Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 12 (14.11. - 21.11. 2021)

 • 77 544
 • 1 990
 •   1
Отговори

Анкета

Повярвахте ли, че Мани се справи напълно честно с пъзела?

Опции:

# 30
 • Испания
 • Мнения: 36 971
Благодаря за новата тема! И за статистиката Simple Smile и тази корица ми харесва.

Гласувах в анкетата с ''да, разбира се''. Не съм сигурна дали ще се сформира правителство, но за това съм сигурна, ще се върне!

Ха, ха! Права си.

Пропуснах последните два епизода, какво и е този път на тази така силна и незаменима персона Мани?

Ще ѝ стане в понеделник. На носилка я отправят към линейката.

# 31
 • София
 • Мнения: 2 142
Момичета и момчета, днес фейса ми показа спомен от миналата година, който е копиран от тук. Смях се много, но да ви кажа на фона на сегашното безобразие, миналогодишните могат да минат за закачки... Та ето ви го както съм го копирала. Дано се посмеете.

Копирано от БГ мама. Автор Джем.
Повода е  "Игри на волята"
 Брилянтно!!!

"Събота, късен следобед. Враждуващите групировки са строени на плажа под палещите лъчи на слънцето. Жегата е непоносима, но само на ТошЕ ЖъуЖъцуту му е разрешено да махне потника и да се охлажда максимално. Останалите трима нямат тази възможност и кротко се варят в собствен сос. Помощниците на основните дуелисти започват да копаят в оградено от обръчи пространство, в което би трябвало да се намират седем (7) парчета от пъзел. Вайс на всяко копване намира по едно. На Джери обаче ѝ казват да не се престарава с копаенето, защото така или иначе в нейния обръч няма седем (7) парчета. Просто да имитира дейност. Поради тази причина Джери старателно започва да трупа на купчина изкопания пясък точно в центъра на ограденото пространство. Пак за да имитира дейност, Влади Жандарма на няколко пъти ѝ казва да хвърля навън, но не се престарава с настояването. Предпочита да се обърне настрани и да не гледа какви ги върши Джери.
За сметка на това Вайс вече е изкопал и нефтен кладенец, а седемте парчета от пъзела кротко отлежават отстрани на обръча.
- Айде, стига, нефтът ша стигни пуне за три гудини! - чува се груб мъжки глас отстрани,  - почвай дъ нъреждаш!
 И Вайс с дълбока въздишка се помъква към масата:
- Ма, кво да ги прая тия пущини?!? - безпомощно поглежда Вайс към ТошЕ ЖъуЖъцуту.
- Споко, брат, ся шъ мъ слушаш - казва ТошЕ ЖъуЖъцуту и започва да му нарежда: - Тва отгоре, тва румбуид, тва надясно, тия румбуиди видиш ли ги, тва два реда надолу, румбуидити гледай, брат, тва ся гу завърти към мен, тва му е шапкътъ. Шапкътъ, бе, казАх, ни му я слагай на нусъ, слОжи му я на главата!
- Ма, то тва цялото е глава, бе - проплаква Вайс.
- Мчи тъй, де, ма шапкътъ е утгоре на главата. Най-утгоре, брат!
Джери вече е успяла да се самозарови в пясъка и тъжно гледа към Вайс, който върти последното парче от пъзела в ръцете си, но все още не му просветва къде трябва да го сложи. Когато все пак успява някак да намести парчето, Вайс поема дълбоко дъх, надува се като балон и започва да позира на снимачния екип.
Джери плаче и се опитва да си разкъса тениската от мъка, като сълзите ѝ попиват в потника на Влади Жандарма. Ако не друго, това поне за кратко го охлажда.
После Джери и Вайс с тежки стъпки се отдалечават от снимачната площадка.
ТошЕ ЖъуЖъцуту и Влади Жандарма се втурват във втората част от надпреварата. Там вече всеки трябва да разчита на собствените си сили.
- Чшшшш, алоуууу, на брадвету нема а сваляш предпазительо, бре, жандарм! - пак се чува груб мъжки глас с указание към Влади Жандарма.
-  Оффф, бе, добре, бе! - изпуфтява Влади Жандарма и слага предпазителя на острието обратно на брадвата.
В това време ТошЕ ЖъуЖъцуту вече е стигнал до пъзела, който има да нарежда. По-точно - двата последни реда от него. Нахвърля кубовете един върху друг, половината с рисунката, обърната назад.
- Така дубре ли е, бе? - пита ТошЕ ЖъуЖъцуту и се втренчва във водещите.
- Миииии... айде поне линиите да са всичките отпред... - измърморва Димо. Ралица само свива рамене и мига.
- Е, па, чекай малку! - и ТошЕ ЖъуЖъцуту отново започва да върти кубчетата. - Ся как е?
- Сега... е, нека поне ореолът да е от външната страна на лъва, ако може...
- Еееей! - изръмжава ТошЕ ЖъуЖъцуту и пак започва да пуфти и да мести кубчета. После запова да ги цели с топки и да ги събаря.
- Чшшш, алоууу, водещите, ай ни съ втилясвайти, че па станА утри! - отново се чува груб мъжки глас.  
- Добре, добре... - измърморва Димо. Ралица само свива рамене и мига. - Хайде, Тодор, все едно си съборил всички кубчета... Ииии крааай! - изревава гороломно Димо.
ТошЕ ЖъуЖъцуту и Влади Жандарма се втурват един към друг и се хвърлят в обятията си. Влади Жандарма трие насълзените си очи с ръка и подсмърча. ТошЕ ЖъуЖъцуту се свива на гърдите му и започва да хлипа като малко дете.
- Брат, аз тъ убичам, аз тъ уважавам, аз ши утмъстя за теб! - реве ТошЕ ЖъуЖъцуту и все по-силно прегръща Влади Жандарма.
- Брат, и аз те обичам, ма отпусни малко захвата, че ще ме удушиш, бе, брат!!! - простенва Влади Жандарма.
- Ай, сичкуту братя вечи да разтургаме сидянката! - пак се чува груб мъжки глас, но с доволна интонация. - То, по-дубре от туй надали можиши да стани изобщу!
При свалянето на камерата от рамото си, операторът без да иска дава общ план. И така се вижда как Дзъркилити, братовчед на ТошЕ ЖъуЖъцуту, също сваля от рамото си АК-47 и се чува една дълбока, всеобща въздишка. А Влади Жандарма самотно се отдалечава в тъмното и изчезва от кадъра...
п.п.: точно по този начин ми изглеждаше на мен снощния епизод."

# 32
 • София
 • Мнения: 2 091
Sunglasses
Резултатът от анкетата не прави стратегията по-малко работеща Trollface
Така е, ирелевантно на резултата в анкетата стратегията няма да сработи. Smile Според мен залаганията сега трябва да са кога Бойците ще спечелят елиминационна битка и дали ще спечелят до обединеното племе.

# 33
 • Мнения: 5 381
Sunglasses
Резултатът от анкетата не прави стратегията по-малко работеща Trollface
Така е, ирелевантно на резултата в анкетата стратегията няма да сработи. Smile Според мен залаганията сега трябва да са кога Бойците ще спечелят елиминационна битка и дали ще спечелят до обединеното племе.
Ще спечелят биткИ за спасение от номинации според мен на 100% до обединеното племе. За тази седмица залагам племената да си разделят по една победа за спасение.
Дали ще проработи стратегията зависи до много голяма степен от утрешния избор на Капитан в племето. Има две възможности - Милена или Андрей. Ако Андрей стане капитан заедно с Елизабет ще имат три гласа при максимално възможни шест. И точно с решение от Капитана ще имат пълен контрол над ситуацията. И вероятността при това положение Неделчо да го отнесе е много голяма. Не намесвам грошовете на Елизабет и Милена, защото мисля, че няма да ги ползват. Или ако Милена използва грошове за допълнителни гласове или имунитет то реципрочно Елизабет би отговорила само на гласовете. Морунов също няма да ползва сабите според мен.

# 34
# 35
 • London
 • Мнения: 5 703
Smile
Sunglasses
Резултатът от анкетата не прави стратегията по-малко работеща Trollface
Така е, ирелевантно на резултата в анкетата стратегията няма да сработи. Smile Според мен залаганията сега трябва да са кога Бойците ще спечелят елиминационна битка и дали ще спечелят до обединеното племе.

За елиминационна не знам, но с Рабухчиев и Мани в линейка в понеделник май пак ще са на стопанството приключенците.

Неделчооооо я се покажи брат? Ти направо си ни четеш.Scream

# 36
 • Мнения: 2 187
Много добро клипче на Неделчо. И много вярно 😃

# 37
 • London
 • Мнения: 5 703
LaughingInnocentДа това му харесвам на него.... самокритиката, която винаги показва в тях. Аз поне 5 пъти направих коментар във фейс, че се налива. Хаха.... разпознавам се на 100% за всичко от страна на зрителя там.

А не е лъжа, че и зрителя често си сипва....Flushed

# 38
 • Берлин
 • Мнения: 3 348
Не ми пречи Мани. Тя е символ на всичко, което сътвориха Тъпанарев и ко. С нея, без нея - все тая.
Интересно ми е как ще се развият образите на Милена и Валентин.
Благодаря за темата, Смайли 🎉

# 39
 • Sofia
 • Мнения: 2 285
Благодаря за темата Смайли! 💐

@Неделчо, само за протокола-продължавам да гледам, ей така от чистия инат. Simple Smile И стискам палци за Манка - "достойният" победител на "достойния" сезон. Жал ми е само за Морунката!

# 40
 • Мнения: 2 187
Призовавам Неделчо да се разкрие (ако има профил тук). Би ми било интересно някой участник, ако ще и напуснал вече, да се включи в чата.

# 41
 • Мнения: 3 157
Призовавам Неделчо да се разкрие (ако има профил тук). Би ми било интересно някой участник, ако ще и напуснал вече, да се включи в чата.
Аз съм Неделчо.

# 42
 • London
 • Мнения: 5 703
При тия неустойки за които изпращат повиквателни я на Тошето, я на Александър смеят ли.

# 43
 • Мнения: 2 187
Ще си остана с искането 😃
Утре се надявам Приключенците да отидат в резиденцията - време им е.

# 44
 • Испания
 • Мнения: 36 971
ЖДНБ! Кой призовава да се гласува?Общи условия

Активация на акаунт