Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 107)

• 29 359
  • 739
  •   2
Отговори
# 255
Родени да са семейство. Ханде и Керем, май тренират за това.

# 256

Вярно, като говори на английски звучи по-уверено Heart Eyes

# 257
Божествено красива

# 258
Със сигурност ще му се качат на главата, с този феминизъм бая ще пати, обаче ще мълчи 🤫

Снимката вече е изтрита, явно без съгласието на Ханде е качена. Пишат, че не искала да се разпространява. Ама няма как, веднъж видяно и щракнато, край. Много хубава снимка, жалко. Толкова ли пък е закрита. Като обичаш трябва и да можеш да си показваш чувствата без да се интересуваш от мнението на околните.
Вчера за видеото с тримата нямаше проблем.

Хубава и спокойна вечер 🍀

# 259
  • София
Не разбрах какъв е проблемът със снимката - къде е била качена и защо е изтрита??

# 260
Ханде и тя издребнява по отношение на снимките по някой път. Все едно веднъж публикувано нещо в социалните мрежи, после лесно се трие.
Бро, Дилара писа в Туитър с молбата да изтрият снимката. Защо не е ясно.

# 261
Не разбрах какъв е проблемът със снимката - къде е била качена и защо е изтрита??

Снимката е била качена в профила на Мая, от майка й и след това изтрита. Ханде не искала тази снимка да се разпространява, приятелката й Дилара излязла със съобщение да се прекрати разпространяването и тагването на името й.

# 262
  • София
Доколкото разбрах снимката е качена от Мая, но в последствие е изтрита от нейният профил.
Познаваме Ханде, тя винаги е била много пестелива на лични снимки с нейните гаджета. Не знам, защо точно тази снимка е изтрита, като има други подобни от вчерашното гостуване. Дали точно Ханде е причината да бъде изтрита, не се знае.

Ето тези две снимки не са премахнати, като първата е качени в профила на Мая, а втората е на Гамзе.

Последна редакция: чт, 18 ное 2021, 18:22 от БлагаВест

# 263
Аз не виждам нищо нередно в снимката. Интересно ми е каква е причината да искат да не се разпространява.🤔

Сред турските фенове пък цари страшна еуфория заради връщането на Дилара в туитър. Честно казано, и аз се радвам.👻Веднага последвах новия й профил.😁

# 264
  • София
Ето обръщението на Дилара: "Моля, изтрийте последната снимка, нека не я разпространяваме"

# 265
  • София
Оф… Ханде си знае, табики. Тя и Керем си решават. Но аз пък искам да си кажа мнението - много е тъпо цялото това криене, пазене, триене на снимки и т.н. Човек ще каже, че са в извънбрачна връзка или това им е трети брак. Б@си! Има един лаф - като те е страх от мечки, не ходиш в гората. Wink

# 266
  • София
Оф… Ханде си знае, табики. Тя и Керем си решават. Но аз пък искам да си кажа мнението - много е тъпо цялото това криене, пазене, триене на снимки и т.н. Човек ще каже, че са в извънбрачна връзка или това им е трети брак. Б@си! Има един лаф - като те е страх от мечки, не ходиш в гората. Wink
БРО и на мен ми идва малко в повече. Но... не знаем точните мотиви за това. Да вземе пример от сестра си. Аз се кефя на това семейство. Така се прави реклама.

Мави: "Красива съм като леля Ханде!"

Последна редакция: чт, 18 ное 2021, 19:35 от БлагаВест

# 267
И според мен е тъпо. Не знам защо се притесняват да показват връзката си в социалните мрежи. Не казвам, че трябва да я натрапват постоянно и профилите им да са запълнени с общи снимки, но това с триенето например е неразбираемо за мен. Че те, докато все още не бяха обявили връзката си официално, не се пазеха толкова, колкото сега.🙄

# 268
Тийзърът на #MestiAşk ще излезе утре в 14:00 (източноевропейско време)

# 269
Трейлъра ще излезе утре от 14:00ч турско време

Общи условия

Активация на акаунт