Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 107)

• 29 386
  • 739
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Една много приятна новина...
Съвсем скоро пускат трейлъра на новият (стар) филм с Ханде.

Последна редакция: чт, 18 ное 2021, 19:58 от БлагаВест

# 271
Не че нещо, но Ханде помоли да изтрием темата. Simple Smile Скоро ще въвежда нови правила, да пишем само със зелени сертификати. Trollface

# 272
  • София
А Дилара за говорителка на Ханде ли се изживява? Малко в повече ми идва това, че постоянно в Туитър призовава да се изтрие нещо или да се махне таг-ът, и т.н. Ханде, ако иска, да си помоли феновете. Дилара й е приятелка, не ПР мениджър, доколкото знам. Сори нот сори. Ама наистина това ми е прекалено и ми идва в повече. Wink

Миднайт, Hands Clap Hands Raised Hands Joy. Сила!

# 273
Бро, тече агитация в момента от Дилара в Туитър, да ти се банне профила. Довечера от 00:00 до 06:00 сутринта си блокирана, без достъп до сайта. Stuck Out Tongue Closed Eyes
Сори нот сори.

# 274
Във фейса една дама е писала, че е прочела в турските форуми, "че много са обиждали Ханде за тази снимка днес и са използвали доста вулгарни думи по неин адрес.А в нейното състояние не било препоръчително". Копирах дословно. Не знам какво е станало но сигурно има предистория и логично обяснение.

# 275
Аз не мисля, че Керем има проблем с публикуването на снимката или показването на връзката им. Всичко идва от Ханде, не знам защо е така. Все пак нейно право е да живее както иска и да показва каквото иска. Ние сме просто непознати. В момента си е закрила таговете и не могат никъде да я отбелязват. Абе лапешка работа, ще си кажа 😄
А за Керем пак ще напиша, че с този негов феминизъм не ще си пати, ами пушек ще се вдига. Всичко трябва да е мярка. Има къде къде по интимни снимки на двамата, например онази от сватбата, където е седнала в скута му. От това по интимно здраве му кажи 🙄. Тукашните балканско ориенталски стереотипи не са за момче като Керем.
От дълго време феновете чакат рожденият ден Ханде не заради самата Ханде, а заради снимката и посланието, което очакват Керем да напише. Сега ми се струва, че нито снимка, нито послание ще има 😂 или ако има Ханде ще избере снимката, а той ще напише посланието под неин контрол /не ми обръщайте внимание 😁,/ Та много е влюбен Керем и следователно много... Абе дано не изгори 😛

Аз на тази снимка виждам едно щастливо дете, което се радва и забавлява. Майка й трябваше да пусне само снимка с Керем, сега след това едва ли ще стане.
Спирам, че стана дълго

# 276
  • София
Да, Мираланд, съгласна съм с всичко. Не искам да хейтя и иронизирам Ханде, защото я харесвам, затова се спирам. Няма да пиша повече сега. Опитвам се да я разбера. Надявам се само Керем да не изгори. Той ми е по-любим от двамата и му желая само най-доброто. Simple Smile

# 277
То и за рожденият ден на Керем беше по абсолютно същият начин. Всички чакаха какво ще публикува Ханде и каква изненада ще му направи. Нормално и сега да е така.

Снимката от сватбата, не изглеждаше чак толкова интимна. Бяха снимани с Рейчъл, която ако помня е като Гамзе, инфлуенсърка.

И според мен криенето идва основно от Ханде. Ако зависеше от Керем и на луната щяха вече да знаят колко се обичат. Свикнах, че си е такава и се опитвам да я разбера. Обичам ги и двамата. Sparkling Heart
Всеки се облажва покрай тях, да качи някоя снимка или стори. Като тръгнем от Гамзе, Джанер и минем през останалите. Ние чакаме да ги видим, но майката на Мая можеше и да не публикува снимките и клиповете. Изобщо това масово правене на профили и качване на снимки на деца като Мая и Мави и трупане на лайкове посредством децата, на мен не ми допада.

Слагам снимката от сватбата. Simple Smile

# 278
# 279
Миднайт, съгласна съм 🍀
Това с децата по социалните мрежи и аз не го разбирам. Още от раждането си и Инстаграм звезди 😏 Аз мойта дето е на 17 до миналата година и надничах във фейса какви ги върши 🙄
Та както има една приказка, всеки си тъче на акъла. Ние просто сме странични наблюдатели

Сега в туитър се базикат, че снимката е премахната, защото на нея се виждало дупето на Хектор 😂😂😂

Лека нощ и приятни сънища! 💗🍀

# 280
  • София
Аз да попитам, мога ли да кача снимка на Хектор изтегнал се удобно в розовата къща на Бамби.
Слагам я на своя отговорност. Нека после Дилара ми пише на лични с молба да я изтрия.

Спазвам правилата наложени от Дилара и качвам снимки на ХанКер, но по отделно. Да не си помислят хората, че има нещо между тях.

# 281
Miraland Hands Plus1, нито това голяма пазене на Ханде ми допада, нито качването на снимки на децата.
Мая е била на гости на Ханде и Керем. Можеше снимките да останат само между тях за спомен и майка й да не ги споделя. Но ме съмнява някой да има снимки с тях и да си ги пази без да ги сподели. Всички знаят каква истерия ще предизвикат, когато става въпрос за Ханде и Керем.

Линде Sparkling Heart

Ако утре няма тема и форум, знаете защо. Satisfied

# 282
  • София
Аз не съм фен на инфлуенсърите като цяло. Относно снимките - Ханде беше качила такива с Мая, имаше видео с Ханде и Мая, после с Ханкер и Мая. Затова не разбрах какъв беше проблемът с тази снимка, като тя приличаше на видеото с тримата. Все едно. Но все си мисля, че, ако един качва, всички могат. Ханде не може да се сърди. Ако иска да няма такива снимки - да не беше качвала и тя, нито Дилара. Тогава всичко щеше да си остане между тях и външният свят нямаше да знае нищо. Wink

Приключвам темата, че не искам да се настройваме негативно. Вчера бяхме толкова хепи. Не искам да си помрачаваме радостта и хубавото настроение. Simple Smile

# 283
Бро, не се настройвай негативно. Оставяй я Ханде да се оправя. Кой ще качва, кой няма да качва, Хектор да се вижда ли? Satisfied Другият път да си ги уточняват предварително нещата. Satisfied

Едит: Вчера из не една турски инстаграм страници на списания имаше коментари под снимките на тримата, че майката на Мая не трябва да позволява Керем да се държи така с нея. Те какво правиха, забавляваха се, гъделичкаха се и са си липсвали. Но пак имаше хора, които не го намираха за нормално. Те дали са нормални е друг въпрос... Thinking

Последна редакция: чт, 18 ное 2021, 21:47 от midnight__sun

# 284
  • София
Бърборанка с розови очила, , Miraland, midnight__sun, съгласна съм с вас.Hands Plus1Hands Plus1Hands Plus1
Животът на децата не трябва да бъде толкова публичен. Тази публичност би могла да увреди тяхното физическо, психическо, нравствено и социално развитие. Децата също са носители на права и не е ясно какво би било тяхното отношение към тази публичност на живота им сега след години.
А за Ханде - както се казва, като не иска да се въртят из интернет пространството нейни снимки, да ни ги публикува. Извадили са на показ почти целия си живот, пък се сърдят, че хората гледат и коментират.
Някои като нас им се радват, сигурно има и такива, които ги хейтят. Хора всякакви.Wink

Аз не съм фен на инфлуенсърите като цяло.
Приключвам темата, че не искам да се настройваме негативно. Вчера бяхме толкова хепи. Не искам да си помрачаваме радостта и хубавото настроение. Simple Smile

Hands Plus1Hands Plus1Hands Plus1

Последна редакция: чт, 18 ное 2021, 22:04 от Dilemi

Общи условия

Активация на акаунт