпратен да живее при Гамзе, а другите две кучета са в приют.  Сигурно Хектор е "хулиган" и не може да се разбира с кучетата на Ханде. Как тихомълком се намести в новия дом и заради него прогониха другите кучета. 
Но пък Азул не се оплаква. Търпи непрекъснатият тормоз от Мави, другият "хулиган". Това е една задушаваща любов.  Какво да прави, съдба...

# 374
Здравейте стори от Керем  благодари за получените подаръци, но за него е достатъчно да има своите поддръжници и да е щастлив, а ако някой иска да направи нещо, най-доброто, което може да направи, е да помогне на хората в нужда.
https://twitter.com/i/status/1462743900540620808

Нови снимки от #SenÇalKapımı Сезон 2

и едно видео от тренировката на Керем оня ден
https://twitter.com/i/status/1462717594843156482

Последна редакция: пн, 22 ное 2021, 13:59 от sani1212

Общи условия

Активация на акаунт