Интересен въпрос си задала, Бърборанке.👻 Конкретен пример не мога да дам, но ми се иска да видя Керем в много, ама много тежка драма. Там му е силата. И в "Този град ще дойде след теб", и в "Почукай на вратата ми" не веднъж съм се разчувствала от играта му. Може да предаде страхотно чувствата на героя си и да накара зрителите да съпреживяват с него. Интересно ми е и как би изиграл ролята на някой психопат или сериен убиец.😈
За Ханде съм съгласна, че й трябва сериозна роля, за да я оценят. В момента доста хора я подценяват и не виждат таланта й. Често попадам на клипчета от стари проекти, под които коментират, че не ставала за актриса и тем подобни.🙄 Наистина в едни от първите й проекти играта е по-слаба, но това е съсвесм нормално. Тогава е била още млада и неопитва. Обаче във всеки следващ проект се вижда прогрес. Особено в СЧК има доста голямо израстване. Виждам потенциал в нея и ми харесва това, че постоянно полага усилия, за да се усъвършенства. Много хора, ако бяха на нейно място, след успеха, който пожъна с ролята си на Еда и популярността, която придоби, биха се възгордели и решили, че няма нужда да полагат повече усилия, за да подобрят играта си. При Ханде е точно обратното, това й дава още повече стимул. Тя самата каза, че иска със следващата си роля да надмине не само очакванията на зрителите. но и своите очаквания и възможности. Сигурна съм, че ще го направи. Наистина роля като на Нихан би й паснала.
Като цяло с нетърпение очаквам да видя предстоящите проекти и на двамата. Дано да са със силен сценарий и да надминат успеха на СЧК!🍀Заслужават го.

Не съм решила още за ваксината категорично, може би по-нататък ще си поставя. 

последните 2 дни бяха доста топли при нас , от днес пак слагаме носните кърпички в джоба