Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 107)

• 29 355
  • 739
  •   1
Отговори
# 240
ей сега мина Керем
https://twitter.com/i/status/1461293771291869193

Последна редакция: чт, 18 ное 2021, 13:26 от sani1212

# 241
  • София
Миси, дано Керем не забавлява Мани, а Мави. Grinning Знам, че е неволно тайпо, ама… не можах да се сдържа да не се пошегувам. Kissing Heart

# 242
Мави писа, да не се притеснявате. Вчера временно Мая е имала възможност да е покрай Ханде и Керем, но от днес всичко си било нормално. Цялото внимание било за нея, както и трябва да е, докато не дойде братчед. Trollface

# 243
Стори от Ханде

# 244
  • София
Какво по-сладко и красиво нещо има от това "семейство"? Добре, че е Гамзе да даде инерцията.    

# 245
Любовта е споделяне... Sparkling Heart

# 246
Дано само блузи и горнища си разменят, че за другите опции не ми се мисли 🧐😂😱

# 247
Сега като писа обърнах внимание, че съм прекръстила Мави с Мани Stuck Out Tongue Winking Eye  Joy
Ей сега ще го оправя Wink
Миси, дано Керем не забавлява Мани, а Мави. Grinning Знам, че е неволно тайпо, ама… не можах да се сдържа да не се пошегувам. Kissing Heart

П.С. Италианките пишат, че шапката, с която е Бамби е подарък от Керем, от посещението му в Италия Simple Smile

# 248
Ето тук ще намерите марките и моделите с които е бил Керем
https://instagram.com/p/CWaql5ZIych/?utm_medium=copy_link

# 249
Като го гледам Керем как се държи с Мая , си представям с Мави какво прави Grinning , дано Гамзе ни пусне накой кадър по нататък,че Хандето се стиска Laughing
Налбантова Hug , не думай , дано само дрехите си менкат Joy

# 250
Като го гледам Керем как се държи с Мая , си представям с Мави какво прави Grinning , дано Гамзе ни пусне накой кадър по нататък,че Хандето се стиска Laughing
Налбантова Hug , не думай , дано само дрехите си менкат Joy
Според мен си ги купуват в тандем. Не вярвам да ги менкат, структурите им са различни.SatisfiedSatisfied

# 251
  • София
Изгледах участието на Керем. Такова удоволствие ми достави, когато го слушах да говори на английски. Перфектен изказ. Няма Хък-Мък, "Шей" и така нататък, както когато говори на турски. Наистина английският му е по-скоро първият език. На него мисли по-добре и не се налага да се замисля за дадената дума, както го прави, когато използва турският.

А това момиче е мехлем за моята душа. "Сладкишче" (Сutie pie) , както е написал един нейн фен.

# 252
Ханде

от Мая „За тези, които казват, че нямат снимка с @/ thebursin:smiles:  ❤ “
и Хектор е там

Последна редакция: чт, 18 ное 2021, 17:33 от sani1212

# 253
  • София
Качили са му се на главата! Grinning
Много му отива с толкова момичета покрай него, пожелавам му две дъщери, да го радват заедно с Ханде и един син за десерт, с който да дават отпор на целия този женски отбор. Хектор, милият, дупе да му е яко… колко гушкане и мачкане ще отнесе, бедна му е фантазията. Grinning

# 254
  • София
Любовта към животните се възпитава още от малки. Мави е един прекрасен пример, какво означава да обичаш истински животните.

Общи условия

Активация на акаунт