Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 107)

• 29 129
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
Бабата на Еда скоро ли ще се появи? Доста често започнаха да я споменават
Засега епизодът много ми харесва Wink

# 676
  • София
Всичко, което се случи между нас, напразно ли е?
Серкан за пореден път й намеква, дори признава, че не иска тя да си тръгва, да напуска живота му.
Еда дали наистина не се досеща и не разбира какво й казва Серкан, или е ядосана че отива в Лондон със Селин.

Серкан: Нито аз съм друг, нито ти. Всичко, което се случи между нас, напразно ли е? Това не е толкова лесно.
Еда: Да. Изобщо не е лесно. Но свърши.
Серкан: Не е нужно да свършва.

Еда: Искаш всичко да е както ти искаш. Искаше Селин, получи я. Получи се. Заедно сте, успя.Остави ме вече. Остави ме вече на спокойствие. Остави ме на спокойствие. Нека правя, каквото искам.
Серкан: Добре. Добре.Ще те оставя на спокойствие.

Еда: Ако искаш някого в живота си...Вместо да му предлагаш работа можеш да направиш нещо просто. Да кажеш „Не тръгвай“, Серкан.
Серкан: Не казвам „Не си отивай“ на някой, който иска да си тръгне. Това не е за мен.
Еда: Затова така и ще си тръгне.

Ехооо Къде сте? На партито на Ханде?

Последна редакция: ср, 24 ное 2021, 20:47 от Dilemi

# 677
И поздравите не спират....

Съжалявам за лошото качество, но така я намерих в интернет, пише че това са Ханде и Керем , и той я целува, ама незнам...,Ако някой е срещнал подобна публикация нека сподели

# 678
HeartГоляма маймуна е този Серкан, как лъже само Joy, за да е близо до Еда Heart
Сериалът щеше да е с една идея по-добър ако го нямаше този Ердем. Все още не мога да разбера каква му е функцията и с какво допринася

# 679
Гледам гледам и се чудя абе как играе това момче с очи си, на ням филм да бях щях да го разбера. Страхотен артист, хубав, чаровен и много влюбен.

# 680
Gift Heart

И като сте по-свободни - да подкрепим Керем в номинациите на Mavi Elma Ödül Töreni   Trophy (№ 19)
https://www.isletmekulubu.com/mavi-elma-odul-toreni/

# 681
Мен едно дяволче мв дръпна и ми каза да си пусна серията. Не бях гледала предните, но когато дойде моментът, в който Еда споделя на Джерен и се чуди дали Серкан я харесва… Та се зачудих - Ханде дали е говорила така със сестра си, чудейки се дали Керем я харесва? 😀

Странни ми са. Сега, когато гледам повторно и лелята ми се струва леко фалшива, мааалко преиграваща. Ф-то също. Не заслужава да й казвам името!

Злати, споко. В най-скоро време ще разбереш. Не се тревожи. Ама няма да те мъча и ще ти кажа, че ролята на Ердем е на … помниш ли в началкщно училище или детск градина, когато има театър и някой трябва да “играе” дърво или храт? Е, такава е ролята и на наш Ердем. Само дето нашето дърво ходи, говори и прави бели 🤪

# 682
Повече прилича да си говорят на уше , отколкото да е целувка Joy Мое мнение Simple Smile
Съжалявам за лошото качество, но така я намерих в интернет, пише че това са Ханде и Керем , и той я целува, ама незнам...,Ако някой е срещнал подобна публикация нека сподели

# 683
Нов въпрос:
Има ли нещо повече от приятелство между Джерен и Енгин?

# 684
Не знам дали друга от вас чака Керем да се включи? Кажете, че не съм само аз крейзи! Laughing

# 685
  • София
Не ме оставяй, Еда...

Много е студено...Еда...Не ме оставяй. И аз ще дойда с теб... Където поискаш.
Ще дойда в Италия. Тук е много студено...

Еда се сбогува с Айдан
При гледането незнамколкопъти на епизодите, тази сцена съм я гледала веднъж...
/и сега при преговора се принудих да я гледам отново/...разби ми сърцето...
Ханде я изживя, изстрада я... прекрасна Ханде...

Еда: Г-жо Айдан...Нашият договор със Серкан приключи. Серкан и Селин ще се съберат.
Тази вечер заминавам за Италия. Реших да се сбогувам с вас
Айдан: Какво ще правиш в Италия?
Еда: Миналата година поисках стипендия от вашата фирма, за да замина да уча там. Но нали ми беше отказана...
Айдан: А. Вярно, спомних си. Серкан ти даде стипендията, а ти прекрати договора.
Еда: Не , не ми я даде той. Друг е. Както и да е. Това не е важно. Само исках да се сбогувам с вас.
Айдан: Добре, ами...Щом не е било заради стипендията, защо се замеси в тази игра?
Еда: Заради Серкан.

Айдан: Еда. Ти си едно много, много специално момиче. Никога няма да забравя, че за толкова кратко време успя да помогнеш на мен, Серкан и дори на Алптекин. Ти ни възкреси от прахта. Върна Серкан към живота. Но сега...За да поправи грешките си от миналото, Серкан трябва да се върне при Селин. Има нужда от човек, който го познава, до който да се събужда и който да го пази.
Еда: И този човек е Селин.
Айдан: И този човек е Селин. Според мен той се разболя, защото Селин се омъжва. Вероятно дори пред себе си него признава.

Айдан: Освен това. Не бива да объркваш повече мислите на Серкан. Докато играехте това представление, макар и да не искахте да прекрачвате границата, понякога сякаш го правехте. Но вече всеки трябва да живее живота, който е подходящ за него...
Нека този пръстен остане у теб. За да може Серкан да не се сеща за теб, когато го поглежда.
Еда: Колко сте деликатна. Разбрах намека ви. Не се тревожене. Наистина си тръгвам.

Еда говори със Селин
Това е другата сцена, която прескачам, когато гледам епизода. Не мога да издържам да гледам...Еда изтръгна сърцето си...Ах, Серкан!
Великолепно изиграно от Ханде, поне на мен ми въздейства много.

Еда: Селин. Серкан те обича. Но не ти го признава.
С: Еда. Много ми е неудобно в момента, ти си му годиница, как може...
Еда: Не съм му никаква годиница. Никаква не съм му. Подписахме договор помежду си.
С: Еда, какво говориш?

Еда: Ние...Със Серкан се запознахме малко преди годежа ви с Ферит. За да се разделиш с Ферит, Серкан измислитази идея с годежа. И сработи. Единственото, което трябва да сториш, е да говориш с него. Той няма да говори с теб. От гордост нищо няма да ти каже. Познаваш го.
Селин: Шегуваш се. Значи, онзи договор, който открих, е бил истински? Но защо? Не разбирам?
Еда: Серкан те иска обратно в живота си. Какво друго има за разбиране? Грижи се за себе си, Селин.

Дали Еда щеше да говори със Селин ако Серкан си беше спомнил какво е казал през нощта?
И какво да си мисли Селин – най-близките хора на Серкан – майка му и т.н. годеница твърдят,
че той я иска обратно в живота си? Селин беше решена да продължи живота си Ферит.
Само че новият Серкан, Серкан след Еда й хареса. Това е всъщност Серкан, за когото си е мечтала.
Друг е въпросът, че той й даде/показа  още във вилата отговор....
Ама Серкан мълчи...

Последна редакция: ср, 24 ное 2021, 21:22 от Dilemi

# 686
Всичко, което се случи между нас, напразно ли е?
Серкан за пореден път й намеква, дори признава, че не иска тя да си тръгва, да напуска живота му.
Еда дали наистина не се досеща и не разбира какво й казва Серкан, или е ядосана че отива в Лондон със Селин.

Серкан: Нито аз съм друг, нито ти. Всичко, което се случи между нас, напразно ли е? Това не е толкова лесно.
Еда: Да. Изобщо не е лесно. Но свърши.
Серкан: Не е нужно да свършва.

Еда: Искаш всичко да е както ти искаш. Искаше Селин, получи я. Получи се. Заедно сте, успя.Остави ме вече. Остави ме вече на спокойствие. Остави ме на спокойствие. Нека правя, каквото искам.
Серкан: Добре. Добре.Ще те оставя на спокойствие.

Еда: Ако искаш някого в живота си...Вместо да му предлагаш работа можеш да направиш нещо просто. Да кажеш „Не тръгвай“, Серкан.
Серкан: Не казвам „Не си отивай“ на някой, който иска да си тръгне. Това не е за мен.
Еда: Затова така и ще си тръгне.

Ехооо Къде сте? На партито на Ханде?

Благодаря за този откъс от епизода, много тежък, изпълнен с безсилие от страна на Серкан който незнае по какъв начин да задържи Еда, защото неможе да си признае истинските чувства които изпитва към Еда, а Еда от своя страна пък чака знам от Серкан той да сподели чувствата си. Недоизказани неща между тях и в същото време много любов между тях.

Невероятно красиви.

Прелестна

Заслужено обраха наградите

# 687
Нов въпрос:
Има ли нещо повече от приятелство между Джерен и Енгин?
Не, няма. Само първи дружки ще са малко, но гледай. Ще стане малко пикантно там 😋

Слънце, в гледането на живо на сериала ли? 🙃 Къде да се включи? Лайв? Едва ли..

# 688
Прави ми впечатление, че днес отново се върти Световния рекорд, който подобрихме из соц. мрежи. Има ли новини дали официално ни признаха постижението?

# 689
  • София
Все по-често ще се чудиш. Подготви се психически! Grinning
HeartГоляма маймуна е този Серкан, как лъже само Joy, за да е близо до Еда Heart
Сериалът щеше да е с една идея по-добър ако го нямаше този Ердем. Все още не мога да разбера каква му е функцията и с какво допринася

Общи условия

Активация на акаунт